در این نشست خبری مسئولین کمیته مصونیت خبرنگاران افغانستان از رهبران حکومت وحدت ملی خواستند تا هرچه سریعتر راهکاری را برای حل این معضل ارائه کنند.
«نجیب شریفی» رئیس کمیته مصونیت خبرنگاران افغانستان در این باره گفت: در سال جاری میلادی، آمار خشونتها علیه خبرنگاران نسبت به تاریخ مشابه خود در سال گذشته افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در 6 ماه نخست سال جاری میلادی، 10 نفر خبرنگار و فعال رسانهای در افغانستان بخاطر اعمال خشونت علیه آنها کشته شدهاند.
رئیس کمیته مصونیت خبرنگاران افغانستان افزود: سال 2016 میلادی تاکنون خونینترین سال برای خبرنگاران در افغانستان بوده است و این مسئله آینده حرفهای این قشر را به خطر میاندازد.
اعضای کمیته مصونیت خبرنگاران افغانستان از دولت این کشور خواست تا فرامین اشرفغنی را در مورد حق دسترسی خبرنگاران به اطلاعات و احقاق حقوق آنها عملی کند.
آنها اظهار داشتند: برخوردهای سلیقهای و نادیده گرفته شدن قوانین و حقوق خبرنگاران در افغانستان باعث شده تا خشونتهای علیه این قشر افزایش یابد.
پیش از این نیز خبرنگاران و فعالان رسانهای در افغانستان با پربایی محافل و تجمعهای اعتراضآمیز از عملکرد دولت کابل در قبال تحقق خواستههای این قشر برای دسترسی به اطلاعات و کاهش خشونتها انتقاد کرده بودند.