کد خبر 612079
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴

کشتی‌گیر شورا خواست که گرفتن طلب‌های شهرداری از مردم به وی واگذار شود. آقای رئیس به جدیدی آفرین گفت و از وی خواست زیاد خودش را به زحمت نیندازد.

به گزارش مشرق، در جلسه علنی امروز شورای شهر موضوعات مختلفی مطرح شد.
 
بررسی مشکلات منطقه 11 روی میز شورا
 
دویست و هشتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور دبیران شورایاری محلات منطقه 11 تهران برگزار شد.
 
در این جلسه سهراب خلیلی دبیر دبیران شورایاری منطقه 11 در خصوص فعالیت ها و عملکرد شورایاری گفت: 30 درصد این منطقه در بافت فرسوده قرار دارد و نهادهای ریاست جمهوری شورای نگهبان قوه قضاییه و سفارتخانه های مختلف در این منطقه اسکان دارند. جمعیت ثابت در این منطقه 290 هزار نفر شامل 85 هزار خانوار است.
 
وی درباره نقاط ضعف و قوت این منطقه اظهار داشت: نقاط ضعف کمبود سرانه های فرهنگی و ورزشی، سد معبر و آلودگی های بصری است. تخریب فضاها تاریخی و استحلاک شهری با جمعیت شناور یک و نیم میلیون نفر نیز از دیگر مشکلات این منطقه به حساب می آید.
 
وی از شورا درخواست کرد در منطقه 11 شرکت دخانیات وجود دارد نسبت به انتقال شرکت دخانیات اقدام شود چرا که مشکلات زیست محیطی برای منطقه ایجاد کرده است.
 
خلیلی گفت: محله جمهوری با توجه به نبود سرای محله نیاز به ساختمان در پارک اوستا دارد تا بتواند خدمت رسانی کند.
 
وی بیان داشت:درخواست احداث سوله ورزشی در خیابان اسکندری در جوار مسجد را داریم. دبیر دبیران شورایاری منطقه 11 گفت: محله منیریه فاقد سرای محله است که درخواست می کنیم نسبت به خرید و تجهیز آن اقدام شود. محله فروزش فاقد فضای سبز است که در خواست می کنیم در زمین های مشخص شده نسبت به فضای سبز اقدام شود.‎
 
وی بیان داشت: معضل معضلات اجتماعی در پارک امیریه موجب شده خانواده ها و شهروندان این منطقه در این محله حضور پیدا نکنند و باید نسبت به ساماندهی این پارک اقدام کرد.‎
 
آبادیان شهردار منطقه 11 نیز درباره عملکرد این منطقه اظهار داشت:در این منطقه طبق احکام برنامه 5 ساله پیش رفته ایم و از این برنامه جلوتر نیز هستیم. وی یادآور شد: در 17 محله منطقه 11 برنامه ریزی خاصی ایجاد شده است و تعلم خوبی بین مدیران و شورایاری ها وجود دارد. آبادیان یاد آور شد: در حمل و نقل عمومی توسعه زیر ساخت مترو در اولویت قرار گرفته است که خط 7 و خط 3 در این منطقه وجود دارد و مجموع ایستگاه ها به 16 خواهد رسید. وی بیان داشت: بوستان ایرانیان به وسعت 3 هکتار در حال ساخت در این منطقه است تا سرانه فضای سبز در این منطقه افزایش یابد.‎
 
مرتضی طلایی پس از ارائه گزارش عملکرد شورایاری منطقه 11 در صحن علنی 281 جلسه شورای شهر تهران اظهارداشت:نیاز سنجی محلات در قالب گزارشی در حال انجام است صدای بعضی از محلات حاد است 53 محله در شهر تهران شناسایی شده است که از عقب ماندگی بیشتری برخوردار هستند که اقداماتی برای این محلات انجام شود و در اولویت قرار بگیرند. با شهرداری تهران در حال جمع آوری نیاز سنجی در محلات هستیم که این اقدام نیز می تواند در برنامه سوم 5 ساله شهرداری تهران تاثیر گذار باشد و برنامه سوم در قالب این نیاز سنجی ها شکل بگیرد.
 
برج سازی در خانه تاریخی رهنما/ناهماهنگی بین میراث و شهرداری
 
همچنین احمد حکیمی پور در تذکر بیش از دستور اظهار داشت: در قانون است که شهردار اگر قرار است مرخصی و یا ماموریت برود بایستی از رییس شورا اجازه بگیرد وی اگر جایی رفته باید به شورا اعلام کند.
 
در ادامه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: همیشه شهردار کتبی اجازه گرفته است و مشکلی نیست.
 
در ادامه حکیمی پور بیان داشت خانه تاریخی علاءالدوله دست ستاد فرمان امام بوده است ثبت اضطراری زمانی که در حال تخریب بوده است می شود.
 
وی بیان داشت بنای بعدی خانه توران در خیابان پسیان است که در دست کمیته امداد قرار دارد که متاسفانه این محدوده 2 هزار متری را میراث فرهنگی ثبت نکرده است.
 
حکیمی پور یاد آور شد: بناهای تاریخی تا میراث و شهرداری وارد عمل شود تخریب شده است و یکی از بناهای ارزشمند در تهران بوده است.
 
عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: این یکی از محدود کارهای فاخر معمار ایرانی است که در منطقه یک شناسایی نشده است و در حال تخریب است.
 
وی ادامه داد: خانه باغ رهنما حریم آن رعایت نشده است و در آنجا نیز برج سازی در حال انجام است.
 
وی گفت ناهمانگی بین شهردار و میراث است وباید نهادها و ارگان ها با اهتمام بیشتری عمل کنند و حافظ این بناها و ارزش های کشور باشند.‎
 
همکاری شهرداری با وزارت نیرو برای ایمنی سیستم برق ساختمان‌ها
 
پرویز سروری در تذکرات پیش از دستور درباره ایمن‌سازی در ساختمان‌های شهر اظهار داشت: ایمن بودن سیستم برق‌رسانی در ساختمان‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد که شاهد خسارت‌های گسترده و عمده‌ای در این باره نشویم.
 
وی بیان داشت: در هتل سلمان مشهد نیز به دلیل ناایمن بودن سیستم برق‌‌رسانی شاهد آتش‌سوزی گسترده‌ای بودیم.
 
سروری گفت: یکی از عوامل مؤثر آتش‌سوزی‌ها در ساختمان‌ها سیستم برق‌رسانی است که شهرداری با وزارت نیرو می‌تواند در این زمینه به تفاهمات لازم برسد و هزینه‌های پیشگیری در این زمینه خیلی کمتر از خسارت‌های بعدی ناایمن بودن سیستم برق‌رسانی است.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران درباره سرانه فضای سبز منطقه 11 نیز اظهار داشت: سرانه فضای سبز در این منطقه پایین‌تر نُرم استاندارد است و با روش‌های موجود و تعاملات شهرداری می‌توانیم به وضعیت مطلوب در سرانه فضای سبز این منطقه برسیم.
 
وی یادآور شد: با بررسی‌های لازم درباره مراکز دولتی و نظامی که متعلق به مجموعه مختلفی هستند و انتقال این مراکز به جاهای دیگر می‌توان مکان‌های مشخص شده را به فضای سبز تبدیل کرد.
 
نامه گلایه آمیز چمران به رئیس جمهوری
 
رضا تقی‌پور سخنگوی شورا در دویست و هشتاد و یکمین شورای شهر با انتقاد از عملکرد نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، اظهار داشت: علیرغم توافقات دولت و شهرداری در سال 90 و 91 مبنی بر عدم برگزاری نمایشگاه در این محل با تمکین از این توافق روبه‌رو نیستیم.
 
وی به انعقاد قراردادهای سه ساله در نمایشگاه بین‌المللی تهران اشاره کرد و افزود: علیرغم توافقات یاد شده اخیراً این قراردادها در حال انعقاد است ضمن اینکه گودبرداری‌هایی نیز برای احداث ساختمان جدید در این محل صورت پذیرفته است.
 
عضو کمیسیون عمران حمل و نقل شورای شهر تهران در ادامه به اقدامات شهرداری در خصوص احداث نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب و هزینه‌کردهای مرتبط با آن اشاره کرد و گفت: این اقدام نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران کاملاً مغایر با برنامه‌ریزی برای ساخت شهر آفتاب است چرا که سرمایه‌گذاری بسیاری در این بخش شده است.
 
تقی‌پور ساخت نمایشگاه شهر آفتاب را تصمیم ملی جهت برون‌رفت از مشکلات موجود ساکنین این منطقه ذکر کرد و اظهار داشت: مسؤولین باید پاسخ دهند که چرا به این مسأله رسیدگی نمی‌شود.
 
وی با تأکید بر اینکه پلیس راهور و شورای تأمین شهر تهران نباید مجوز برگزاری نمایشگاه در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران را صادر کند، افزود: در بحث مالکیت نیز مسائلی وجود دارد که و قطعاً با توجه به ساخت‌وسازهای بدون جواز این اقدام غیرقانونی بوده و باید از آن ممانعت شود.
 
مهدی چمران نیز در ادامه مسأله نمایشگاه‌ها را موضوعی جدی دانست و افزود: تاکنون چندین مانع در خصوص رفع این مسأله نوشته شده اما علیرغم تأیید این مشکلات از سوی مردم و مسؤولین همچنان با برگزاری دوباره نمایشگاه‌ها مواجهیم.
 
وی با تأکید بر اینکه شهرداری مطابق تفاهم‌نامه صورت پذیرفته با دولت در سال 92 باید از برگزاری نمایشگاه جلوگیری کند، افزود: این مشکلات زیبنده شهر نیست چرا که اکنون برنامه شهر آفتاب نیز اجرایی شده است.  
 
رییس شورای شهر تهران افزود: همه از برگزاری نمایشگاه در سئول ناراحت هستند اما باز هم نمایشگاه در این سایت برگزار می‌شود که لازم است بار دیگر به رییس جمهور درخصوص این تخلف نامه بنویسیم و همچنین شهرداری تهران جلوی ساخت و ساز غیرمجاز را بگیرد.
 
شهرداری درباره تخلف در معاملات حمل و نقل و ترافیک پاسخ دهد
 
رحمت اله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور، به قانون منع مداخله کارکنان دولتی در معاملات دولتی و کشوری اشاره کرد و گفت: در ماده یک این قانون افراد مشمول قانون ذکر نام شده است که شامل شهرداران، کارمندان شهرداری ها و دستگاه های وابسته به آن می باشد.
 
وی ادامه داد: درتبصره یک ذیل ماده یک نیز آمده است پدر، مادر، خواهر، بردار، زن یا شوهر، اولاد بلافصل، عروس و داماد اشخاص مندرج در این قانون همچنین شرکت ها و موسساتی که اقرباء فوق الذکر در آن سهیم یا دارای سمت باشند نمی توانند با وزارتخانه ها، بانکها، شهرداری ها یا سازمان ها و سایر موسسات مذکور در این قانون که این اشخاص در آن سمت دارند، وارد معامله شوند.
 
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، با بیان اینکه متولیان و مسئولان این دستگاه ها حق ندارند با خویشان خود قرارداد منعقد کنند، ادامه داد: در ماده دو این قانون ذکر شده است، افرادی که برخلاف ماده فوق شخصا یا بنام یا به وسیله اشخاص دیگر مبادرت به انجام معامله نمایند در هر رتبه، درجه و مقامی که باشند هر گاه برخلاف این قانون عمل نمایند به حبس دو تا چهار سال محکوم خواهند شد و معاملات مذکور باطل بوده و متخلف، مسئول پرداخت خسارت ناشی از معامله است.
 
حافظی تاکید کرد: به شهردار تهران در مورد معاملات حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران که برخلاف این قانون انجام شده است، تذکر داده می شود، همچنین می بایست متخلفین به دادسرای کارکنان دولت معرفی شوند و شهردار به این تذکر پاسخ گو باشد.
 
خانه‌های تاریخی شهر تهران باید حفظ شوند
 
احمد دنیامالی در تذکرات پیش از دستور دویست و هشتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: منطقه 11 تهران از مناطق تاریخی است که باید به آن بیشتر توجه شود.
 
وی افزود: همجواری مناطق 16 و 11 مشکلاتی را ایجاد کرده است که با تلاش‌های صورت گرفته باید شاهد تحولاتی در این بخش باشیم.
 
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در منطقه 11 آثار تاریخی و آثار معاصر وجود دارد که هر کدام تعریف خاص خود را دارد.
 
دنیامالی گفت: در بعضی از این آثارها طراحی‌هایی از سوی دانشجویان معماری انجام شده که جنبه تاریخی ندارد و نباید ثبت تاریخی شود ولی باید به بعضی از این آثار به صورت ویژه بپردازیم و این آثار تاریخی حفظ شود و از این خانه‌های تاریخی در تهران زیاد داریم.
 
رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران، گفت: کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران می‌تواند به موضوع بناهای تاریخی ویژه بپردازد تا شاهد از بین رفتن این آثار نباشیم.
 
پیشنهاد روز تهران در تقویم به تصویب رسید
 
در دویست و هشتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، طرح پیشنهاد به شورای فرهنگ عمومی کشور جهت تعیین روز تهران روز پایتخت در تقویم عمومی کشور مورد بررسی قرار گرفت.
 
در این طرح آمده است شهرداری تهران موظف است پس از تعیین و معرفی این روز به عنوان روز تهران روز پایتخت نسبت به گرامیداشت و اعتلا نام تهران با هماهنگی سایر دستگاهها اجرایی با انجام برنامه های فرهنگی ترویجی و مردم شناسی تهران اقدام کرده و ضمن درج آن در برنامه بودجه سالانه شهرداری گزارش اقدامات را به صورت سالانه به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کند.
 
در ادامه مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت : این روز بعنوان تولد و آغاز است و منظور اینکه یک حماسه ایی اتفاق افتاده باشد در این روز مطرح نیست و قصد نداریم برای کل کشور روز پایتخت بگذاریم و این روز فقط برای تهران است.
 
علیرضا دبیر نیز درباره روز تهران بیان داشت: ما قصد پیشنهاد به مرجع که شورای فرهنگ عمومی است داریم و شورا نمی تواند مستقیما اقدام کند. اسماعیل دوستی نیز در بررسی این پیشنهاد بیان داشت: پایتخت مظلوم واقع شده است زمانی مجلس نسبت به انتقال پایتخت اقدام کرده بودند که اقدام مناسبی نیست.
 
وی گفت: هر شهرستان یک پایتخت تاریخی گردشگری و... ایجاد کرده است. نهایتا با تصویب اعضای شورای شهر 14 مهرماه به عنوان روز پایتخت به شورای فرهنگ عمومی کشور برای درج در تقویم پیشنهاد داده شد.
 
برنامه‌ای که برای بانوان محقق نشد
 
الهه راستگو عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شهر تهران در حاشیه جلسه امروز شورا ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س) مجموعه های شهربانو را تخصصی و مورد استقبال بانوان عنوان کرد و اظهار داشت: باتوجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه این مراکز درحضور فعال تر بانوان موثر خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه مطابق برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران هر منطقه تاپایان این برنامه باید از دو مجموعه برخوردار شود افزود: مناطق بسیاری از برنامه عقب هستند و توجه به این مسئله درخصوص منطقه 11 از اهمیت بیشتری برخوردار است چراکه هیچ مجموعه شهربانویی تاکنون در این منطقه به بهره برداری نرسیده است.
 
رییس کمیته مشارکتهای مردمی شهر تهران به جذب سه میلیارد تومان اعتبار درسال95 برای تاسیس یک مجموعه در این منطقه اشاره کرد و گفت: مکان یابی انجام شده و تنها لازم است اقدامی عملی صورت پذیرد.
 
شهرداری 39855 فقره چک به مبلغ 617 میلیارد تومان از مردم دارد
 
همچنین علیرضا دبیر  در بررسی لایحه تسهیلات تشویقی پرداخت مطالبات شهرداری تهران اظهار داشت: 39 هزار و 855 فقره چک از سوی مردم دست شهرداری تهران است که مبلغ این چک ها 617 میلیارد تومان است.
 
وی یاد آور شد: مبلغ جرایم دیرکرد 1100 میلیارد تومان است که امروز در مورد این دیرکردها تصمیم گیری می شود.دبیر بیان داشت:در حال حاضر شهرداری دیگر از مردم چک دریافت نمی کند و بانک شهر این چک ها را از مردم می گیرد و در قبال آن وام برای پرداخت بدهی شهرداری به مردم می دهد.
 
دبیر اظهارداشت: پیشنهاد داده شده است مناطق یک تا هشت و 22 حدود 50 درصد تخفیف و در مناطق جنوب شهر نیز 70 درصد تخفیف داده می شود.
 
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: کل جرایم دیرکرد نوسازی 168 میلیارد تومان بوده است که 98 میلیارد تومان تخفیف داده می شود.
 
گلایه آقای رئیس ازموضع دولت درباره قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده
 
بر اساس این گزارش، مهدی چمران در جلسه گفت: دولت با وجود مخالفت شورای شهر درباره قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده شهرداری‌ها؛  این بند را در برنامه ششم توسعه نه تنها حذف نکرده است؛ بلکه لایحه برنامه ششم توسعه را برای تصویب به مجلس برده است.
 
وی ادامه داد: لایحه درآمد پایدار شهری و مدیریت شهری نیز هنوز به کمیسیون‌های اصلی نرفته و در کمیسیون‌های فرعی در حال بررسی است.
 
در ادامه رضا تقی پور سخنگوی شورای شهر تهران گفت: ماده 1 برنامه ششم توسعه برای بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و برخی از موارد آن رد شد.
 
وی ادامه داد: وقتی یک موضوعی رد شود، نمی‌تواند جزو احکام برنامه ششم توسعه قرار بگیرد و جای تعجب است که چرا بند مالیات بر ارزش افزوده مجددا در دستور کار قرار گرفته است.
 
سپس مهدی چمران از تقی پور خواست تا موارد قانونی این موضوع را ارائه دهد تا شورای شهر بتواند از این طریق مانع شود.
 
جدیدی میکروفون خاموش فریاد می‌زد/چمران: شورا بچه بازی شده است
 
در جلسه امروز شورای شهر عباس جدیدی میکروفون خاموش صحبت می کرد که آقای رئیس به وی تذکر داد.
 
در بررسی لایحه تسهیلات تشویقی پرداخت مطالبات شهرداری تهران، عباس جدید با میکروفن خاموش بلند بلند صحبت می کرد که مهدی چمران این بی نظمی را تحمل نکرد و با عصبانیت به جدیدی تذکر داد و گفت: اینجا شورا ست بچه بازی شده است.
 
جدیدی گفت اینجا همه دارند داد می زنن چرا به من فقط می‌گوید.
 
در پاسخ چمران گفت همه بی خود کردند. نهایتا با صلوات صحن شورا به ادامه کار پرداخت.
 
جریمه شهروندان به دلیل تأخیر پرداخت بدهی خلاف شرع است
 
رییس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر با اعلام اینکه پیش بینی جریمه برای تاخیر شهروندان در پرداخت عوارض و تعهدات بر اساس فتوای برخی مراجع تقلید امری خلاف شرع است، خواستار اصلاح جریمه در این راستا شد.
 
مجتبی شاکری هنگام بررسی لایحه تسهیلات تشویقی پرداخت مطالبات شهرداری تهران که به موجب آن خسارت تاخیر در تادیه بدهی شهروندان به شهرداری در صورت پرداخت نقدی بخشیده می شود، اصل موضوع را زیر سوال برد و هر گونه تصویب قانون در زمینه دریافت جریمه تاخیر را متوقف به کسب نظر از مراجع دانست.
وی همچنین با اشاره به اینکه باید ضمانت های لازم برای پرداخت اولیه شهروندان محکم شود تا با رقم 45 هزار میلیاردی مطالبات شهرداری روبرو نشویم، گفت: پیش بینی تسهیلات تشویقی به منزله مجوزی برای نپرداخت یا تاخیر در پرداخت مطالبات شهرداری توسط شهروندان است.
شاکری خواستار ارائه لایحه ای شد که در ابتدای شروع ساخت و ساز ضمانت های محکم برای تادیه دیون را اعمال کند که متوقف نگه داشتن پایان کار یکی از آنهاست.
 
چک‌ها وبال گردن شهرداری تهران/دپوی چک‌ها در گاوصندوق
 
معاون برنامه ریزی شهرداری تهران با بیان اینکه چک های شهرداری تهران وبال گردن مدیریت شهری شده است، گفت: بالغ بر 39هزار قطعه چک داریم که 23 هزار فقره آن مربوط به قبل از سال 82 است. چک هایی که امروز به معضلی برای شهرداری تهران بدل شده است.
 
ناصر امانی در روند بررسی لایحه تسهیلات تشویقی پرداخت مطالبات شهرداری تهران با بیان اینکه برای اولین بار است که طی سه سال اخیر چنین لایحه ای به شورا آورده شده است، تصریح کرد: آخرین لایحه مربوط به سال 92 است و هر سال تنها برای بخشودگی عوارض ساختمانی لوایح را به شورا آورده ایم نه وصول جریمه ها.
 
وی با تاکید بر اینکه بخشودگی جریمه ها در همه سازمان ها مرسوم است. به طور مثال در پلیس راهور یا تامین اجتماعی که تنها هدف تشویق مردم به پرداخت بدهی هاست، ادامه داد: چک های شهرداری تهران که بخش قابل توجهی از آن مربوط به سال 70 تا 82 است، امروز در کشوها و گاوصندوق های اداره درآمدهای شهرداری قرار دارد اما نکته حائز اهمیت آن است که از اول خردادماه94 تاکنون دیگر چکی در شهرداری گرفته نشده است.
 
امانی با اشاره به اینکه شهردار تهران از سال 90 شخصا پیگیر این بوده است که کارهای بانکی شهرداری تهران به صورت مشخص از سوی یک بانک عامل انجام شود، افزود: هیچ بانکی در این زمینه حاضر نشد وارد همکاری شود و همه بانک ها قصد داشتند که سودهای کلان از شهرداری تهران بگیرند و تنها بانکی که با شهرداری همکاری کرد بانک شهر بوده است که این مهم از اول خرداد 94 اجرایی شد.
 
امانی با تاکید بر اینکه با ادامه نیافتن روال پیشبرد امور با روش چک جلوی مفاسد گرفته شده است، خاطرنشان کرد: اکنون به دنبال گرفتن نقدینگی نیستیم بلکه می خواهیم چک های شهرداری را تعیین تکلیف کنیم زیرا به این چک ها نگاه درآمدی نداریم.
 
وی با انتقاد از اینکه معضل چک ها از سال 70 در شهرداری باقیمانده است، تصریح کرد: تمام تلاش ما تسویه چک هاست تا هیچ چکی در دست هیچ کارمندی نباشد و ابهامی ایجاد نشود.
 
امانی با یادآوری اینکه هر سال شورا سقفی برای وصول تغییر کاربری از اداری به تجاری نیز تعیین می کند، ادامه داد: وقتی از سمت شورا سقف برای این مهم در نظر گرفته می شود شهرداری دیگر نمی تواند به مردم فشار بیاورد. به طوری که شورا 4500 میلیارد سقف تعیین کرده که با وجود اینکه شهرداری می تواند بیشتر از این میزان نیز وصول کند، اما الان این میزان 40 هزار میلیارد تومان است.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • محمد باقری ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
    0 0
    این کشتی گیر شورا اسم و رسمی تو این موارد برای خودش داره تو محله پیروزی!! تازه تو یه سری موارد دیگه هم اسم رسم داره که الله اعلم... کلا باید یاد بگیریم که برای انتخابات فقط شناختن اسم مهم نیست، مهمتر تخصص طرفه. تو بحث انتخابات شورای شهر این مشکل رو مردم باید خودشون حل کنن و نارواست اگر گردن دولت و نظام و ... بندازیمش.
  • ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
    0 0
    خیلی خوبه با یه درخت کن سر و تهش رو هم میاره البته اگه هنوز بتونه
  • مجتبی ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    چون هم محله ای این آقا تو 15 سال پیش بودم با حرفتون دقیقا موافقم. که این آدم چی بود و چی کار میکرد و حالا ......

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس