![هلاکت فرمانده ارشد القاعده در حماه+عکس هلاکت فرمانده ارشد القاعده در حماه+عکس](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/7/1718061_810.jpg)
بنابر این گزارش، "اسمر الوزیر" فرمانده نظامی گروه "فیلق الحمص" وابسته به القاعده و اخوان المسلمین ساعتی پیش در درگیری با رزمندگان ارتش سوریه و حزب الله در اطراف شهر "الرمیله" استان حماه سوریه به هلاکت رسیده است. وی از قدیمی ترین فرماندهان القاعده در استان حمص و فرمانده عملیت هجوم به الرمیله بود. گروه فیلق الحمص در ابتدای بحران سوریه زیرمجموعه ارتش آزاد بشمار می رفت اما پس از یکسال ضمن بیعت با رهبر این گروه ابومحمد الجولانی" انضمام خود به القاعده را بطور رسمی اعلام کرده است.
![هلاکت فرمانده ارشد القاعده در حماه+عکس هلاکت فرمانده ارشد القاعده در حماه+عکس](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/7/1718062_544.jpg)
![هلاکت فرمانده ارشد القاعده در حماه+عکس هلاکت فرمانده ارشد القاعده در حماه+عکس](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/7/1718064_321.jpg)