به گزارش مشرق، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران حزب متبوعش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با هیئت دولت که فرمودند نباید از قضیه حقوقهای نجومی به آسانی عبور کرد، گفت: دولت و مجلس پاسخی به مردم در مورد حقوقهای نجومی ندادهاند و لازم است انتظار مردم را با تصمیمگیری های جدی و همه جانبه پاسخ بدهند.
وی تصریح کرد: اولین فیش حقوقی که در رسانهها افشاء شد دریافت ماهانه 87 میلیون تومان توسط یک مدیر دولت در بیمه مرکزی بود. این تخلف در سال 92 توسط حسابرس دیوان محاسبات رصد شده بود. اما متأسفانه دادخواست آن از سوی دادستان دیوان مربوط به خرداد 95 است!
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی افزود: یعنی 3 سال به این تخلف رسیدگی نشد تا صدای مردم و رسانهها در مورد حقوقهای نجومی درآمد. حالا که پس از سه سال رسیدگی کردند شنیدم حداکثر مجازاتی که مقرر کردند رد وجوه توبیخ کتبی و درج در پرونده است. آیا این مجازات با جرمی که صدای مردم را درآورده است واقعاً تناسب دارد؟ امیدوارم نمایندگان مجلس به وظایف نظارتی خود عمل کنند و پرونده حقوقهای نجومی را در نهاد نظارتی دیوان محاسبات پیگیری نمایند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بخش دیگری از سخنان رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت بیان کرد: رهبر انقلاب هفت اولویت و سرفصل مهم جهت اقدام و عمل در چهارمین سال خدمت دولت یازدهم برشمردند. لازم است آقای رئیس جمهور واقعاً برای عملیاتی کردن این هفت اولویت همت ویژه به خرج دهند.
وی افزود: اقتصاد همچنان مسئله اول کشور است دولت باید بر اساس خطوط ترسیمی در اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از رکود را پیدا کند تا بتواند پاسخ مشخصی پیدا کند برای حل مشکل بیکاری که مهمترین مسئله مردم است.
حبیبی خاطر نشان کرد: دولت اگر بخواهد سرگرم مسائل انتخاباتی شود از وظایف اساسی خود دور میماند. البته اگر بخواهد هم برای انتخابات کار کند راه روشن آن اقدام و عمل است که بهترین راه تبلیغ کارآمدی دولت میباشد.
وی با اشاره به پدیده نفوذ در دهه 60 گفت: هدف پدیده نفوذ در دهه 60 که منجر به شهادت 72 تن از یاران امام در فاجعه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی شد و نیز انفجار دفتر نخست وزیر که ما رئیس جمهور و نخست وزیر و شماری از مسئولان دلسوز را از دست دادیم، براندازی بود. اما امروز پدیده نفوذ پیچیده عمل میکند. هدفش اثرگذاری روی سیاستگذاریها و تصمیمگیریها و اخلال در منافع و مصالح ملی است. دولت باید خیلی هوشیار در این باره عمل کند.
حبیبی با اشاره به رهنمودهای رهبری در دیدار با ائمه جماعات تهران اظهار داشت: بحث فتنه سال 88 و درک تهدیدهای امنیتی آن فوقالعاده مهم است. ما باید با پررنگ کردن خطوط قرمز با دشمن جلوی فتنههای جدید را بگیریم. لذا اگر خبر ملاقات آقای روحانی با برخی از سران فتنه که این روزها برخی اصلاحطلبان آن را لو دادند صحیح باشد مورد تأسف است. آقای روحانی باید موضع شفافی در مورد فتنه 88 و مرزبندی با آن داشته باشد و همان موضعی را که در سخنرانی 23 تیر 78 به صراحت اعلام کردند در مورد فتنه 88 نیز به صراحت اعلام دادند.
وی حاشیهسازی در مورد کنسرتها را مذموم دانست و اظهار داشت: سخنان آیت الله علمالهدی را در رسانهها در مورد کنسرتها تحریف کردند و به آن تحریف تاختند. متأسفانه رئیس جمهور هم بر اساس ریلی که برخی رسانههای منحرف تعیین کردند موضع گرفتند.
وی افزود: پسندیده نیست روحانی نقشی را ایفا کند که او را در برابر باورهای دینی مردم و حساسیتهای علماو مراجع قرار دهد.
حبیبی تصریح کرد: در قضیه کنسرتها اصلاً بحث موسیقی نیست بحث حواشی آن است. رئیس جمهور نباید به بهانه بحث کنسرتها از حواشی غیرقانونی و بر خلاف هنجارهای اخلاقی و اسلامی پدید میآید، حمایت کند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در توبیخ وزیر ارشاد که او نباید در برابر هیچ فشاری کوتاه بیاید، گفت: آیا رئیس جمهور در حوزه سیاست خارجی به همین فرمان معتقدند یا در آنجا میتوان در برابر فشارها عقبنشینی کرد و نام آن را حتی «برد» نام نهاد؟! اما در سیاست داخلی در برابر افکار عمومی، مردم و مراجع و علما باید ایستادگی کرد و در عوض در برابر سکولارها فشارپذیر شد.
آیا وزیر ارشاد شماکه در برابر منطق مشفقانه آیت الله علم الهدی عقبنشینی کرد باید او را تشویق کرد یا تنبیه؟!
وی اظهار داشت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند ما طرفدار جزم اندیشی و احتقان در عرصه فرهنگ نیستیم اما آزاد اندیشی به معنای ولنگاری نیست.
دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی بیان داشت: ضمن احترام کامل به آیت الله علمالهدی میدانیم که ایشان در رعایت تقدس شهر زیارتی مشهد و حفظ حرمت شهر امام هشتم حضرت ثامنالحجج(علیه السلام) نظر دارند که کنسرت های مغایر با شان امام معصوم(ع) و آداب زیارت مشهد ان امام همام و رعایت احساسات پاک مذهبی مشتاقان امام هشتم، انجام نگیرد ولی متاسفانه برخی این امر را بهانه قرار دادند که شاید زمینه را برای کنسرت های مبتذل و ولنگاری های فرهنگی و تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام مهیا سازند.
وی افزود: برخی از دشمنان برای حرمت شکنی در قم و مشهد طراحی هائی کرده اند، موتلفه اسلامی به آقای دکتر روحانی متذکر می شود که حرمت حریم مقدس امام هشتم را رعایت کند.
احترام علمای بزرگ و نمایندگی محترم ولی فقیه را حفظ کند و اگر پاسخی را لازم می داند آن را با رعایت همه شئون و در حد ریاست جمهوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح نماید و از وزیر فرهنگ و ارشاد بخواهد در پاسداری از فرهنگ ارزشهای اسلام، پاسخگوی تهاجمات به موازین اخلاقی و ادب اسلامی باشد.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد آخرین تحولات منطقه گفت: در سوریه هر وقت ارتش سوریه و همپیمانان آنان در جبهه مقاومت پیشروی دارند، آمریکاییها میگویند راه حل سوریه نظامی نیست باید از راه سیاسی مشکل را حل کرد هر وقت تروریستها را تجهیز میکنند ؟ آنها دست به کشتار میزنند میگویند اسد باید برود!
وی افزود: الحمدالله وضعیت جبههها در سوریه و عراق و یمن به نفع مقاومت پیش میرود. اخیراً یمنیها آسیبهای جدی به آل سعود در مناطق نفتی و دیگر مناطق مرزی وارد آوردهاند بطوری که آنها بمبارانها را بی هدف در یمن را ادامه میدهد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تجاوز ترکیه به سوریه را کاملاً به زیان سیاستهای اردوغان دانست و اظهار داشت: به عنوان حزبی در یک کشور همسایه ترکیه عقیده داریم اردوغان نباید راه اشتباه گذشته را برود که مجبور شود دوباره عذرخواهی کند.
وی در پایان با گرامیداشت یاد شهیدان باهنر، رجایی، لاجوردی، اندرزگو، گفت: همه ما کنار سفره شهیدان نشستهایم، شهریور سال 60 بهترین یاران امام(ره) برای استحکام مبانی نظام به خاک و خون افتادند تا این انقلاب و این سرزمین بماند و مردم سرافراز یک زندگی توأم با عزت و حیات طیبه داشته باشند.
حبیبی بیان داشت: هر کدام از شهدا الگوی ویژهای برای ادامه دهندگان راهشان هستند. شهدای شهریور یادگارهای پایداری از تدین، انقلابی بودن، شجاعت و مدیریت انقلابی از خود به جای گذاشتند که در همه مکانها و همه زمانها میتوانند الگوی جامعی برای مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند. روحشان شاد و راهشان پررهرو باد.