رهبر معظم انقلاب فرجالله سلحشور را به عنوان یکی از پیشروهای کار انقلابی در کنار شهدای هستهای و شهدای نخبه موشکی نام بردند و او را یکی از اثرگذاران فرهنگی کشور دانستند و فرمودند: «کاری که شهدای هستهای پیشآهنگ آن بودند در زمینههای هستهای. کاری که شهید تهرانیمقدم پیشآهنگ آن بود.
کاری که شهید کاظمی پیشآهنگ بود در زمینه سلولهای بنیادی. اینها کار بسیار بزرگی است. شهید آوینی و مرحوم سلحشور در زمینه فرهنگی پیشآهنگ بودند؛ اینها پیشروان کارهای انقلابی در کشور هستند و بارها تاکید کردم که نیروهای حزباللهی و انقلابی را باید گرامی بداریم. مسائل فرهنگی بسیار مهم است و اهمیت بسیار زیادی دارد. مجموعههای خودجوش مردمی که کار فرهنگی میکنند که در سراسر کشوری هزاران مجموعه خودجوش مردمی است که دارند کار میکنند و فکر میکنند و کار فرهنگی میکنند باید روز به روز توسعه پیدا کنند و دستگاههای دولتی به اینها کمک کنند و به جای اینکه آغوش خود را به روی کسانی که نظام و ارزشهای اسلامی را قبول ندارند باز کنند به روی بچههای حزباللهی و انقلابی باز کنند. کارهای فرهنگی با ارزش دارد انجام میگیرد و در تمام زمینهها میتوانند جوانان انقلابی کار کنند، امروز و فردا برای جوانان است».
در سالهایی که رهبر انقلاب پیوسته از شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی سخن گفتهاند و مسؤولان و مردم انقلابی و خانوادهها را به حفظ ارزشها در حوزه فرهنگ و هنر تذکر دادهاند، شاهد جانفشانی عناصر ارزشی در دیگر بخشهای مهم کشور مثل شهادت نخبگان علمی در زمینه انرژی هستهای و موشکی و حراست و پاسداری از مرزهای کشور بودهایم، این رخدادها باعث شده بود به نام بردن از جهادگران عرصههای علمی و نظامی در فرمایشات رهبری عادت کنیم اما کمتر شاهد تجلیل و رضایت ایشان از حرکتهای فرهنگی و بویژه نام بردن از عناصر فرهنگی کشور باشیم. آرامآرام فعالان و تلاشگران عرصه فرهنگ برای اثبات خود به دنبال راهی عملی بودند تا عیار خود را نشان داده و بتوانند دین خود را به انقلاب ادا کنند و در جهت فرمایشات رهبر انقلاب حرکت موثری انجام داده باشند که دشمن از بودنشان احساس خطر کند و در پی حذف فیزیکی آنها برآید. اما عرصه فرهنگ متفاوت است و شیوه پیشروی و جهادگری و دفاع از ارزشها متفاوتتر از همه بخشهاست.
مرحوم سلحشور نشان داد اگر با اخلاص در این مسیر قدم بگذاری و اسیر رنگ و لعاب دروغین فضای غالب این عرصه نشوی حتی اگر شهید نشوی هم مورد عنایت رهبرت قرار میگیری. سلحشور نشان داد در عرصه فرهنگ نباید به فکر فتح قلهها در کوتاه زمان و انجام کارهای مقطعی بود و باید آرام و بیحاشیه در جاده حاشیهها طی طریق کرد و در همه حال و همه وقت رسالت خود را فراموش نکرد و آن وقت است که بدون گرفتن جایزه و حضور در جشنوارههای متعدد و عکس گرفتن روی فرش قرمز و کسب خرس طلایی و گوزن و... اثرت میتواند میهمان مردم بیش از ۴۰ کشور شود و مخاطبانت از سراسر جهان صدها دقیقه از وقت خود را برای دیدن روایت دینی تو به عنوان کارگردان انقلابی از «یوسف پیامبر» بگذارند و با نگاه و فرهنگ اسلامی ایرانی ما آشنا شوند.
فرجالله سلحشور در دهه سوم و چهارم انقلاب نشان داد چگونه میتوان به خواسته امام راحل مبنی بر صدور فرهنگی انقلاب به دنیا جامعه عمل پوشاند و نام خود را در کنار سید شهیدان اهل قلم قرار داده و در انتها عاقبت بخیر شد. ذکر نام سلحشور در کلام مقام معظم رهبری تایید مسیری بود که در طول سالیان گذشته او طی کرده بود، مسیری که میتواند مورد استفاده و الگوبرداری برای هنرمندان و جهادگران فرهنگی معتقد به انقلاب باشد، گویی معظمله با اشارات خود راه اثرگذاری و حرکت در عرصه فرهنگ را به همه نشان دادند و حال «اقدام و عمل» با داشتن نقشه راه آسانتر از گذشته در اختیار اهالی فرهنگ و هنر قرار گرفته است.