کد خبر 609045
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷

بازیگر مجموعه «دورهمی» با اشاره به نقش خود در این مجموعه بیان کرد که نقش جانیار نماینده جوانانی است که به موقعیت پدر همسر خود توجه دارند و صرفا تیپ نیست.

به گزارش مشرق، محمد نادری با اشاره به بخش نمایشی برنامه «دورهمی» درباره داستان و نوع نقش ها در آن بیان کرد: نقش ها در بخش های نمایشی این برنامه ایجاب می کند که تا حدی از فضای رئالیستی و واقع گرایانه فاصله بگیریم.

وی ادامه داد: من پیش از این در فضای واقع گرایانه کار کرده بودم اما در اینجا ما مجبور هستم که به سمت تیپ حرکت کنم و البته من تمام تلاشم را به کار گرفتم که تیپ صرف نباشد بلکه تیپ- شخصیت باشد. این جنس از کار که همزمان با پخش، ضبط می شود به بازخوردهای مخاطبان وابسته است و ما بخشی از بازخوردها درباره نقش هایمان را از تماشاگران داخل استودیو دریافت می کنیم.

بازیگر سریال «شمعدونی» درباره تیپ های مجموعه «دورهمی» بیان کرد: من با توجه به آنچه که خودم روی آنتن می بینم سعی کردم نکاتی را در نقشم رعایت کنم، از جمله اینکه کمتر وارد تیپ شوم و اتفاقا مردم هم دوست دارند شخصیت هایی را که روی آنتن می بینند ما به ازایی داشته باشد. ما به ازای این شخصیت هم بسیاری از جوانانی هستند که با خود حساب می کنند که پدر خانم آینده شان چقدر درآمد دارد و موقعیت مالی شان به چه شکل است.

نقش روح را بیشتر دوست داشتم

نادری اضافه کرد: درواقع موقعیت ها برعکس شده است زمانی خانواده دخترها به موقعیت خانواده پسر توجه می کردند اما اکنون به موقعیت مالی خانواده دختر توجه می شود. نقش جانیار نماینده چنین جوانان است با این حال باید هنوز زمانی بگذرد تا به موقعیت های درست نمایشی برسیم و موقعیت برای خود ما هم مشخص باشد.

وی درباره تفاوت نقش هایش در سری جدید و قبلی نمایش های «دورهمی» عنوان کرد: این دو نقش بسیار متفاوت هستند چون نقش قبلی من یک روح بود که ما به ازایی هم نداشت و سختی کار هم این است که مرا مدتی با آن نقش پذیرفته بودند و حالا مخاطب باید مرا با نقش دیگری ببیند. جذابیت های نقش روح برای خود من بیشتر بود چون شخصیت منحصر به فردی داشت. جانیار هم ویژگی های خاص خود را دارد و من اگر مدتی را هم با این نقش سپری کنم بیشتر دوستش خواهم داشت.

نادری درباره این مجموعه و ویژگی های آن که برای مخاطب داخل استودیو و بیرون ساخته می شود، تصریح کرد: من گاهی با دوستان تئاتری هم که صحبت می کنم مثالی می زنم و می گویم کار ما شبیه تئاتر است. در تئاتر در فاصله یک متری مخاطب هستید و نمایش تاثیری روی مخاطب دارد که اگر مخاطب فیلم همان تئاتر را ببیند چنین اثری ندارد. بنابراین وقتی ما بازخوردهای تماشاگران داخل سالن را دریافت می کنیم به این نتیجه می رسیم که کار و شوخی ها گرفته است.

مردم شوخی های مستقیم مهران مدیری را بیشتر دوست دارند

بازیگر «دورهمی» در ادامه درباره شوخی های مهران مدیری در این مجموعه و استندآپ کمدی های وی بیان کرد: یکی از ویژگی های این کار استندآپ های آقای مدیری است که بازیگری فوق العاده و هنرمندی هوشمند است و جنس شوخی هایش مستقیم است. مردم ما هم به شوخی مستقیم عادت دارند و بیشتر لذت می برند تا اینکه بخواهند از داستان های نمایشی و شوخی هایی در قالب قصه لذت ببرند. این نوع شوخی ها برای مردم سهل الوصل تر است ضمن اینکه در همان لحظه اول ضربه را می زند و جواب می گیرد. بنابراین وقتی این استندآپ ها در کنار بخش نمایشی قرار می گیرد خواه ناخواه نمایش ها پایین تر می آید.

این بازیگر که «دورهمی» دومین حضور تلویزیونی او در عرصه کمدی است، درباره ژانر مورد علاقه اش توضیح داد: کارهای من در حوزه تئاتر بیشتر جدی بوده است اما وقتی اولین کار شما در یک ژانر دیده می شود شما را بیشتر با همان ژانر می شناسند و من را هم بیشتر به عنوان بازیگر طنز می شناسند. در صورتیکه من نقش بنان در «معمای شاه» را هم بازی کردم که کاملا نقشی جدی بود ولی آن سریال دیده نشد.

این بازیگر در پایان بیان کرد: بازیگری جریان قابل پیش بینی نیست و ممکن است بسیاری از کارهای شما دیده نشود. من فضای کمدی را دوست دارم و از اینکه با چنین ژانری دیده شوم مشکلی ندارم البته دوست دارم بیشتر کارهایم رئال باشد و چندان تیپ نباشد.


منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس