به گزارش مشرق، رضا غلامی با اعلام فعالیت های برنامه سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط
سراسر کشور از اول اول افزود: در این برنامه 552 هزار و 375 مورد بازرسی
از مراکز و اماکن عمومی انجام شد و طی آن 9 هزار و 469 مورد از مراکز و
اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: در این برنامه
117هزار و 430 مورد کارت بهداشت برای کارکنان مراکز ارائه خدمات عمومی به
مردم صادر و 312 هزار و 580 مورد نیز کلرسنجی انجام شده است.
رئیس ستاد
سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت افزود: مقدار مواد
غذایی فاسد و غیر بهداشتی معدوم شده در این برنامه نیز بیش از 630 تن بوده
است.
مهندس غلامی همچننین از انجام 151 هزار و 72 مورد نمونه برداری میکروبی از مواد غذایی سنتی خبر داد.
غلامی
پیش از این گفته بود: مواد غذایی پخته شده مانده و فاسد،
لبنیات فاسد، کنسروهای تاریخ گذشته و گوشت و فرآورده های گوشتی فاسد به
ترتیب بیشترین مواد غذایی فاسد را تشکیل می دهند.
به گفته وی ناظران
وزارت بهداشت در مراجعه به اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی موارد مختلفی
شامل بهداشت فردی کارکنان، بهداشت فضا و محیط تهیه و توزیع مواد غذایی،
تجهیزات مورد استفاده، مدیریت پسماند، وضعیت انبار و نگهداری از مواد
غذایی، وضعیت مواد اولیه و فرایند پخت و سرو مواد غذایی را کنترل می کنند.
کد خبر 551895
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
- ۰ نظر
- چاپ
رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: 630 تن مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در ایام نوروز معدوم شد.
منبع: ایرنا