کد خبر 553939
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۲

رئیس اتاق اصناف ایران از عدم حضور اصناف در ستاد اقتصاد مقاومتی دولت انتقاد کرد و گفت: بسته اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در بخش اصناف به زودی ارائه می‌شود.

به گزارش مشرق، علی فاضلی در مورد نسخه این مجموعه برای اجرایی کردن شعار سال 95 که مقام معظم رهبری آن را «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» نامیدند، اظهار داشت: متأسفانه اکنون نیز تعاریف گوناگونی از این شعار در مجموعه‌های مختلف ارائه می‌شود و برخی تفسیرهای سلیقه‌ای می‌کنند، بدون آنکه مفاد 10 بندی که از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ شده در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف نسخه اقتصاد مقاومتی، کاهش آسیب‌پذیری اقتصاد است، خاطرنشان کرد: باید قبول کرد که نگاه وابستگی به کالاهای خارجی در برخی بخش‌های کشور وجود دارد و از طرفی در بحث صادرات کالای ایرانی، طرف خارجی اصلاً ما را قبول ندارد.

رئیس اتاق اصناف ایران به هشت سال گذشته و نخستین سالی که مقام معظم رهبری حمایت از تولید ملی را جزو شعارهای سال اعلام کردند، اشاره‌ای کرد و گفت: باید ببینیم چقدر به این مسئله جامه عمل پوشانیده‌ایم، چرا که نگاه آماری در چند سال اخیر نشان می‌دهد نه تنها تولید را در شرایط خود حفظ نکرده‌ایم، بلکه ضربه سنگینی در جهت تعدیل آن هم زده‌ایم.

وی این نکته را مطرح کرد که باید پرسید چقدر از سرمایه ایرانی حمایت کرده‌ایم و چقدر اجازه نداده‌ایم سرمایه‌های کشور از طریق قانونی و غیرقانونی بیرون برود. متأسفانه به عنوان مدیران اجرایی و عملیاتی در جهت حفظ نیروی کار ایرانی کاری نکرده‌ایم تا جایی که وابستگی کار دست ما داد و در مسائل اقتصادی به مشکل برخوردیم.

فاضلی این موضوع را مطرح کرد که اکنون دشمن در این مقطع برای کشور دندان تیز کرده و به دنبال ضربه زدن به اقتصادمان است.

وی نوک پیکان اقتصاد مقاومتی را بخش اصناف کشور برشمرد و افزود: در وضعیت فعلی برای ایجاد شغل در صنعت مزیتی نداریم و اگر خوب حرکت کنیم باید شرایط فعلی صنعت را حفظ کنیم، اما در بنگاه‌های کوچک و زودبازده که در زیرمجموعه اصناف هستند، می‌توانیم سرمایه‌گذاری کنیم، چرا که اصناف در بخش‌های مختلف از جمله خدمات فنی، تعمیر و نگهداری تمام کالاهای موجود در بازار و تولید در مقیاس کوچک فعال هستند.

رئیس اتاق اصناف ایران با توجه به فرمان مقام معظم رهبری در سال جدید گفت: بندهای یک، سه و 10 فرمان ایشان نشان از آن دارد که باید به سمت بنگاه‌های کوچک و متوسط برویم و تولیدمحور بودن یک اصل است.

فاضلی حمایت مالی و بانکی را در نظام تولید ناکارآمد دانست و افزود: زمینه‌های حمایت از تولید در این زمینه کافی نیست و ایجاد این همه بانک در کشور یعنی رواج دلالی! چه ضرورتی داشت که این همه بانک ایجاد شود و باید پرسید کدام اقتصاد سالم در دنیا این همه بانک ایجاد کرده است؟

وی اضافه کرد: اگر قرار است کار بانکها تنها حفظ توسعه واردات در کشور باشد، یقیناً تولید رشد نمی‌کند.

فاضلی به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دولت اشاره‌ای کرد و گفت: امیدواریم این ستاد بتواند شعوراً کاری را انجام دهد، چرا که مانند همیشه بخش خصوصی در این ستاد حضور ندارد و اگر قرار بود دولت‌ها کاری انجام دهند، تا الان مشکلات اقتصادی کشور حل شده بود.

رئیس اتاق اصناف ایران از نسخه‌ای که در زیرمجموعه اصناف مهیا شده گفت و اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی در بدنه اصناف شکل گرفته و تا پایان فروردین ماه راهکارهای اقتصاد مقاومتی در مجموعه اصناف به صورت یک بسته به دولت ارائه می‌شود.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس