کد خبر 570764
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۰

دادگاهی در آمریکا مشغول بررسی پرونده فیس بوک است تا مشخص شود آیا مدل سازی اطلاعاتی از چهره کاربران که توسط فیسبوک انجام می گیرد بر خلاف قانون است و یا خیر؟

 به گزارش مشرق، اولین جلسه بررسی به این پرونده که سه شنبه هفته گذشته در دادگاهی در ایالت کالیفرنیا برگزار شد قاضی رای را بر علیه فیسبوک صادر کرد ، و هم اکنون تیم حقوقی فیسبوک در صدد است تا بلکه بتواند در جلسه‌های آتی رای دادگاه را برگرداند.

اتهامی که به فیسبوک وارد است آن است که این شبکه اجتماعی به طور نامحسوس و بدون کسب اجازه از کاربران خود اطلاعاتی ژئومتری را از چهره آنان دریافت و ذخیره می‌کند و بدین طریق می تواند تا فرد را تنها از روی چهره اش شناسایی کند و پیشنهادهایی را برای تگ کردن افراد در عکس‌ها می‌دهد.
 
نام این فناوری فیسبوک FacePrint می‌باشد و گرچه نحوه کارکرد ان از روی نامش پیداست اما طبق آمارهای گرفته شده اکثر کاربران نمی‌دانند که از عکس‌های آنها استفاده های اطلاعاتی می‌شود و اگر به این مساله آگاه باشند ممکن است درگیری های حقوقی ای برای فیسبوک به جریان بیفتد که یکی از آنها پرونده ای است که اخیرا توسط برخی از کاربران این شبکه ی اجتماعی که در خاک آمریکا زندگی می کنند تشکیل گردیده است.
 
گفتنی است که فیسبوک در این حوزه تنها نبوده و شرکت های دیگری هم از جمله گوگل از این فناوری استفاده می کنند که در صورتی که دادگاه حکم خود را بر علیه فیسبوک صادر نماید انتظار می رود تا گوگل نیز مجبور شود در سیاست های خود تجدید نظرهایی را انجام دهد.

منبع: زوم‌تک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس