امسال قرار است از انیمیشنی رونمایی شود که مستقیما با ایران و فرهنگ ایرانی در ارتباط است.

به گزارش مشرق، ان ماری فلمینگ کارگردان آسیایی تبار کانادایی که بیشتر با فیلم کوتاه «من فرزند نجات یافتگان هولوکاست بودم» شناخته می شود، امسال از جدیدترین اثرش رونمایی خواهد کرد.

انیمیشنی به نام «Window Horses» که داستان یک دختر شاعر کانادایی با اصالت چینی و ایرانی است که برای حضور در یک فستیوال شعر به ایران سفر می کند. ساخت یک محصول فرهنگی با محوریت ایران توسط غربی ها به تنهایی می تواند سو ظن بر انگیز باشد اما وقتی نام پیمان معادی را به عنوان یکی از صداگذاران این اثر می بینیم کمی از ظن بد ما کاسته می شود.

این صحبت های بازیگر «کمپ ایکس ری» را به یاد می آوریم که گفت: «من هیچگاه فیلم ضدارزش و ضد دینی را بازی نخواهم کرد و بازی در این نوع فیلم‌ها را توهین به آن آیین و مخاطبان آن می‌دانم. » اما وقتی صفحه IMDb این اثر را باز می کنیم دوباره آن حس بد سراغمان می آید.

وقتی می بینیم در این اثر چهره های معاند خارج نشین همگی حضور دارند. از شهره آغداشلو گرفته تا نوید نگهبان که در همه آثار ضد اسلامی و ضد ایرانی خودی نشان داده است و اخیرا هم که در نخستین فیلم فارسی زبان «رژیم صهیونیستی»، «بابا جون» بازی کرده.

امید ابطحی هم که سابقه بازی در سریال «هوملند» و فیلم ضد ایرانی برنده اسکار «آرگو» را در کارنامه اش دارد هم در کنار این تیم و الن پیج، بازیگر شناخته شده  آمریکایی حاضر است.

واقعا تنها چیزی که باعث می شود هنوز به این اثر جدید عنوان ضد ایرانی را ندهیم، حضور پیمان معادی و صحبت های او است. اما واقعا با حضور این عوامل چندان نمی شود به نتیجه هم مطمئن بود. هنوز از تاریخ دقیق اکران این انیمیشن اطلاعاتی در دست نیست.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
    0 0
    زنجیره تحرکات جذبی طرف مقابل از پتانسیل اسکار در بخش سینما به عنوان الگوی جذابی که بسیاری آنرا در تخیلات مجسم می کردند شدت گرفت و در اروپا بلحاظ تاریخی روی این پتانسیل هزینه بیشتری شد. درواقع طرف مقابل از ادراک توان نظامی ما به نقطه ای رسیده تا با تمرکز در انحراف تفکر سیاسی-اجتماعی مردم در شرایط بحران اقتصادی از استفاده و هزینه نظامی خود تا حد امکان کم کند در حالیکه بخش اعظم هزینه را انحراف ناآگاهانه مردم به عنوان مکمل در طرح آنها بدهند. بنابراین ما با همان شیوه پاسکاری انگلیس-آمریکا طرف هستیم در چهرها و موضوعات متنوع همانطورکه تقریبا انگلیس متولی تاریخی این قبیل تحرکات است. متأسفانه عملکرد ما در تحلیل و ایجاد پادزهر از زهر در ابعاد مختلف حوضه های مورد تمرکز بسیار ضعیف و تا حدی منفعلانه بوده.
  • فکر ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
    0 0
    برای چهره شدن به سبک غربی کارها مانده به اسم هنرمند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس