پزشكان توصيه مي‌كنند از اين پس وقتي وارد آشپزخانه شديد پوست‌هاي خشك پياز را دور نريزيد چون اين پوست‌ها غني از تركيبات مفيد و سودمند براي سلامت انسان هستند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، به گفته متخصصان؛ پوست قهوه‌اي و خشك و لايه‌هاي بيروني پياز سرشار از فيبر خوراكي و فلاوونوئيدها بوده و لايه‌هاي خارجي پياز كه آنها را دور مي‌ريزيد حاوي تركيبات سولفوري هستند.

وانيزا بنيتز از متخصصان دپارتمان شيمي كشاورزي در دانشگاه خودمختار مادريد در اسپانيا با انجام مجموعه‌اي از آزمايشات جديد و با همكاري گروهي از كارشناسان انگليسي دانشگاه كرانفيلد تمام اجزاي پياز را به دقت بررسي كردند.

به گزارش پايگاه اينترنتي آرتريوسيت، اين آزمايشات نشان داد پوست قهوه‌اي و خارجي پياز سرشار از فيبرخوراكي و تركيبات فنوليك شامل كوئرستين و ساير فلاوونوئيدها است كه خواص درماني و پزشكي دارند. همچنين در زير اين پوست قهوه‌اي رنگ، دو لايه خارجي روي پياز نيز حاوي فيبر و فلاوونوئيدها است.

به گفته پزشكان، مصرف فيبر خوراكي خطر بروز بيماريهاي قلبي و عروقي، مشكلات گوارشي و روده‌اي و معده‌اي، سرطان روده بزرگ، ديابت نوع دوم و حتي چاقي را كاهش مي‌دهد. در عين حال تركيبات فنوليك در پيشگيري از بيماري عروق كرونري موثر بوده و خواص ضد سرطاني دارند. اين قسمتهاي پياز همچنين خواص آنتي اكسيداني بالايي دارند.

اين مطالعه در مجله «غذاهاي گياهي براي تغذيه انسان» منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس