![بیعت گیری داعش از عشائر نینوی+عکس بیعت گیری داعش از عشائر نینوی+عکس](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/5/1/1757960_585.jpg)
بنابر این گزارش، روز گذشته داعش از سران عشیره " کبیبه" ساکن در مناطق غربی شهر موصل برای ادامه وفاداری به ابوبکر البغدادی خلیفه خودخوانده این گروه بیعت گرفته است. طی روزهای گذشته نیز مناطق تحت سیطره داعش در استان های الانبار و صلاح الدین صحنه مراسم های مشابهی بوده است. بنظر می رسد که داعش با نزدیک شدن نیروهای عراقی به دروازه های شهر موصل از احتمال همکاری عشائر منطقه با دولت این کشور علیه این گروه احساس خطر می کند. استان نینوی در سال 2014 به اشغال داعش در آمده است.
![بیعت گیری داعش از عشائر نینوی+عکس بیعت گیری داعش از عشائر نینوی+عکس](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/5/1/1757961_190.jpg)