به گزارش مشرق، «ویکتور کوچمازوف» رئیس اداره تدارکات نظامی نیروی دریایی روسیه روز شنبه گفت: روسیه یک فروند ناوچه موشک انداز از نوع «ار-32» مجهز به سامانه های موشکی «موسکیت» به نیروی دریایی مصر اهدا کرد.
خبرگزاری روسیا سگودنیا به نقل از کوچمازوف نوشت: این ناوچه را دولت روسیه برای کمک به مصر در مبارزه با تروریست ها به این کشور اهدا کرده است.
روسیه و مصر همکاری نزدیکی در عرصه های نظامی و فنی-نظامی دارند و مواضع مشترک دو طرف در مسائلی همچون مبارزه با تروریسم بین الملل موجب تقویت بیشتر ساختار این همکاری ها بین دو کشور شده است.
به گزارش رسانه های روسی، دریادار «ولادیمیر کورولف» فرمانده نیروی دریایی روسیه به تازگی اعلام کرد: روسیه و مصر امسال رزمایش دریایی مشترک با عنوان «پل دوستی» در دریای مدیترانه برگزار می کنند.
سامانه های پدافند هوایی موسکیت که روسیه به همراه ناوچه موشک انداز به مصر اهدا کرده است سرعت مافوق صوت دارد و با توانایی بالا می تواند از سد بسیاری از سامانه های پدافند هوایی عبور کند.
مصر از شرکای نظامی مهم روسیه در قاره آفریقا است و بر اساس اطلاعات سازمان فدرال همکاری های فنی-نظامی روسیه، این کشور و مصر در مورد مفاد قرارداد فنی-نظامی به ارزش 3.5 میلیارد دلار به توافق رسیدند.
به گفته «سرگئی چمزوف» رئیس سازمان دولتی فناوری های روسیه (موسوم به «روس تک»)، این قرارداد شامل فروش اسلحه های خودکار، سیستم های پدافند هوایی و توپخانه می شود.
مصر همچنین برای خرید جنگنده های میگ-35 از روسیه ابراز علاقه مندی کرده است.
یک مقام ارشد نیروی دریایی روسیه اعلام کرد: روسیه یک فروند ناوچه موشک انداز مجهز به موشک های پیشرفته به مصر اهدا کرد.
منبع: ایرنا