اسلام انقلابی معنایش این است که ما اصل را به انقلاب می‌دهیم و بخشی از اسلام را قبول داریم که ما را دعوت به جهاد می‌کند،‌ یکی از مشکلات ما قبل از پیروزی انقلاب در برابر برخی گروهک‌ها این بود که انقلاب اسلامی را نپذیرفته بودند.

به گزارش مشرق، حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان صبح امروز در مراسم گرامیداشت مقام معلم که در سالن اجلاس سران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: شهید مطهری به حق یک سرمایه بزرگ برای کشور ما بود و امروز نیز آثار او یک سرمایه بزرگ است.

وی افزود: او به حق یک فقیه بود،‌ فقیه به معنای آنکه به اعماق فرهنگ اسلامی دسترسی پیدا کرده بود، دانش عمیقی نسبت به فرهنگ وسیع اسلام داشت و به حق یک متفکر بود.

رئیس‌جمهور ادامه داد: شما در کمتر زمانی می‌بینید که او وارد شود و در مقالات، کتاب‌ها و سخنانش و نظریه ویژه خود را ارائه نکند، او کاملا به زمان آشنا و آگاه به زمان بود و جامعه و نسل جوان و جهان را به خوبی می‌شناخت و این بسیار مهم است که ما شرایط امروز و مخصوصا شما معلمین همیشه باید شرایط فردا را ببینید. چون شما افرادی را تربیت می‌کنید که برای 15 یا 20 سال بعد می‌خواهند مسئولیت‌های مهم اجتماعی را بر دوش بگیرند.

روحانی تصریح کرد: شهید مطهری به حق شجاع بود. ما معلم آزاد، آزاده، شجاع که مصلحت جامعه و نسل جوان و مصلحت کشور را در منافع زودگذر چند روزه ترجیح دهد که شهید مطهری آنچه که فکر می‌کرد لازم است برای جامعه بگوید گفت و حتی زجرها کشید.نسبت به فشارهایی که از انحای مختلف جامعه دیروز به او می‌شد خم به ابرو نمی‌آورد.

وی تأکید کرد: هنگامی که دانش عمیق شناخت روزگار و جهان متفکر بودند اندیشمند بودن با شجاعت و شهامت توأم شود آن وقت یک معلم نمونه چون شهید،‌ علامه مطهری ساخته می‌شود.

رئیس‌جمهور ادامه داد: همین امروز هم که کتاب‌های او را ورق بزنید برای مشکلات امروز ما هم کتاب‌هایش حرف می‌زند و سخن می‌گوید. بی‌جهت نبود که امام او را عصاره زندگی خود می‌دانست و من شاهد بودم در مواقعی که امام تا چه حد به شهید مطهری به عنوان یکی از بهترین شاگردانش احترام می‌گذاشت.

روحانی اضافه کرد: شما همین جمله شهید مطهری را که گفت انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی را مدنظر قرار دهید، او در آن مقالاتش پیرامون انقلاب اسلامی به این خطر بزرگ اشاره می‌کند، او می‌گوید ما انقلاب اسلامی داریم و نه اسلام انقلابی،‌ انقلاب اسلامی معنایش آن است که در جامعه تحرک بزرگی را به وجود آوریم. انقلابی را در ابعاد سیاسی،‌ اقتصادی و اجتماعی به پا کنیم که هدف آن اسلام و ارزش‌های اسلامی باشد.

وی تأکید کرد‌: اسلام انقلابی معنایش این است که ما اصل را به انقلاب و مبارزه می‌دهیم و بخشی از اسلام را قبول داریم که ما را دعوت به جهاد و مبارزه می‌کند،‌ یکی از مشکلات ما قبل از پیروزی انقلاب در برابر برخی گروهک‌ها و حتی بعد از پیروزی انقلاب در برابر آنها این بود که انقلاب اسلامی را نپذیرفته بودند و اسلام انقلابی را قبول داشتند.

رئیس‌جمهور گفت: آنها می‌گفتند آنجایی که جهاد و مبارزه است آنجا ما اسلام را قبول داریم و در آنجایی که از دید آنها مبارزه نیست می‌گفتند اسلام را قبول نداریم. به تعبیر آن معلم بزرگ اسلام احکام بی‌شماری دارد که یکی از آنها جهاد و مبارزه است و اگر ما انقلاب را می‌خواهیم به خاطر تحقق ارزش‌های اسلام می‌خواهیم و اگر مبارزه را دنبال می‌کنیم برای استقرار اهداف نظام اسلامی و فرهنگ اسلام و اجرای قرآن و سیره پیامبر و ائمه خدا علیهم‌السلام است.

روحانی افزود: همین امروز ما این مشکل را داریم و همین امروز باید کتاب مطهری را بازخوانی کنیم و معلمین ما باید برای جوانان ما تشریح کنند که ما انقلاب اسلامی داریم و ما در پی اسلام انقلابی نیستیم، همان‌هایی که معتقد به اسلام انقلابی بودند قاتل آن معلم بزرگوار و همان گروهک‌ها بودند که ایشان را به شهادت رساندند.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود بیان کرد: بنده در خاطراتم ذکر کرده‌ام که در سال 55 و 56 چند نوبت که خدمت شهید مطهری رسیدم جزواتی دست ایشان بود و مطالعه می‌کرد و به من گفت آیا این جزوه‌ها را دیده‌ای که نگاه کردم و پاسخ دادم بله دیده‌ام. گفت ببین با اسلام چه کار می‌کنند که این صحبت را با عصبانیت بیان کرد و تمام بدنش می‌لرزید. می‌گفت این‌ها می‌خواهند قرآن را اینچنین تفسیر کنند و می‌خواهند آیات قرآن را اینچنین تحریف شده به نسل جوان ما معرفی کنند.

روحانی افزود: آن شهید بزرگوار درد را به خوبی می‌شناخت و مرهم درد‌ها و زهرها را هم به خوبی می‌دانست. هر جا مشکلی می‌دید به پا می‌خواست و با شهامت و قدرت اقدام می‌کرد. در جلسات جامعه روحانیت مبارز در اوایل سال 56 که شکل جدیدش شروع شده بود ایشان یکی از بزرگان آن جمع بود، شهید بهشتی و شهید مطهری به عنوان بزرگان آن جمع بودند که ما در خدمت‌شان بودیم. همه جا در همه مسائل انقلاب اسلامی شهید مطهری با صراحت در آن جمع نظراتش را تبیین و بیان می‌کرد.

وی تصریح کرد: ما امروز نیازمند به تشریح ابعاد فرهنگ اسلام و انقلاب اسلامی هستیم و شهید مطهری و کتاب و آثار او به عنوان بزرگترین مرجع برای مراجعه به افکار و اندیشه او به منظور فهم فرهنگ اسلام و راه صحیح انقلاب اسلامی است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه شهید مطهری یک سرمایه بزرگ برای جامعه دیروز، امروز و فردای ما خواهد بود، افزود: ما باید از این سرمایه‌ها به عنوان سرمایه‌های بزرگ برای عدم انحراف نسل جوان انقلابی و نسل جوان عاشق کشور و فداکار برای پیشرفت کشور از آن منابع و مأخذ به خوبی استفاده کنیم.

روحانی ادامه داد: این سخن کاملا به حق است که ما اگر در کشور توسعه می‌خواهیم و اگر پیشرفت و تحول می‌خواهیم منشأ آن و یا بزرگترین عامل آن معلمین سراسر کشور هستند، این معلم به معنای عام کلمه هر کسی است که در زندگی کلمه‌ای را به ما می‌آموزد و شاید پدر و مادر اولین و بزرگترین معلمین همه ما هستند و سپس بعد از خانواده وقتی وارد مدرسه می‌شویم در هر سطحی معلمین این جایگاه را دارند.

وی تأکید کرد: معلم به اصطلاح امروزی ما به مفهوم مربیان و معلمان هم آموزش و هم پرورش در سطح ابتدایی، متوسطه و پیش دبستانی، امروز بار بسیار سنگینی را بر دوش دارند، معلمی شغلی نیست که ما بخواهیم با حقوق و مزایا و فوق‌العاده کار او را پاس بداریم و جبران کنیم. معلمی از مقوله عشق است. اگر معلمی عاشق کار و شغل خودش نباشد و این شغل را برای آن هدف مهم یعنی تعلیم جامعه که یک کار الهی است به کار نگیرد مطمئنا نمی‌توانیم نتیجه مطلوبی را مشاهده کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر معلم اول خداست معلم ثانی ما هم انبیا و به ویژه پیامبر عظیم‌الشأن اسلام است. او معلم انسان‌ها در آشنایی آنها به رحمان آسمانی و کتاب و خرد است،‌پیامبر راه عقلانیت،‌الهی و صراط مستقیم را به ما می‌آموزد.

روحانی بیان کرد:‌ما اگر امروز می‌خواهیم کشورمان متحول شود، آمارها و شاخص‌ها به ما می‌گوید که در کجا قرار داریم، ما نمی‌خواهیم شعار دهیم و نمی‌خواهیم خودبزرگ‌بینی داشته باشیم. بگوییم ما بالاترین و برترین در عالم هستیم و همچنین نمی‌خواهیم خودکم‌بینی داشته باشیم.

وی افزود: پیشرفت های بزرگ کشور را هم نباید از دید و ذهن دور داشته باشیم. آن روزی ما افتخار می‌کنیم که در کشور ما هیچ بیسوادی نباشد و در مقایسه با سایر کشورها در این زمینه ما برترین باشیم. آن روز ما افتخار می‌کنیم که آنهایی که در دوره دبستان، دبیرستان، دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند نسبت به کسانی که در کشورهای دیگر درس خوانده‌اند دارای امتیاز بالاتری باشند. البته خداوند یک استعداد و هوش ذاتی بالایی را به ما ایرانیان داده و ما یک فرهنگ غنی در گذشته داریم که به آن می‌بالیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما اسلام را به جان و دل پذیرفته‌ایم و در تعالی فرهنگ اسلام، ایران کوشش کردند. ما امروز شرایط بسیار خوبی برای رشد جامعه‌مان داریم اما در عین حال باید تمام توان و کوشش خودمان را برای توسعه کشور به کار بگیریم.

روحانی با طرح این سوال که این توسعه از کجا آغاز می‌شود، گفت: این توسعه قطعا از دبستان، دبیرستان، آموزش و پرورش آغاز می‌شود. لذا هر چه در دوران دبستان و دبیرستان سرمایه‌گذاری کنیم حاصل آن را در سنین بالاتر و در جامعه‌مان مشاهده خواهیم کرد.

وی افزود: جای هیچ تردیدی نیست از اینکه سن ساخته شدن انسان در مسیر فرهنگ مطلوب که چه سنینی است که در روایات 7 سال اول و دوم اهمیت فراوانی داده شده، بنابراین هر کاری که می‌خواهیم انجام دهیم باید در سن نوجوانی و آغاز جوانی باشد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: وقتی سبک زندگی، ذهنیت، اخلاق، رفتار انسانی شکل گرفت دیگر تغییر آن خیلی سخت است. کما اینکه در علم و دانش هم بیشترین یادگیری‌های ما در زمان نوجوانی و آغاز جوانی است.

روحانی تأکید کرد: اتفاقا دیشب در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت بیان مقام معظم رهبری راجع به زبان‌های خارجی در آموزش و پرورش بحث کوتاهی داشتیم و یکی از سوالات این بود که چطور در اروپا بچه‌های دبستانی و دبیرستانی حداقل به دو زبان خارجی دیگر باید مسلط شوند که این کار هم انجام می‌شود. غیر از زبانی که در آن کشور هست باید دو زبان دیگر را هم یاد بگیرند در حدی که هم می‌توانند به آن زبان صحبت کنند و هم کتاب به آن زبان بخوانند و هم می‌توانند بنویسند. چرا ما در این زمینه یک قدم عقب هستیم و الان چه کاری باید انجام دهیم.

وی اضافه کرد: برای جبران این عقب‌ماندگی باید از چه سنی شروع کنیم؟ چگونه باید تعلیم دهیم؟ چرا یک زبان خارجی زیرا هر چه ما بتوانیم جوانان‌مان را به چند زبان آشنا کنیم چرا که هر زبانی که بلد باشید یک دریچه علم و دانش و فهم جهانی و شناخت برای شما باز می‌شود. ترجمه هیچ وقت نمی‌تواند کار آن زبان را انجام دهد.

رئیس‌جمهور بیان کرد: آنکه به زبان عربی آشنا است از خواندن قرآن لذت دیگری می‌برد و درک دیگری دارد تا آن کسی که ترجمه آیات را می‌خواند.

روحانی با طرح این سوال که ما چگونه می‌خوانیم امروز به علم جهانی دسترسی داشته باشیم،‌ گفت: البته اینکه کدام زبان و چه تعداد زبان خارجی بیاموزیم هم به امکانات ما و هم به تعداد معلمین آشنای ما به زبان‌های خارجی ارتباط دارد و البته هم به خواست مردم مرتبط است. مردم خودشان باید بخواهند و دانش‌آموز هم باید خودش بخواهد و باید بتواند انتخاب کند چند زبان می‌خواهد بیاموزد. وقتی در یک مدرسه‌ای 98 درصد دانش آموزان یک زبان را انتخاب کردند و 2 درصد دیگر زبان دیگری را برگزیدند ما که نمی‌توانیم برای آن 2 درصد معلم دیگری را به کار بگیریم.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: با امکاناتی که ما داریم هر چه بتوانیم چند زبان مهم خارجی را به دانش آموزان یاد دهیم به نفع زندگی آن دانش‌آموز کار کرده‌ایم.

روحانی ادامه داد: امروز شما ببینید در شبه قاره هند به خاطر اینکه این جمعیت عظیم به زبان انگلیسی تقریبا مسلط هستند شما ببینید که در IT چه کارهایی انجام داده‌اند و چه شغل بزرگی را این شبه قاره به دست آورده است، ما باید زبانی را یاد دهیم که در کنارش علم، راحت‌تر به دست آید و شغل بیشتر برای نسل جوان آینده به وجود بیاورد و ارتباط اقتصادی ما را با دنیا تسهیل کند.

وی با بیان اینکه سطح روابط‌مان با دنیا وسیع است، گفت: اگر ما بتوانیم در زمینه آموزش زبانهای خارجی تلاش مضاعفی کنیم، راه علمی و اشتغال آینده را فراهم کرده‌‌ایم. آموزش و پرورش پایه‌های اولیه رشد و توسعه جامعه ما است.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مگر می‌توانیم بدون داشتن معلم خوب مهارت دیده عامل با انگیزه دانش‌آموز خوب تربیت کنیم؟ اگر دانش‌آموز خوب نداشتیم چطور می‌توانیم در صحنه علمی، در صنعت و حل معضلات جامعه نوجوان و جوان ما بتواند حلال مشکلات باشد. پایه تعلیم و تربیت معلم است.

وی ادامه داد: ما البته می‌دانیم اگر در جامعه توسعه بخواهیم باید نسل جوان انتخاب‌گر باشد و اکنون می‌بینیم این جوانان با استعداد ما خودشان شغل معلمی را برمی‌گزینند.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود تأکید کرد: ما باید دانش‌آموزان را فرزندان خودمان بدانیم و به غیر از این نمی‌توانیم در جامعه توسعه‌ای را شاهد باشیم، هر معلمی باید دانش‌آموزان کلاس خودش را فرزندان خود بداند و بداند اگر این دانش‌آموزان را درست تربیت کرد بچه‌های خودش هم متنعم می‌شوند و کل کشور ایران در مسیر پیشرفت قرار می‌گیرد، پس راه توسعه کشور از طریق معلمان فرهیخته و با انگیزه است.

روحانی ادامه داد: امروز فضا برای پیشرفت کشور پس از برجام آماده شده اما از این فضا شما باید بهترین استفاده را بکنید، شما هستید که باید به دانش‌آموز امید دهید. هیچ چیز برای آینده کشور ما بالاتر از امید نیست. اگر خدای ناکرده در امید نسل جوان ما خللی ایجاد شد ما نمی‌توانیم به توسعه برسیم.

وی تصریح کرد: برجام یکی از آثار مهمش توسعه امید در نسل جوان ما در کشور است، اگر این امید افزایش یافت ما بر مشکلات غلبه و از آن عبور می‌کنیم. می‌توانیم فضا را آماده کنیم، این همه زحمت و تلاش و این کار بزرگ برای این نبود که وقتی برجام به فرجام رسید تازه بنشینیم و دو مرتبه دعوا را شروع کنیم.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: همه این کارها برای این بود تا فضا برای پیشرفت کشور و وحدت جامعه فراهم شود، یکی از بزرگترین وظایف معلمین ایجاد وحدت و انسجام ملی است. خدا نکند معلمی دو جور شاگرد خودش را ببیند و دسته‌بندی کند. نگاه ما به دانش‌آموز کاملا باید یکسان باشد. از هر قومیتی، مذهبی و تفکر سیاسی و وابسته به هر جناح و حزبی که می خواهد باشد. نگاه یکسان به تمام دانش‌آموزان باید باشد و ما باید به همه آنها انرژی مثبت دهیم.

روحانی بیان کرد: ما در تعلیم همه دانش‌آموزان باید کوشش داشته باشیم و در پایان سال تحصیلی باید امید بیشتر، وحدت و اعتدال بیشتری برای جامعه ما باشد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اگر می‌خواهیم فرهنگ در جامعه ما رشد کند باید سرمایه‌گذاری‌مان در آموزش و پرورش باشد، افزود: امروز ده‌ها نهاد در این کشور تحت عنوان دغدغه فرهنگی از دولت پول می‌گیرند و این کار عمدتا برای جذب پول از بودجه عمومی است اما ظاهرا سخن‌شان دغدغه برای جامعه است.

روحانی افزود: فرهنگ مهم‌ترین دغدغه جامعه است و بنده این را قبول دارم و این مسئله هم بالاترین هدف ماست اما اگر می‌خواهیم فرهنگ جامعه ما رشد کند آن بودجه را باید در آموزش و پرورش خرج کنیم.

وی تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم در کشور تعلیمات موازی درست کنیم. هر چه می‌خواهیم پول را باید در دوره دبستان و دبیرستان خرج کنیم. زیرا فرهنگ در آنجا ساخته می‌شود. شما می‌خواهید در سن بزرگسالی این کار را انجام دهید و مدام به دولت فشار می‌آورید و پول از بودجه عمومی بگیرید با تابلو و نهادهای مختلف، خدا شاهده اگر یک سوم آن پول را در داخل آموزش و پرورش هزینه کنیم تعالی فرهنگی نسل نوجوان و جوانی ما چند برابر خواهد شد.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: آقای فانی شاهد هستند بنده هم در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی اجتماعی هر وقت بحث می‌شود که باید فلان معضل اجتماعی را حل کنیم بنده مدام در این دو سال تأکید کردم که اگر می خواهیم آن موضوع محقق شود راهش از طریق آموزش و پرورش است و راه دیگری ندارد.

روحانی خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی را حل کنیم به فکر درمان نباشیم باید به فکر بهداشت باشیم. اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی‌مان کاهش بیابد راهش سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: خداوند یک نعمت بزرگ به نام کلاس درس و آموزش و پرورش و معلمان عزیز به ما داده و چرا از این ظرفیت قدردانی نمی‌کنیم و چرا می‌خواهیم ظرفیت‌های موازی ایجاد کنیم که آنها نه در آموزش و پرورش تخصص دارند و فقط یک تابلوهایی را ایجاد کردند و مداوم به سازمان مدیریت و دولت فشار می‌آورند، لذا باید به فکر اهداف بلندمان باشیم و بدانیم هر مقدار در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم ضرر نخواهیم کرد.

رئیس‌جمهور گفت: بنده ضمن اینکه قبول دارم دولت در فرصت‌های آینده باید تلاش بیشتر برای آموزش و پرورش انجام دهد اما دیروز از سازمان مدیریت خواستم که آخرین آمارها را اعلام کند که بر اساس‌ آن اعتبارات کل اداره آموزش و پرورش استان‌ها در سال 92 مقدار 14 هزار و 700 میلیارد تومان بوده که در سال 95 به 27 هزار و 400 میلیارد تومان یعنی حدودا 2 برابر افزایش یافته است.

روحانی ادامه داد: همچنین بر اساس این آمار بودجه ما برای تخصیص با اینکه در اکثر دستگاه‌های کشور تخصیص آنها زیر 100 درصد است اما در آموزش و پرورش تخصیص اعتبارات در سه سال، 113.4 درصد، در سال بعد 108.6 درصد و در سال گذشته 108.4 درصد بوده است. یعنی هر سال آنچه تخصیص یافته بیش از اعتبارات مصوب بوده است.

وی تأکید کرد:‌ اعتبارات مربوط به حقوق و مزایای فرهنگیان طی سال های 92 تا 95 به طور متوسط 20.7 درصد افزایش یافته به طوری که میانگین حقوق و مزایای معلمان عزیز در این مدت از یک میلیون و 280 هزار تومان به 2 میلیون و 330 هزار تومان تا پایان امسال افزایش می‌یابد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در سال 95 اختصاص 3 هزار و 500 میلیارد تومان به صورت ویژه برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، اختصاص 4 هزار و 500 میلیارد تومان برای پرداخت پاداش پایان خدمت کارمندان و فرهنگیان البته برای کارکنان ستادی هم 35 درصد فوق‌العاده در نظر گرفتیم و همچنین اعطای مجوز جذب 14 هزار و 903 دانشجو معلم برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و 500 نفر نیروی آموزشی جدید هم برای سیستان و بلوچستان برای رفع محرومیت در نظر گرفته شده است و ان‌شاءالله تمامی این موارد اجرایی خواهد شد اما این به معنای آن نیست که تمام مشکلات معلمان پایان یافته زیرا این مطالب به آن معناست که این دولت در حد امکانات و توانی که در اختیار داشته معلمان عزیزمان را مورد توجه قرار داده است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 50
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 65
  • امیر ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    امام خامنه ای: « آمده‌ایم میدان را باز کرده‌ایم و علاوه بر اینکه این زبان را کرده‌ایم زبانِ خارجىِ انحصارىِ مدارسمان، مدام داریم مى‌آوریمش [در مقاطع] پایین؛ در دبستانها و در مهدِکودک‌ها! چرا؟ ما که میخواهیم زبان فارسى را ترویج کنیم، باید یک عالَم خرج کنیم و زحمت بکشیم. [وقتى‌] کرسى زبان را در یک‌جا تعطیل میکنند، باید تماسهاى دیپلماتیک بگیریم که چرا کرسى زبان را تعطیل کردید. نمیگذارند، اجازه‌ى دانشجو گرفتن نمیدهند، امتیاز نمیدهند، براى اینکه زبان فارسى را یک‌جا میخواهیم ترویج کنیم؛ آن‌وقت ما بیاییم زبان آنها را خودمان با پول خودمان، با خرج خودمان، با مشکلات خودمان ترویج کنیم. این عقلائى است؟ من نمیفهمم! این را داخل پرانتز گفتم، براى اینکه همه بدانند، توجّه کنند. [البتّه‌] نمیگویم که فردا برویم زبان انگلیسى را در مدارس تعطیل کنیم؛ نه، حرف من این نیست؛ حرف این است که بدانیم چه‌کار داریم میکنیم؛ بدانیم طرف میخواهد چگونه نسلى در این کشور پرورش بیابد، و با چه خصوصیاتى».
  • ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    آقای رئیس جمهور اگر قرآن را دقت کنید اسلام انقلابیست و اساس اسلام انقلاب است حرکت جوهری هم انقلاب است در قرآن انسان با هر علم واقعی که پیدا می کند وجودی نو می یابد تمام اسلام انقلاب است اماحوزه باید انقلابی باشد و بماند. برخی اسلام را برای خرج کردن می خواهند. ولی یک انقلابی خود را برای اسلام می خواهد کدام اسلام ناب محمدی است؟
  • ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    نمیگفتی هم از اعمالت پیدا بود
  • ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    ;[;;[;[[;[;[; مردم خودشان باید انتخاب کنند که چند زبان می‌خواهند بیاموزند ببینید امروز با زبان انگلیسی چه شغل بزرگی در زمینه آی‌تی در هند به‌وجود آورده‌اند/ ما باید زبانی را یاد دهیم که در کنارش علم، راحت‌تر به دست آید و شغل بیشتر برای نسل جوان آینده به وجود بیاورد و ارتباط اقتصادی ما را با دنیا تسهیل کند/ مردم خودشان باید انتخاب کنند که چند زبان می‌خواهند بیاموزند/ وقتی در مدرسه‌ای ۹۸ درصد دانش آموزان یک زبان را انتخاب کردند ما که نمی‌توانیم برای آن ۲ درصد معلم دیگری را به کار بگیریم.
  • ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    اسلام اتقلابی خطرناک است ولی خطرناک تر از ان اسلام رحمانی است که با جامه تزویر به میدان می آید
  • محمد ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    اینگونه تفسیر از انقلاب اسلامی باب میل آمریکاست
  • محمد ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    به واقع در کلام ها و صحبتهای بعضی میتوان تفاوت راه را تشخیص داد!!
  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    کاملا درست گفته اند. وقتی در کاخ سعداباد زندگی کنی، اسلام انقلابی به دردت نیمخوره عزیزم
  • ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    اسلام رحمانی اقای روحانی همان اسلام لیبرالیزه شده است
  • محمد ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    مشرق سانسور چرا کردی؟! مگه دروغ گفتم بعضی ها درست در مقابل رهبری قرار گرفتن
  • ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    اسلام انقلابی برای مستکبرین بزرگترین خطر است
  • ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    اقاي روحاني همان شهيد مطهري كه به ايشان استناد كردي در كتابهايش از امريكا به استكبار و ظالم ياد كرده است نه مودب و باهوش و در كتاب انحرافات عاشورا كربلا را درس جهاد و ايثار در راه خدا ميدانست نه درس مذاكره
  • ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    من یک انقلابی ام..
  • ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    افرین
  • ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    تو زمین روحانی بازی نکنید. حرفش را نشنیده بگیرید
  • ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    مشرق تو زمین روحانی بازی نکنید. حرفش را نشنیده بگیرید
  • سلیمی ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    بنده در چندین کامنت نوشته ام که بیایید همیشه اصولگرا باشیم یعنی از اصول صحیح خود پا پس نکشیم حتی اگر در بعضی موارد به زیان خودمان و ظاهرا به نفع حریف باشد از جمله قضیه نماینده اصفهان. چرا این نظر باید غیر قابل انتشار باشد؟ نظر غیر قابل انتشار نظری است که حاوی توهین و افترا باشد. البته سایت انتخاب هم همینگونه است. در آنجا هم اگر مطلبی را به نفع خود نبینند غیر قابل ....
  • ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    مشرق جان لطفا تو زمین روحانی بازی نکنید. حرفش را نشنیده بگیرید
  • ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    ما انقلابی هستیم و تا برافراشتن پرچم اسلام در جهان انقلابی خواهیم ماند و این تفاوت اسلام آمریکایی با اسلام ناب محمدی ص است..
  • یوسف بهلولی ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    با سلام انقلاب اسلامی داریم درست. اما اگر مفهوم اسلام انقلابی همان اسلامی باشد که قصدش صدور انقلاب به عالم است آنهم به شیوه فرهنگی و منظور از انقلاب اسلامی همان جمهوری اسلامی و محدود در مرزهای ایران است آن وقت موضوع فرق میکند زیرا ما همواره در حال انقلاب کردن در همه زمینه ها باید باشیم تا به جامعه قرآنی آنهم در همه گیتی دست یابیم و این لازمه اش صدور فرهنگی سیاسی اقتصادی نظامی انقلاب است که با روح کنشهای حال حاضر ما همخوانی ندارد و به عکس این عمل میشود.
  • ناشناس ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    آیه شریفه( اشداء علی الکفار رحماء بینهم ) باید سرلوحه کار مسئولان نظام باشد.
  • ناشناس ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی مکمل یکدیگرند و تفکیک پذیر و جدا شدنی نیستند !
  • ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    ایشان چرا نمیگویند که چگونه بعد از توافق دشمن جرات کرد 2 میلیارد دلار اموال کشور راغارت کند
  • کامران ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    بد عهدی امریکا و غرب باید در کتب درسی دانش آموزان آورده شود تا درس عبرت نسل آینده باشد.
  • ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    وعده های 100 روزه یادت نره
  • ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    متاسفانه دولت تدبیر و امید در کار و وعده هایی که داد موفق نبود نتوانست گرانی و تورم را مهار کند.
  • ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    ۱۰۰ روز به ۱۰۰۰ روز رسید - کی میخواهد شروع به عملی کردن وعده هایش کند.
  • ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    بله حرف اقا کاملا درسته زبان انگلیسی را باید یاد گرفت منهی فرهنگ و سنن زشت انگلیسی کسانی که زبان انگلیسی را به بچه های مردم یاد می دهند نباید خودباخته فرهنگ غرب باشند وگرنه قبل از اینکه زبان انگلیسی را به انها یاد بدهند فرهنگ زشت و وحشی گری را به طفلان ما خواهند اموخت
  • الیاس زنجانی ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    رئیس جمهور باید مشکلات اقتصادی مردم را حل کند نه اینکه برای فرافکنی هرروز یک مطلب جنجالی مطرح کند که اصولا در حیطه اختیارات و حتی اطلاعات او نیست فرصت 100روزه حل مشکلات به 1000 روز رسید ولی مایحتاج مردم 100% گرانتر شده است و دولت اصلا به فکر معیشت مردم نیست
  • ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    راست می گوید. ما انقلاب اسلامی می خواهیم. اسلام غیر انقلابی که اصلا اسلام نیست. مهم این است که....
  • ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    احسنت جناب رئیس جمهوز.
  • ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    روحانیت اسلامی هم داریم نه اسلام روحانی -....-!!
  • ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    یه یه عده در حال رقص و کثافتکاری در کنسرت پاریس و خفه خون گرفتن در مورد ضاحیه لبنان و مردم یمن و سوریه و عراق و...
  • ۲۱:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    خدا را شكر كه بازم كار دولت قبل نيست . مدارس غير انتفاعي رو زياد ميكنه ميگه كار موازي نكنيد
  • ۲۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    بدون شک جمله "انقلاب اسلامی می خواهیم نه اسلام انقلابی" جمله حقی است است که از آن اراده باطل شده شده است. باید به آقای روحانی گفت اسلام غیرانقلابی اساسا اسلام نیست و انقلابیگری در ذات اسلام است. انقلاب اسلامی هم اسلامی نخواهد بود مگر با حفظ روحیه انقلابیش و بیرون کردن امثال...
  • ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    محمد رضا پهلوی بدون دادن هزینه جانی مورد حمایت آمریکا بود . جوانان اکثرا روستایی با اعتقاد به اسلام جانشان را سپر کردند تا ایران بهره مند از استقلال نشات گرفته از قرآن باشد . قبول اینکه انسانهای باورمند به کتاب خدا برای تغییر قیافه زمامداران در طول سالیان متمادی قبول زحمت کرده باشند سخت است .
  • ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    وقت گل نی
  • ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
    0 0
    وقت گل نی
  • محمد ترابی ۰۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    مشکل جامعه این حرف های آقای رئیس جمهور نیست. مشکل بیکاری، شرکت های کم کار دولتی ، اقتصاد غیر پویا که بخشی از آن به علت نگاه دولت به خارج از مرزها و دوری از نگاه درونزاست. اسلام قطعا انقلابی است ظلم ستیز است به دنبال یک تغییر در دنیا است
  • ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    متاسفانه کسانی که متن سخنرانی های آقای روحانی را می نویسند، به شدت دنبال مسموم کردن فضای جامعه هستند.
  • Ali ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    مساله انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی از نظرات استاد شهیدمطهری بود و آقای روحانی اون رو بازگو کردند ، ببینید کار دوستان به کجا رسیده که سریعا همچون فرقان نظرات استاد رو بدون هیچ دلیل و زحمتی رد میکنن مشرق جان اگر دین نداری لااقل آزاده باش و بدون سانسور منتشر کن
  • محسن ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    اصطلاح " اسلام انقلابی " به وسيله گروهکهای ضدانقلابی و واپسگرایی مثل فرقان و منافقين رايج‏ شد ولی این که آقای روحانی الان از طرح چنین مطلبی چه بار سیاسی را مدنظر دارد جای تامل است! قطعا کسی مبارزه و جهاد را به عشق خود آنها مورد احترام و تکریم قرار نمی دهد بلکه مبارزه و جهاد مقدس است چون روش اعتلای اسلام و ارزش های اسلامی است. بنابراین همواره باید اسلام ناب ملاک عمل قرار گیرد. به هر روی صحبت رئیس جمهور صحیح بیان نشد و ایشان باید بیش از این مراقب جوانب بیان خود باشند!
  • فرهنگی بازنشسته ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    کاش اقای روحانی می گفت که این حرفهایش براساس کدام کتاب ایشان است من بیش از هفتاد کتاب از شهید خواندم و از ان چیزی جز استکبارستیزی نفهمیدم
  • ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    بسمه تعالی مغالطه و خلط مفاهيم با یکديگر و نيز خلط مفهوم با مصداق از آفات رسيدن به درکی درست در مباحثات است ! عمدی يا غير عمدی بودن ابتلا به اين آفت، در اصل دامن زدن به کج فهمی، دخالت ندارد. مرحوم شهيد مطهری در آن دوران مفهومی از اسلام انقلابی را مورد نقد قرار می داد که مدعيان اسلام انقلابی به بهانه آن به دنبال تجزيه آموزه های اسلام و کنار گذاشتن تعالیمی از اسلام بودند که به زعمشان به کار تهییج در میدان مبارزه نمی آمد؛ در حالی که رهبر عزيز انقلاب در مقام تحذير کسانی اند که با تاکيد بر بعد مدارا و رحمانی بودن اسلام ، عملا در صدد کنار گذاردن آموزه های شهادت طلبانه و جهادی اسلام اند. در واقع هر دو جريان به کار مثله کردن اسلام مشغول اند؛ اما هر کدام بخشی خاصی را از منظومه منسجم اندیشه اسلامی جدا می کند. بنابر اين، اصل دغدغه اين دو بزرگوار يکی است: پرهيز از تبعيض در ايمان به اسلام! اما با دو تطبيق متفاوت و البته متناسب با شرايط و مخاطب در دو دو زمان مختلف!
  • ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    یعنی اسلام سال 57 بود و تمام شد . بعدش دیگه اسلام پویا و متحول گر بسوی آرمانهای تعالی در کار نیست و ما باید ببینیم کشورهای دیگر در مورد روش زندگی چه نظری دارند حالا برچه اساس زیاد مهم نیست آنرا به سطح جامعه بکشیم و بستر اقدامات عملی را فراهم کنیم .
  • محسن ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
    0 0
    شهید مطهری عزیز در کتاب "پیرامون جمهوری اسلامی" مطالبی در مورد اسلام انقلابی مطرح کرده است که البته مطالعه آن مبین این موضوع است که نگاه و روایت آقای روحانی به آن کامل نیست و متاسفانه نوعی برداشت سیاسی از آن وجود دارد. به هر روی آنچه که رهبر عزیز انقلاب از انقلابی گری مدنظر و مورد تاکید دارند کاملا" منطبق با اندیشه ناب حضرت امام خمینی و پیشتازان انقلاب از جمله شهید مطهری است. لذا به نظر می رسد آقای روحانی به عنوان رئیس دولت باید خود را با بیانات و منویات رهبر انقلاب همسو نماید نه این که هر از گاهی شبهه ای را در ذهن مخاطبان و به خصوص جوانان ایجاد نموده و متاسفانه خوراکی را برای شبکه های معاند و بیگانه مثل BBC خبیث آماده نماید!
  • ۰۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
    0 0
    کلا .... شماها خودتون رو ناراحت نکنین.
  • مومن ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
    0 0
    در مکتب اسلام امریکا شیطان بزرگ است پیدا کنید امریکا کدخداست درکدام مکتبست
  • رضا ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
    0 0
    تقابل امروز انقلاب اسلامی با اسلام امریکایی است. بحث اسلام انقلابی انحرافی است از واقعیت
  • ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
    0 0
    آقا روحانی شما چطور قرآن نمیخوانی تا بدانی اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی یکی است به جای آنکه کار کنی و مشکلی را حل کنی خودتو جای تئوریسینها گذاشته ای جریان سازی می کنی آقا مجبور نیستی اینقدر حرف بزنی یکی از مشکلات احمدی نژاد هم همین بود تو همه چیز اظهار نظر می کرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس