به گزارش مشرق از کاشان، حسین عبداللهی پنجشنبه شب در جمع اعضای حزب اعتدال و توسعه کاشان اظهار کرد: بعد از گذشت سه سال از عمر دولت تدبیر و امید اکنون کشور به آرامش رسیده و دیگر شاهد اعوجاجات و تغییرات مدام نیستیم.
وی سپس به دفاع از برجام پرداخت و آن را سندی ملی خواند و گفت: نباید با این سندی ملی بازی سیاسی کرد چراکه برجام افتخاری برای نظام محسوب میشود.
مشاور رسانهای رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: برخی فکر میکنند توافق به منزله دوستی با آمریکاست اما چنین چیزی نیست و دشمنی ایالات متحده با کشور ما امری مشخص است باید با عقلانیت و خرد جمعی کار را جلو ببریم.
عبداللهی با بیان اینکه در کجای دنیا با تغییر رئیس جمهور سیاست خارجی یک کشور کامل تغییر کند عنوان کرد: به واسطه عدم وجود تشکیلات حزبی، مسؤولان زمانی که راجع به مسائل سیاسی صحبت میکنند از پاسخگویی فرار کرده و فرد را مخاطب قرار میدهند در حالیکه شخصی مانند اوباما نماینده یک سیستم است.
وی با تأکید بر اینکه نباید با انگیزههای سیاسی و حزبی برجام را به چالش کشید گفت: البته دولت نیز حق ندارد از برجام صرفا به نفع خود استفاده سیاسی کند.
مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب آرمان در ادامه در خصوص وعدههای تحقق نشده دولت یازدهم تأکید کرد: من مخالف آن هستم که دولت قولهایی میدهد و زمانهایی را معین میکند چراکه این قولها برای مردم امید ایجاد میکند و پس از آنکه عملیاتی نمیشود امید به نومیدی مبدل شده و مردم از خود آن شخص(وعدهدهنده) روی برمیگردانند و نخستین کسی که زیر سؤال میرود گوینده این وعدههاست بنابراین چرا قولی به مردم میدهیم که محقق نمیشود.
وی تصریح کرد: باید با مردم صحبت کرد و به آنان گزارش داد و نباید اینقدر فاصله محرم و نامحرمی میان مردم و مسئولان ایجاد شود چراکه مردم تاکنون سینه سپر کردهاند و محرمترین رکن به نظام محسوب میشوند.
عبداللهی با اشاره به ذکر نام فردی که اگر بیاید روحانی را در انتخابات بعدی ریاست جمهوری شکست میدهد عنوان کرد: هر کس شرایط نامزد شدن مطابق قانون انتخابات را دارد از این حق برخوردار است تا پس از عبور از فیلترهای قانونی و مشخص خود را در معرض رأی مردم بگذارد.
وی در خصوص برخی نگرانیها در جبهه اعتدال نیز از این رقابت افزود: نباید این میزان مردم را دست کم گرفت و فکر کرد مردم نمیدانند پس اگر مردم نمیدانستند چگونه به شما رأی دادهاند؟.
این کاندیدای ناکام چهارمین دوره انتخابات شورای شهر قم، خاطرنشان کرد: با همه مسائلی که صورت گرفت تفکری که اکنون ادعا میکند در صورت ورود به میدان میتواند روحانی را یک دورهای کند بر اساس آمار ریز ما در سراسر کشور، نزدیک به این تفکر به 20 نفر هم نمیرسد!
وی در ادامه با اشاره به بحث حضور عارف و لاریجانی کاندیداهای مطرح شده به عنوان ریاست مجلس گفت: اینکه این دو نفر به عنوان تنها دو گزینه موجود یاد میشود مورد قبول نیست چه کسی گفته تنها این دو شخص میتوانند رئیس مجلس شوند شاید نفر دیگری به صحنه آید و بهتر خانه ملت را اداره کند.
مشاور رسانهای هاشمی رفسنجانی سپس به ذکر تحلیل خود در مورد عارف و لاریجانی پرداخت و افزود: برخی در مورد عارف میگویند چون رأی نخست تهران را کسب کرده و لیست امید در کشور پیروز شده مناسب ریاست مجلس است.
عبداللهی ذکر خصوصیت تجربه برای لاریجانی به عنوان گزینه مناسب برای ریاست مجلس گفت: لاریجانی در زمان ورود به مجلس چه تجربهای داشت جز تجربه برنامه "چراغ" که علیه دولت اصلاحات در زمان مدیریت او ساخته شد.
وی با بیان اینکه دو نوع ریاست بر مجلس و در مجلس وجود دارد یادآور شد: گرچه ریاست قوه مقننه جایگاه مهمی است اما میتوان با تشکیل گروهها و فراکسیونهای قوی به منظور تصویب قوانین مورد نظر ریاست بر مجلس را نیز کسب کرد.
این فعال رسانهای تأکید کرد: اگر لاریجانی بداند که رأی نمیآورد عملا وارد کاندیداتوری ریاست مجلس نمیشود و در مورد عارف نیز اگر واقعا فکر میکند که رأی اکثریت را دارد از این حق برخوردار است که وارد میدان شود اما اگر وی میداند رأی اکثریت را ندارد و باز به میدان آید در حقیقت به جریان اعتدال ضربه میزند و موجب میشود انسجام بیرونی علیه اصلاحطلبان و اعتدالیون شکل گیرد.