برای کسانی که اطلاعی از مسابقات داخل قفس ندارند ذکر این توضیح ضروری است که مسابقات "امامای" یا قفس به مسابقاتی گفته میشود که مبارزان داخل قفس قرار میگیرند و آزاد به استفاده از فنون مختلف ورزشهای رزمی هستند. تنها در صورتی این مسابقات به پایان میرسد که یک مبارز از پای افتاده و دیگر توان ادامه مسابقه را نداشته باشد. این مسابقات در ایران با نظر مراجع به دلیل خشونت بسیار زیاد در آن حرام اعلام شده است اما متاسفانه در سالهای اخیر اعزامهایی در این رشته انجام شده است و حتی در داخل کشور نیز مسابقاتی به صورت زیرزمینی در حواشی شهرهای بزرگ برگزار میشود و در آن پولهای هنگفت جابهجا میشود و فیلم این مسابقات در آپارات به راحتی قابل مشاهده است.
پس از انتشار این فیلم و برانگیخته شدن غرور ملی مردم و مسئولین ورزش ایران، دو فدراسیون کاراته و ورزشهای رزمی با انتشار بیانیههای ارتباط اعزام این دخترنوجوان با فدراسیونهای خود را تکذیب کردند و سعی در شانه خالی کردن نسبت به اتفاقی که باعث لطمه خوردن به غرور ملی یک کشور شده، کردند اما به راستی اگر این دختر محجبه ایرانی در این مسابقات موفق به کسب کمربند شده بود در حال حاضر میان این فدراسیونها برای به نام زدن آن اختلاف نظر در نگرفته بود؟چگونه است که در زمان کسب افتخارات همه می خواهند آنرا به نام خود بزنند ولی وقتی اتفاق ناگواری می افتد همه از آن شانه خالی می کنند و در نهایت با یک بیانیه می خواهند سر و ته قضیه را هم بیاورند؟!
در فیلم این مسابقه، دختر نوجوان ایرانی با پوشش لباس کاراته در مسابقه حاضر شده است و در پشت لباس او علامت "کاراته دو" که مخفف سبک جهانی "دو دای دو" کاراته است مشاهده میشود که در ایران نیز این سبک با ریاست یکی از افراد نامآشنای کاراته ایران اداره میشود اما هنوز از سوی این سبک کاراته واکنشی نسبت به فیلمی که در دو، سه روز اخیر منتشر شده اما در حقیقت چندماه پیش به وقوع پیوسته است صورت نگرفته است.
به راستی با مشاهده این فیلم نباید از مسئولان ورزش کشورمان پرسید چرا در چند ماه گذشته و قبل از رسانهای شدن این فیلم هیچ واکنشی نسبت به این قضیه از سوی هیچ کدام از نهادهای ورزش کشور صورت نگرفته است ؟ چرا حالا که با مشاهده صحنههای دلخراش کتک خوردن دختر محجبه ایرانی بسیاری از خانوادههای علاقمند به ورزش و به خصوص ورزشهای رزمی نگران آینده ورزشی فرزند خود شدند، شاهد اظهارنظر برای پیگیری این موضوع از طریق وزارت ورزش و جوانان هستیم. یعنی به راستی مسئولان ورزش کشور که در سالیان اخیر بارها شاهد رسانهای شدن اخبار اعزامهای غیرقانونی سبکهای مختلف رشته رزمی و مسائل مختلف از پناهندگی تا حضور در مسابقات این چنینی بودند به فکر برخورد قاطع با این مسئله نیفتاده بودند.
چرا باید درکشور ما که همیشه برای اعزام بانوان ورزشکار در کنار توجه به شئونات اسلامی به قابلیت و تواناییهای دختران این سرزمین توجه شده و تا بانوان ما به سطحی از توانایی برای رقابت در رویدادهای بزرگ نرسیدند از اعزام آنها جلوگیری شده، این اتفاق بیفتد. باید پرسید چرا کار به جایی رسیده که دختر نوجوان این مملکت را با پوششی اسلامی و به نام جمهوری اسلامی در مسابقاتی شرکت میدهیم که از پایه با نظر مراجع ما حرام اعلام شده است و در کنار آن حتی این دختر نوجوان آمادگی حضور در این مسابقات را نداشته است. آیا کسانی که به واسطههای پولهای موجود بنگاههای مشروبات الکلی در پشت برگزاری این مسابقات، دختران این سرزمین را به این مسابقات اعزام کردند با رقم خوردن این اتفاقات نگرانی نسبت به آینده ورزشی و حتی ضربات روحی آن در آینده زندگی این دختر نبودند. آیا خانواده این دختر با مشاهده این فیلم دیگر اجازه خواهند داد فرزندانش حتی برای ورزش به سالنهای ورزشی برود؟
فعالیت دختران ایران در ورزشهای رزمی همیشه در کنار نمایش عدم محدودیت پوشش اسلامی همراه با نمایش تواناییهای بانوان سرزمین ما در مسابقات قانونمند بوده است و در کنار آن هیچگاه سلامت آنها در خطر نبوده است اما این رشته هیچکدام از شرایط فعالیت بانوان در ایران را ندارد. رئیس فدراسیون جهانی بوکس در هفته گذشته با حضور در ایران، ابراز تمایل به راهاندازی بوکس بانوان در ایران کرد و این درحالی است که مسئولان فدراسیون المپیکی بوکس در سالیان اخیر ضمن توجه به این مسئله تا به حال نسبت به تمامی شرایط اخلاقی و اسلامی فعالیت بانوان در بوکس اطمینان حاصل نکردند.
امیدواریم اتفاق اخیر که باعث ضربه خوردن به غرور ملی مردم کشورمان شده زنگ خطری جدی برای مسئولان ورزش کشور باشد و یک بار برای همیشه شاهد برخورد جدی تمامی دستگاههای مسئول با اعزامهای اینچنینی و برگزاری مسابقات زیرزمینی داخلی باشیم.