سرویس فرهنگ و هنر مشرق - آیین بزرگداشت و تجلیل از چهار چهره شناخته شده سینمای ایران با حضور اصحاب رسانه و اهالی سینما شب گذشته در تالار ایوان شمس برگزار شد. در هجدهمین جشن سینمای ایران نکوداشت سیدمحمد خادم، علیرضا رضاداد، منوچهر محمدی و فاطمه معتمدآریا جمع کثیری از چهرهای سینمایی شرکت کردهاند.
اما در این جشن اتفاقی افتاد که بر خلاف وعده های مدیر عامل فرهیخته خانه سینما، جناب آقای منوچهر شاهسواری بود. در این مراسم حین تجلیل، جناب آقای کامران ملکی(مجری) اشاره کردند یکی از عالیترین مدیران شهرداری تهران به رسم احترام و تجلیل از مقام هنرمند، دست گلی برای هنرمندان ارسال کرده است و ناگهان همهمه «هو کردن سیاسی» اهالی خانه سینما در فضای سالن پیچید و نشان داد که بر خلاف وعده های مدیر عامل فرهیخته خانه سینما، این جو زدگی سیاسی، توام با تنش و بحران همچنان در میان اهالی خانه سینما ساری و جاری است.
بدون آنکه در این متن قصد حمایت از شهرداری تهران را داشته باشیم اما سئوال مهم این است که جناب شهسواری نسبت به این رفتار زشت و وقیحانه باید پاسخ مناسب و جدی، در خور خانه سینما بدهند.
قطعا جناب شاهسواری خدمات شهرداری تهران را به هنرمندان فراموش نکرده اند. قطعا فراموش نکرده اند که در فرهنگسراهای کشور بیشترین خدمات رسانه ای – تبلیغاتی نصیب فیلم های ایرانی می شود. قطعا فراموش نکرده اند که مجموعه رسانههای شهرداری، مکتوب و مجازی، صادقانه ترین خدمات رسانه ای را خود نسبت به سینمای ایران و فیلم های ایرانی ارائه می دهند.
قطعا جناب شاهسواری خبر دارند هر برنامه، جلسه و بزرگداشتی که توسط سینماگران برگزار می شود تامین کنند مکان و محل جلسات شهرداری تهران آنهم به صورت رایگان است.
پاسخ دسته گل هو کردن سیاسی نیست!
واقعا هیچ خدمات صادقانه ای نیست که از جانب شهرداری تهران نصیب خانه سینما نشود اما «هو کردن سیاسی» شب گذشته کاملا با رویکرد صادقانه مدیرعامل خانه سینما در تعارض و تضاد است و نشان می دهد اغلب اهالی خانه سینما اگر دستان خدمتگزار شهرداری تهران، عسل را در کامشان فرو برد، بازهم با دندان تیز سیاسی، دست خادم را گاز خواهند گرفت!
حتی هوچیگران سیاسی سینمایی نما یادشان رفته و فراموش کردند، آیین نکوداشت خانه سینما در جایی برگزار می شود که به صورت رایگان در اختیار آنان قرار گرفته است و البته پاسخ کسانی که گل برای هنرمندان می فرستند هیچگاه «هو کردن سیاسی » نیست.
چهارشنبه هفته گذشته بود که جناب شاهسواری در گفتگوی رسانه ای خود با مجله تصویری 35 فرمودند که "نباید خانه سینما را به عنوان یک واحد سیاسی در نظر بگیریم" و در ادامه فرمودند به نظر من خط قرمز خانه سینما فعالیت سیاسی است. اما « هو کردن سیاسی» مقام های سیاسی عالی مرتبه که بیشترین خدمات صادقانه خود را در مسیر اعتلای سینما به خانه سینما و اهالی آن ارائه کردند نشان می دهد همچنان، نزاع های سیاسی جهت دار و مسیر سازی سیاسی از بطن خانه سینما برخواهد خواست.
اهالی خانه سینما پیش از هوچیگریها به این موضوع فکر کنند که اگر شهرداری تهران هم در صورت عدم عذرخواهی خانه سینما در واکنشی حداقلی بخواهد برج میلاد و تمام سالنهایش را که با سخاوت برای برگزاری نکوداشت و همایشها در اختیار خانه سینما قرار می دهد از هوچی های سیاسی دریغ کند، آن وقت اوضاع این وابستگان به حوزه سینما چندان خوب نخواهد بود.