کد خبر 593218
تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۸

گوشت قرمز می‌تواند قسمتی از یک رژیم غذایی سالم باشد اما برخی کارشناسان معتقدند بهتر است این ماده خوراکی به ندرت یا به همراه مقدار زیادی سبزیجات مصرف شود.

به گزارش مشرق، روزنامه ایندیپندنت در مقاله‌ای در این باره نوشت:‌ کارشناسان در پاسخ به این پرسش که خودداری از خوردن مواد گوشتی چه واکنشی در بدن به دنبال دارد، موارد زیر را مطرح می‌کنند:

۱- کاهش وزن: گروهی از محققان دانشکده پزشکی جرج واشنگتن در آمریکا به بررسی این موضوع پرداختند که وقتی فرد از رژیم گوشتخواری به گیاهخواری روی آورد چه میزان وزن کم می‌کند. در این بررسی مشخص شد افرادی که مواد گوشتی را از رژیم غذایی‌شان حذف کنند بدون آنکه توجهی به کالری دریافتی یا افزایش فعالیت بدنی داشته باشند به طور متوسط ۱۰ پوند وزن کم می‌کنند.

۲- تغییر باکتری‌های روده: نوع خوراکی مصرفی افراد با سیستم گوارشی و دیگر بخش‌های بدن مرتبط است. در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۴ انجام گرفت. تفاوت بین ترکیب باکتری‌های روده در افراد گیاهخوار و گوشتخوار مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد افراد گیاهخواری که از مصرف هر گونه مواد گوشتی خودداری می‌کنند دارای گونه‌های دفاعی باکتری‌های روده هستند.

۳- محروم شدن بدن از دریافت برخی مواد مغذی: یک رژیم غذایی گیاهی متعادل می‌تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کند هر چند در این شرایط دریافت آهن، ویتامین D و ویتامین B۱۲ سخت تر انجام می‌شود.

۴- کاهش خطر ابتلا به سرطان: در گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشت فرآوری شده به عنوان مواد سرطان‌زا معرفی شده است. گوشت قرمز در گروه خوراکی‌هایی قرار گرفته که احتمالا دارای مواد سرطان زا هستند. کارشناسان معتقدند: تنها مصرف ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۱۸ درصد افزایش می‌دهد.

۵- کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قبلی: محققان به تازگی دریافته‌اند گوشت قرمز با بروز بیماری‌های قلبی مرتبط است. همچنین مطالعات نشان می‌دهد وجود ماده مغذی "کارنیتین" در مواد غذایی واکنش‌های میکروب روده را به دنبال دارد که به بروز بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.  به گفته محققان، بررسی اطلاعات جمع آوری شده از وجود ارتباط بین گوشت قرمز، هضم کارنیتین و ابتلا به بیماری‌های قلبی حکایت دارد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • مهدی م ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    فکر نمی کنید الان دارید با این گزارش ناقص گیاه خواری رو تبلیغ می کنید؟؟؟؟
  • ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    مگه بد است؟!
  • عدنان ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    روزی از امام صادق پرسیدند چه گوشتی بهتراست.؟ حضرت جواب داد گوسفند.آری اگر بهتر از آن بود خداوند آن را فدیه ی حضرت اسماعیل میکرد.این دانشنمدا احتمالا فقط گوشت گاو رو بررسی کردند.جالب اینجاست که طب سنتی مصرف زیاد ماهی رو منع میکنه و خوردن گوشت گوسفند رو توصیه.
  • ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    بدن به حذف گوشت‌ قرمز چه واکنشی نشان می‌دهد ؟ همون واکنشی را که در فقدان بقیه مواد مورد نیازش داره و تا آخر عمر حتی برای یکبار تجربه وجودشونو نداشته .
  • مجتبی ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    نه عدنان جان نوشته گوشت فراوری شده یعنی سوسیس و کالباس. بین مصرف کم گوشت قرمز (کمتر از دوبار در هفته) و افزایش ابتلا به سرطان رابطه مشخصی وجود نداره. ولی مصرف سوسی و کالباس حتی کمش هم احتمال سرطان روده رو افزایش میده.
  • ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    من که خوراکم گوشت قرمز هست اونم گوشت بز و بزغاله نه گاو چار ستون بدنمم سالم هست دکتر هم سال میاد میره نمیرم به جاش پیشنهاد میکنم اصلا از گوشت مرغ استفاده نکنید چون گوشت مرغ هایی که مصرف می کنید تمامی با هورمون بزرگ میشن و خیلی ضرر دارن ولی ماهی اگر بتونید بخورید هم خوبه پیشنهاد میکنم گوسفند رو خودتون از دامداری که گله اش در کوهستان چرا میکنه و از گیاهان وحشی و دارویی تغذیه میکنه خریداری کنید و خودتون ذبحش کنید.
  • ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    تحقیقات علمی ثابت کرده که گوشت ذبح شرعی بدون باکتریهای مضر می باشد. تحقیقات جاهاهایی که گوشت خوک یا غیر ذبح شرعی مصرف می کنند برای ما معتبر نیست.
  • ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    با این حرفها دل مردم را خوش می کنید که بگویند بهتر که پول نداریم گوشت بخریم/
  • ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    من اصلا" گوشت قرمز نمیخورم نزدیکه 30 ساله در واقع از بچگی ، مشکلی ندارم تنها اشکالی که خودم میتونم بگیرم کمی کم بودن تحملم در برابربرخی حرکات و حرفها که ویتامین b که در گوشت قرمز تامین میکنه و باعث شادابی میشه من ندارم البته خیلی بذله گو هستم و خیلیارو میخندونم ولی خودم این کمبود رو حس میکنم ..
  • ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    من 10 روزه نمیخورم
  • بی نام ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    اعتدال در هر چیزی خوب است .
  • علی ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۳
    0 0
    سلام. بنده هم دستکم یک جا در روایتهای اسلامی، درباره خوب بودن گوشت برای بدن خوانده ام. هنگام مطالعه پزارش پژوهشهای کشورهای غیراسلامی چند مورد را باید در نظر داشت؛ از جمله اینکه آنها از گوشت خوک نیز استفاده میکنند که قطعا برای انسان مضر است؛ همچنین ذبح آنها اسلامی نیست و از این رو مقادیر زیادی خون و به تبع آن، مواد مضر برای بدن، در گوشت باقی میماند.
  • ساسان ۰۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
    0 0
    من کباب،جوجه کباب،ماهی کباب،میگو وکلا گوشت کبابی خیلی دوست دارم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس