کد خبر 584261
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۲

افکار عمومی جهان بخوبی به ماهیت سیاست‌های دوگانه کاخ سفید پی برده است و می‌داند دولت آمریکا با انتشار گزارش‌های سالانه در زمینه تروریسم، حقوق بشر و مواد مخدر نمی‌تواند بر سیاست‌های دوگانه و ضدانسانی خود سرپوش گذارد.

به گزارش مشرق، «جام‌جم» در یادداشتی به قلم مراد عنادی نوشت:

گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا که در بخشی از آن ایران را در صدر کشورهای حامی تروریسم در جهان معرفی کرده، شاخصی از تلاش سال‌های اخیر واشنگتن در جا انداختن این موضوع است که معیار و تراز مقابله با چالش‌های بین‌المللی در جهان نظیر حقوق بشر، سلاح‌های کشتارجمعی، تروریسم، تغییرات آب و هوایی و... دولت آمریکاست.

اما صرف‌نظر از این راهبرد غیرواقعی آمریکا که به پشتوانه جریان عظیم رسانه‌ای در صدد نهادینه کردن آن است، سوال اساسی این است که برخلاف گزارش‌های با آدرس غلط آمریکا، واقعیت چیست و کدام دولت پرورش‌دهنده و حامی اصلی گروه‌های تروریستی مخوف همچون القاعده، داعش، النصره، بوکوحرام، احرارالشام و تروریسم دولتی اسرائیل در جهان است؟

واقعیت این است که حتی به استناد مطالب رسانه‌های آمریکا و اروپا و اظهارات مقامات غربی به آسانی می‌‌توان برداشت کرد ریشه‌های تروریسم و تقویت و ترویج آن در جهان بخصوص غرب آسیا را می‌بایست در سیاست‌های ائتلاف نامیمون و نامشروع عبری، عربی و غربی جست‌وجو کرد. در این ائتلاف دروغین و بظاهر مبارزه باتروریسم هم رژیم صهیونیستی قرار دارد که در ترور مبارزان فلسطینی، لبنانی و دانشمندان هسته‌ای ایران دارای ید طولایی است و هم رژیم عربستان قرار دارد که یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی و نظامی گروه‌های تروریستی همچون داعش والنصره به شمار می‌رود.

نکته جالب این‌که در حالی وزارت خارجه آمریکا با کمال وقاحت از عربستان به عنوان یکی از اعضای ائتلاف ضد تروریسم در این گزارش یاد کرده است که همزمان بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارشی عربستان را به علت کشتار کودکان مظلوم یمنی در فهرست سیاه این سازمان قرار داد.

حال چگونه است که از نگاه واشنگتن رژیم‌های کودک‌کش همچون اسرائیل و عربستان در صف مبارزه با تروریسم جای می‌گیرند و جمهوری اسلامی ایران که با 17 هزار شهید از بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم در جهان است و در خط مقدم مبارزه با گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه قرار دارد، به عنوان حامی تروریسم معرفی می‌شود، آیا چنین رویکردی مصداق بارز برخورد ابزاری با تروریسم و آدرس غلط دادن به افکارعمومی جهان محسوب نمی‌شود؟

تردیدی نیست افکار عمومی جهان بخوبی به ماهیت سیاست‌های دوگانه کاخ سفید پی برده است و می‌داند دولت آمریکا با انتشار گزارش‌های سالانه در زمینه تروریسم، حقوق بشر و مواد مخدر نمی‌تواند بر سیاست‌های دوگانه و ضدانسانی خود سرپوش گذاشته، خود را به دروغ، معیار و پرچمدار مقابله با چنین چالش‌هایی معرفی کند.

مطالب رسانه‌های اروپا و آمریکا ازجمله تیترهای چندی پیش روزنامه‌‌های نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست و گاردین در معرفی عربستان به عنوان داعش سفید و افشاگری‌های دولت روسیه درباره حمایت ترکیه از داعش و همین‌طور گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد همگی شاخص‌هایی هستند که مبین حمایت آمریکا و دوستان منطقه‌ای آن از گروه‌های تروریستی است چه در غیر این صورت و با توجه به لشکرکشی‌های آمریکا به عراق و افغانستان در اوایل قرن جاری و قتل عام هزاران غیرنظامی بی‌گناه با هواپیماهای بدون سرنشین در پاکستان، افغانستان و یمن تاکنون می‌بایست ریشه‌های تروریسم خشکانده می‌شد اما برخلاف بلوف گاه و بیگاه مقامات آمریکایی، تروریسم همچنان در حال تکثیر است و همچنان بزرگ‌ترین تهدید علیه صلح و امنیت جهانی به شمار می‌رود، پس بهتر است به جای آدرس غلط دادن و گمراه کردن افکار عمومی بین‌المللی صادقانه و قاطعانه و نه شعاری به مصاف با تروریست‌ها رفت و آنها را ریشه‌کن ساخت اما آیا در اردوگاه جاهلیت مدرن که معمار و کارگردان آن آمریکا و رژیم صهیونیستی و بازیگرانش برخی رژیم‌های دنباله‌رو در منطقه نظیر عربستان هستند، می‌توان شاهد چنین چرخشی بود؟


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس