به گزارش مشرق، علی ربیعی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی با آلام و رنج مردم مرتبط است، اظهار کرد: در کشور هدفمندی یارانهها را تجربه کردیم که بدون تأمین اجتماعی، هر نوع اصلاح ساختاری منجر به دستکاری در زندگی عدهای میشود و دولتها را در اجرا ناتوان میکند؛ ما در ایران سیاست پیشی گرفتن مزد بر تورم در دراز مدت، افزایش مستمری بازنشستگان و حقوق بگیران را در یک بازده زمانی مشخص به عنوان یک سیاست استراتژیک اتخاذ کردیم.
وی خاطرنشان کرد: ما بر اساس مطالعات سعی کردیم تا نوع سیاست اثربخش و کارآمد را دنبال کنیم و بر این اساس سیاست مبارزه با انواع فقر را در اولویت قرار دادیم؛ فقر آموزشی باعث بازماندن روستانشینان از تحصیل شد همچنین 170 هزار کودک بازمانده از تحصیل شناسایی و شناسنامهدار شدند.
ربیعی گفت: مطالعات در ایران نشان داد که تله فقر در حوزه درمان بسیار عمیق و قابل توجه است؛ بزرگترین پروژه اجتماعی دولت در سالهای نخست، گسترش بیمههای درمان بود که بر این اساس سازمان تأمین اجتماعی موظف شد مراکز درمان خود را در مناطق حاشیه نشین شهرهای بزرگ و شهرهای محروم، گسترش دهد؛ 11 میلیون نفر کارگران غیررسمی و حاشیه نشین شهرها با سرانه 36 هزار تومان توسط سازمان بیمه سلامت بیمه شدند.
وی اذعان کرد: طرح مسکن حمایتی برای معلولان، زنان سرپرست خانوار و بچههای فاقد پدر و مادر از دیگر برنامهها است، در سال جاری واگذاری 50 هزار مسکن را در برنامه خود قرار دادیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: یک وعده غذای گرم برای 170 هزار کودک در مهدهای کودک مناطق مرزی فراهم کردیم همچنین در وعدههای مختلف به میزان خاص پروتئین و کالری مورد نیاز را به صورت رایگان برای 11 میلیون نفر را تأمین کردیم و غربالگری ژنتیک را برای افراد ناتوان در دستور کار گذاشتیم.