مطابق تکلیف مجمع شركت ارج و در جهت اصلاح ساختار و پرداخت مطالبات سهامداران، بخشی از دارایی‌های مازاد به شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (وابسته به بانک ملی) واگذار گردید.

تصمیم عجیب مجمع عمومی ارج: واگذاری زمین‌های کارخانه ارج به بانک ملی
گروه اقتصاد مشرق - حواشی چند روز اخیر درباره تعطیل شدن کارخانه ارج، با اصرار مسئولان و رسانه‌های دولتی در انکار تعطیلی این شرکت، همراه شده است.

کارخانه ارج هم‌اکنون به طور غیرمستقیم تحت مالکیت بانک ملی است زیرا شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (وابسته به بانک ملی) و شرکتهای وابسته به آن مالکیت ۶۴ درصد از سهام شرکت ارج را در اختیار دارند.

در حالی که خبر تعطیلی و فروش کارخانه ارج در روز جمعه 20 خرداد منتشر شد، ریشه این خبر را باید در تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ارج که هفته گذشته برگزار شد، پیدا کرد.

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ارج برای سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۱۳۹۴، در روز یکشنبه ۱۶ خرداد ماه ۱۳۹۵ در محل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی واقع در تهران برگزار شد.

مطابق تکلیف مجمع، طی سال مالی مورد گزارش، در جهت اصلاح ساختار مالی شرکت، پرداخت مطالبات سهامداران و بانکها و تسویه پرسنل بازنشسته، بخشی از دارایی های غیر مولد و مازاد (زمین ۳۷ هزار متری) با رعایت تشریفات قانونی و از طریق مزایده به شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (وابسته به بانک ملی) واگذار گردید.

مجمع عمومی شرکت ارج برنامه های آتی این شرکت را نیز مدیریت هزینه های مالی شرکت از محل فروش بخشی از دارایی های مجموعه تصویب کرده که نشان می‌دهد علاوه بر واگذاری 37 هزار متر زمین این شرکت به بانک ملی، فروش سایر اموال و زمین‌های کارخانه ارج، در دستور کار قرار گرفته است.

از آنجا که بانک ملی از طریق شرکت‌های زیرمجموعه‌اش سهامدار عمده کارخانه ارج است و تصمیمات مجمع عمومی ارج نیز کاملا در تطابق با خواسته‌های بانک ملی صورت می‌گیرد، می‌توان گفت تصمیمات مجمع عمومی شرکت ارج در هفته قبل، با هدف زمینه‌سازی برای فروش اموال این کارخانه صورت گرفته است.

آنچه که بر شائبه‌های مربوط در این زمینه می‌افزاید، این است که پس از رسانه‌ای شدن تعطیلی شرکت ارج، خبر مربوط به تصمیمات مجمع عمومی آن از روی سایت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (سهامدار عمده ارج) حذف شد.

تصمیم عجیب مجمع عمومی ارج: واگذاری زمین‌های کارخانه ارج به بانک ملی

با این حال، از طریق کش گوگل می‌توان به این لینک دست پیدا کرد.

سایت مسیرآنلاین هم در گزارشی به این موضوع پرداخته و نوشته است:‌ کارخانه ارج با واقع شدن در منطقه 21 شهری تهران در زمینی به وسعت بیش از 10 هکتار واقع است. واقع شدن زمین کارخانه در کنار اتوبان های شیخ فضل الله نوری، شهید لشگری و آزادگان موقعیت مناسبی را در اختیار این ملک گذاشته است.

به نوشته اين سايت، در صورتی که مالکان کارخانه ارج که بانک ملی و سازمان تامین اجتماعی هستند بتوانند با تعطیلی کارخانه زمینه تغییر کاربری زمین آن را فراهم کنند، این زمین ارزشی معادل 300 تا 500 میلیارد تومان خواهد داشت.

در چنین شرایطی و با توجه به شرایط رکود اقتصادی کشور بسیار سخت است نگاه تجاری مالکان کارخانه تغییر و از درآمد حداقل 300 تا 500 میلیاردی کارخانه چشم فرو بندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 7
  • سپهرساطوربه دست دربه در به دنبال خاتمی ۲۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۲
    0 0
    مشرق تو هم خیلی مته به خشخاش مگذار کارخانه ای که عرضه ندارد کالای مرغوب تولیدکند به درد لای جرز دیوار هم نمی خورد
  • محمود ۰۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    روحانی متشکریم
  • ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    این هم حمایت دولت مثلا امید از تولید ملی در زمانی که به گفته دولت تحریم ها رفع شده. باید عزای عمومی اعلام کرد در سوگ ارج که رفت و دیگر شرکتهایی که به زودی به ارج میپیوندند.
  • ۰۲:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    اگه کارخونه جدیدی راه می انداختندو کارگرها رو بیرون نمی انداختند بله قابل قبول بود ولی از دست دلالها باید مراقب ثروتهای ملی بود که این دلالها به اسم های مختلف مال مردم رو تو جیب خودشون نزارندو بعد کشوری بیکارها درست بشه که یک عده دلال میلیاردر بشن
  • رضا ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    کارخانه ها یکی یکی دارند ورشکست میشوند و رسانه ها هم خوشحالی می کنند. کشور ما دارد ضربه مهلکی را تجربه میکند که ابعاد آن بعدها مشخص میشود.
  • امیر ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    من به یاد دارم اقای روحانی در مناظرات انتخاباتی سال 92 میگفت چرا کارخانه پارس الکتریک ( تولید صوتی تصویری ) باید لانه کبوتر شود یا چرا کارخانه کفش ملی باید تبدیل به انبار کارخانه سایپا شود چرا بسیاری از تولید کنند گان مشهور وقدیمی ایرانی هیچ نام ویادی ازشان نیست ابزاران کفش وین ازمایش یک ویک علائ الدین ایران کفش بلا پلار وبسیاری از نامهای مشهور که به جای به روز شدن وتولید محصولات کاملا ایرانی در توفان شن محصولات چینی وخارجی تبدیل به زیر خاکی شده اند این یکی از وعده های انتخاباتی بود
  • مصطفی ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    جالبه تامین اجتماعی که ماهانه مبلغ کلانی حق بیمه از کارفرما و کارمند دریافت می کنه این پول ها رو به جای هزینه در بخش درمان صرف این کارها می کنه...
  • ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    قدیمی بودن خط تولید بخاطر کاغذ پاره ها است .
  • ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    بعد می بینی مسئولان خیلی راحت دم از پیشرفت می زنند ، دم از قدرت می زنن ، دم از استقلال می زنن . پیشرفت و قدرت و استقلال با مردم و زندگی مردم رنگ و بو پیدا میکند . وقتی مردم غنی باشن ، وقتی مردم آرامش داشته باشن ؛ آن وقت است که میتوانیم بگوییم کشور ما پیشرفته ، قدرتمند و مستقل است . کارخانه هایی مانند ارج که از آوان کودکی نام آن را می شنیدیم و با آن هزاران خاطره داریم ، محصولی که زمانی یکه تاز بود و سری در سرها داشت امروز به واسطه بی مسئولیتی مسئولان تعطیل شد . ما به کدامین سو دوانیم .
  • ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    امیدوارم به سرنوشت کارخانه های دیگر مثل آزمایش دچار نشود. قیمت زمین کارخانه ها باعث میشه خیلی ها دنبال دردسر های تولید نرن. اونم در شرایطی که میشه تو خونه نشست و از بانک بالای 20 درصد سود گرفت. بیشتر کارخانه های ما به خاطر شرایط سود بانکی بالا و قیمت زمین هاشون به سمت تعطیل شدن میرن. تمام اقتصاد های بزرگ دنیا سود بانکی زیر 5 درصد دارن. در آمریکا و اروپا سود بانکی الان زیر 1 درصده تا بتونن از شرایط رکود خارج بشن. اما اینجا سود بانکی نزدیک 20 درصدی داریم!!!
  • سیدعلیرضا دوامی ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
    1 0
    سلام .کارخانه ارج ازبیست وهفت سال قبل پس از اختلاس مدیرعامل مقتش زمین خورد.ازان سال تاکنون هرساله اعلام زیان می کند و یک ریال سود به سهامداران کوچک نداده است.انهایی که طلای همسرشان رافروختند وسهام ارج راخریدندتابه تولید ملی کمک کنند همه به خاک سیاه نشستند.بهتراست کارخانه را بفروشند وحق وحقوق سهامداران کوچک رابدهند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس