به گفته شریف پور، این مدارس از کوچکترین استانداردی برخوردار نیستند و با توجه به زمستان‌های سرد کوهستان، امکان آتش‌سوزی مدارس کانکسی وجود دارد.

هشدار یک نماینده مجلس نسبت به تکرار حادثه شین‌آباد/ دهها دانش آموز آذربایجان غربی در کانکس تحصیل می‌کنند
عین‌الله شریف پور نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سرویس جامعه مشرق نسبت به تکرار حادثه شین آباد در روستاهای کوهستانی مناطق حوزه انتخابیه خود هشدار داد و گفت: متاسفانه در سال‌های پایانی دهه سوم انقلاب، دانش آموزان این مناطق باید با کمترین امکانات و در مدارس سیار و کانکسی ادامه تحصیل دهند.
 
به گفته وی، این مدارس از کوچکترین استانداردها نیز برخوردار نیستند و با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه و زمستان های سرد کوهستان، امکان آتش‌سوزی مدارس کانکسی که از بخاری نفتی برای گرمایش آنها استفاده می‌شود، وجود دارد.
 
این نماینده مجلس با اشاره به تخریب مدارس ناایمن ساخته شده در رژیم طاغوت و ساخت مدارس جدید توسط جهاد سازندگی در  اوایل دهه 60 گفت: متاسفانه مدارس ساخته شده در اوایل انقلاب به دلیل کیفیت پایین ساخت، بعد از 30سال غیرقابل استفاده بودند و تمامی مدارس منطقه طی دو سه سال گذشته تخریب شده‌اند.
 
وی اضافه کرد: این درحالی است که وزارت آموزش و پرورش طی این سال‌ها مدرسه‌ای جدید با مقاومت بالا احداث نکرده است و به دلیل کوهستانی بودن منطقه و صعب العبور بودن راه‌ها، از راحت‌ترین راه برای ایجاد مدرسه استفاده کرده‌اند و به جای احداث سازه، مدارس کانکسی را در سطح روستاهای منطقه مستقر نموده‌اند.
 
این نماینده مجلس، تعداد مدارس با توصیفات فوق در روستاهای مناطق چالدران را 32 واحد اعلام کرد که همگی به صورت کانکس مستقر شده و دانش آموزان برای گرم شدن در زمستان های سرد این منطقه، مجبور به استفاده از بخاری‌هایی هستند که از ایمنی مناسبی برخوردار نیستند.
 
شریف پور ضمن ابراز نگرانی از تکرار حادثه شین آباد در مدارس منطقه ماکو و چالدران به مشرق گفت: تحصیل دانش آموزان دراین مدارس که از سطح ایمنی پایینی برخوردارند خطرات عدیده ای را به دنبال دارد و متاسفانه وزارت آموزش و پرورش در طول این سالها اقدامات قابل توجه و سازنده ای در خصوص رفع مشکل دانش اموزان انجام نداده است.
 
وی بیشترین مشکل را مربوط به مدارس مقطع ابتدایی دانست و گفت: ضرورت توسعه فضاهای آموزشی به ویژه مجتمع‌های آموزشی در این منطقه احساس می‌شود چراکه ترک تحصیل دختران در مقاطع تحصیلی بالاتر به مشکلی برای مردم منطقه تبدیل شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • یک موسس پیش دبستانی و دبستان غیرانتفاعی ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
    0 0
    با سلام.در آذربایجانغربی فقط کانکس مشکل ما نیست.ما موسسان با مهندسان نوسازی و عدم قانونمندی برخی موسسان و مهندسان ناظر و نوسازی مشکل جدی داریم.یک قانون مصوب هست که میگه ساختمان مدرسه غیرانتفاعی باید حداقل حداقل باز تکرار می کنم حداقل از شناژ افقی و عمودی برخوردار باشد.بیایید مدارس شمال استان از ماکو شوط گرفته تاچایپاره و...را بررسی کنید.فقط و فقط یکی دو تا هستند که این قانون را رعایت کرده اند و مابقی از سهل انگاری آموزش و پرورش و نوسازی و مهندس ناظر بشدت دارند سواستفاده می کنند اونم به قیمت جان بچه های مردم.کدومشون پکیج دارند؟خواهش می کنیم به گوش مسئولین برسانید که شین آبادها در صف سوختنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس