فرمانده نیروی دریایی ارتش از استقرار گروه‌های موشکی و جنگال در تمامی سواحل خبر داد و گفت: زیردریایی نیمه سنگین فاتح تا پایان سال به ناوگان دریایی الحاق می‌شود.

به گزارش مشرق، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش شامگاه دوشنبه (14تیر) در مراسم دیدار و ضیافت افطاری با جانبازان، پیشکسوتان و خانواده‌های شهدای نداجا با اشاره به ارتقای توانمندیهای رزمی نداجا، اظهار کرد: جهت ارتقای توانمندی‌های رزمی گروههای موشکی قدرتمند، جنگال و  پهبادهای بسیار قوی و هوادریای بسیار مناسبی را در تمامی سواحل ایجاد کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: نداجا امروز در حوزه‌های مختلف جنگال، پهپاد و هوادریا از قدرت و توان رزمی قابل‌ملاحظه‌ای برخوردار است.

**سهند تا پایان سال ملحق می‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش به ساخت ناوهای جدید در این نیرو جدید اشاره کرد و گفت: در جریان اجرای پروژه موج در نداجا ناوشکنهای جماران،دماوند و سهند مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند و امیداوریم با نام‌گذاریهای ناوهای شماره‌های 4، 5 و 6 که هنوز نامگذاری نشده‌اند، امیدواریم ظرف سال 95 و 96 حتماً به ناوگان نیروی دریایی ارتش الحاق پیدا کنند.

**الحاق زیردریایی نیمه سنگین فاتح تا پایان سال

امیر دریادار سیاری افزود: در حوزه زیر دریاییها نیز نیروی دریایی ارتش امروز از زیردریاییهای کلاس غدیر برخوردار است و تا پایان سال زیردریایی نیمه سنگین فاتح به توان رزمی نداجا ملحق می‌شود.

**نداجا در توسعه سواحل مکران پیشرو است

وی به توسعه سواحل مکران اشاره کرد و گفت: امروز مناطق یکم، دوم، سوم و پایگاه‌های مکران در پسابندر در حال ساخت‌وساز است و پیشرفت خوبی در زیرساختها به وجود آمده است. اکنون نداجا در توسعه سواحل مکران پیشرو است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به برقراری امنیت کشتیها، گفت: در دوران دفاع مقدس 10 هزار کشتی توسط نداجا اسکورت می‌شد تا چرخه اقتصادی کشور به خوبی بچرخد.

** اسکورت 3000 کشتی توسط نداجا

امیر دریادار سیاری افزود: تاکنون بالغ‌بر 3000 فروند کشتی در اقیانوس هند، خلیج عدن و باب المندب اسکورت شده است که به‌صورت مستمر ناوگروه‌های نداجا در تمامی آبهای دنیا حضور دارند. از سال 87 تاکنون یک روز نبوده است که در شمال اقیانوس هند و به‌ویژه خلیج عدن حضور نداشته باشیم.

وی افزود:امروز حوزه مسئولیت نداجا تغییر کرده و چهل و یکمین ناوگروه رزمی ما در خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ حضور دارد و به دریانوردی مشغول است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش به حضور ناوگروه‌های صلح و دوستی اشاره کرد و گفت: امروز ناوگروه‌های صلح و دوستی ما در اقیانوس آرام، دریای جنوبی چین، اقیانوس هند جنوبی، مدیترانه و دریای خزر دیدوبازدید دارند و ارتباطات خوبی در منطقه ایجادشده است.

امیسر سیاری در ادامه بابیان اینکه به لطف خداوند امروز وضعیت نیروی دریایی باهمت همه پیشکسوتان نیروی دریایی ارتش و همت هم‌رزمان فعلی به خوبی نمایان است، اظهار کرد: افتخار می‌کنیم ادامه‌دهنده راه پیشکسوتان نداجا هستیم و تلاش می‌کنیم جایگاه نیروی دریایی را آن‌گونه که خواسته پیشکسوتان و مردم است ارتقا دهیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در مراسم ضیافت افطاری پیشکسوتان نیروی دریایی، امیر خرم دوستی مشاور عالی فرماندهی کل ارتش و امیر دریادار بی‌غم جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش حضور داشتند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • مغز متفکر ۰۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    0 0
    آواکس زیر دریایی از اوجب واجبات است.
  • امین ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    0 0
    همه این ها یه شروع خوب و یه پیشرفت به حساب میاد که امیدوارم به ساخت ناو شکن های تناژ بالای رادار گریز و زیر دریایی هایی رادار گریز با قابلیت شلیک موشک کروز و در مرحله بعد بالستیک دور برد و ناو هواپیما بر برسه ، حتما این خبر رو خوندید که اسراییل پنجمین زیر دریای کلاس دلفین رو از آلمان تحویل گرفته و مصر هم اولین ناو بالگرد بر میسترال رو از فرانسه دریافت کرده و عربستان هم مثل همیشه قصد داره دست به خرید های زیادی مثل ناوچه و ناو موشک انداز از فرانسه و ناو شکن رادار گریز از انگلیس و زیر دریای و تعدادی ناو دیگر از آمریکا بزنه ، همه این ها برای این که دیگه ایران قدرت اول دریایی منطقه نباشه پس با خسته نباشید به تمتامی کارکنان جهاد خود کفایی نیروی دریایی و وزارت دفاع امید وارم هر چه زود تر تلاش های این عزیزان به مواردی که در بالا گفتم برسه چون در این صورت ایران نه تنها از نظر دریایی میتونه در منطقه حرف اول و آخر رو بزنه بلکه در قاره از هند هم پیشی میگیریم چون این هندی ها درسته که ارتش چهارم دنیا هستند ولی هنوز دارن با ساخت زیر دریایی دست و پنجه نرم میکنند چه برسه به زیر دریایی های سنگین با قابلیت شلیک کروز و ناو هواپیما بری هم که دارند رو از روسه خریدند وهنوز با تمام تلاششون نتونستند بسازند
  • علیا ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    0 0
    درباره ی زیر دریایی فاتح یه مقدار دلخوری داریم از امیر. هرچند درک میکنیم تا زمانی که تست های این زیردریایی کامل نشده و توانایی هاش به شکل 100 در 100 در نیامده نمیشه این زیر دریایی به ناوگان ارتش الحاق بشه. اما خب این که تا حالا شاید 4 یا 5 بار وعده ی الحاق داده شده و بعد چند وقت عملی نشده یه خورده باعث یاس و نا امیدی در برخی میشه. نامگذاری کلاس موج هم که کاری نداره. خب اولی به افتخار امام خمینی جماران نامگذاری شده. دومی و سومی هم از قلل ایرانه. خب کلن هرچی ناو توی این کلاس ساخته میشه ر از نامهای قله های ایران انتخاب کنید. دنا و سبلان و تفتان و ...
  • سینا ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    0 0
    اسم هایی مثل : دنا ، زاگرس ، انشابی به یاد شهید انشابی ، اسم خود ایشون ناوشکن سیاری ، الوند ، رهرو ، ولی امر ، مهرداد ، نهاوند ، پارس ، یوز به خاطر یوز ایرانی ، مکران از این اسم ها میشه استفاده کرد
  • محمد حسین ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    0 0
    نام هایی چون. پارس - آریانا - سبلان - تفتان - کارون - سیاوش - رستم - رخش - سهراب - مادیان - پارتاس -
  • سینا ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
    0 0
    محمد حسین جان به نظر من هیچ وقت اسم هایی مانند اریانا، مادیان، پارتاس رو نمیگذارند چون بیشتر به زمان طاغوت این اسم ها میخوره
  • ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۶
    0 0
    آواکس و پیشکش... عدم وجود نامردان و خائنین ... از اوجب واجبات است.
  • ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۶
    0 0
    عدم وجود نامردان و خائنین ... از اوجب واجبات است.
  • ۲۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۶
    0 0
    کوتاه کامنت بزار کی حال داره اینو بخونه؟؟؟؟
  • ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۶
    0 0
    ببند دهنتو احمق چرا به دیگران انگ خاعنی میزنی؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس