نویسنده کتاب پایی که جا ماند درباره واکنش هم سلولی‌هایش پس از انتشار کتاب پایی که جا ماند، گفت: همه اسرا احساس عزت کردند و موجب افتخارم است که مقام معظم رهبری کتابم را مطالعه کردند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، سید ناصر حسینی‌پور، یکی از جانبازان سرافراز جنگ تحمیلی است که در این روزها با سلاحی از جنس قلم در کتاب "پایی که جا ماند" اقدام به ثبت خاطرات شهدای در محاصره و اسارت در زندان های رژیم بعثی عراق کرده است.

وی در جمع دانشجویان حاضر در دوره طرح ولایت دانشجویان قزوین گفت: مردان شهادت، مردان تصمیم بودند نه تقدیر؛ آنان کسانی بودند که منتظر ایجاد فرصت نمی‌ماندند بلکه فرصت‌سازی می‌کردند؛ میزان آنان درستی بود نه درشتی، در مقابل حق و تکلیف اهل کوتاهی و کوتاه آمدن نبودند.

این نویسنده تصریح کرد: همه باید بتوانیم از گفتمان دیروز برای شرایط حاضر درس بگیریم و دستاوردهای مقتضی را از دوران جنگ استخراج کنیم.

وی تاکید کرد: در شرایطی که گفتمان امروز، گفتمان التماس، ذلت و خنده است نمیتوان انتظار پیروزی در میدان کنونی جنگ با دشمن داشته باشیم.

حسینی پور گفت: از مسئولانی که حقوق‌های نجومی دریافت می‌کنند، نمی‌توان انتظار خدمت به خلق و روحیه جهادی داشت.

وی رمز موفقیت در همه‌ برهه‌های سخت پشت سر گذاشته در دوران جنگ و اسارت را دو نکته دانست و افزود: ایستادگی و توسل به اهل بیت همیشه گره‌گشای مشکلات این مملکت بوده است؛ باید در مقابل گفتمان ظالمانه غرب ایستادگی کرد تا بتوانیم رو به جلو حرکت کنیم.

این جانباز، جنگ تحمیلی را یک جنگ عاشورایی دانست و بیان کرد: این جنگ دارای چند ویژگی خاص و منحصر به فرد است که از جمله آن‌ها میتوان به توانایی‌های درونی و رافت، اخلاق و انسانیت اشاره کرد.

نویسنده کتاب پایی که جا ماند درباره واکنش هم سلولی‌هایش پس از انتشار کتاب ابراز کرد: همه اسرا احساس عزت کردند و موجب افتخارم است که مقام معظم رهبری کتابم را مطالعه کردند.

وی دلیل عدم تاثیرگذاری برخی کتاب‌ها در زمینه دفاع مقدس را این‌گونه بیان کرد: نگاه برخی کتاب‌ها به حوادث دفاع مقدس  درست و منطقی نیست و با جلوه دادن اسرا و شهدا به عنوان فردی فرا زمینی آن را برای مخاطب باور پذیر نمی‌کنند.

حسینی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص رمان نویسی با مضمون دفاع مقدس و انقلاب، عنوان کرد: جوانان علاقمند به نوشتن باید انجمن‌هایی را تشکیل دهند و از اساتید انقلابی بهره‌مند شوند.

این نویسنده حلقه گمشده کتاب‌خوانی را نبود مدیریت دانست و تصریح کرد: مسئله ترویج کتاب‌خوانی در جامعه نیازمند ایده‌های نوع و خلاقیت و ترویج هرچه بیشتر نسل جدید به کتاب است.

وی در خاتمه اضافه کرد: ما از امام راحل(ره) یاد گرفتیم در مقابل ذلتی که دنیا در حال تحمیل به جامعه مستضعف است، بی خیال نباشیم.

منبع: دفاع پرس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس