به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دهها نفر از آشپزها و کدبانوهای فلسطینی ساکن باریکه غزه و کرانه باختری در این کارگاه های آشپزی شرکت کرده اند.
"ماورزو دمینیکو (45 ساله) یکی از این سرآشپزهای ایتالیایی خاطر نشان کرد که تقریبا از یک ماه قبل مغازه پخت پیتزای خود در جزیره "سردینیا"ی ایتالیا را تعطیل کرده و به اراضی فلسطینی (کرانه باختری و باریکه غزه) سفر کرده است تا نحوه پخت پیتزا و تهیه پاستای ایتالیایی را به ساکنان این مناطق آموزش دهد و همبستگی خود با ساکنان غزه را نشان دهد.
پیراستو یکی دیگر از این سرآشپزهای ایتالیایی اعلام کرد که هدف ما از حضور در باریکه غزه تنها آموزش نحوه پخت پیتزا و تهیه پاستا نیست، بلکه می خواهیم تصویری متفاوت از تصاویر رسانه های گروهی از غزه به جهانیان و به ویژه مردم ایتالیا منتقل کنیم و به آنها اعلام کنیم که بر خلاف تبلیغات رسانه ها، ساکنان این منطقه از ویژگی های انسانی بارزی برخوردار هستند و "تروریست" نیستند.