وی ادامه داد: بعد از اینکه چهار مرکز کنسولی، صدور روادید را آغاز کنند، 12 نقطه دیگر در استانهای مختلف کشور نیز اقدام به صدور روادید خواهند کرد که در اصل تعداد مراکز به 16 نقطه میرسد و این افزایش دفاتر برای تسهیل و تسریع کارهای زائران در نظر گرفته شده است.
معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: در حال حاضر صدور روادید(ویزا) اربعین در چهار مرکز کنسولی مذکور آغاز نشده است چرا که سفارتخانه عراق و مراکز آن هنوز در حال سپری کردن تعطیلات عید قربان هستند و ایام تعطیلی آنها 9 روز به طول میانجامد.
محمدی اظهار کرد: صدور روادید(ویزا) اربعین بعد از تعطیلات عراقیها و از ابتدای مهر ماه امسال در چهار نقطه کنسولی آغاز خواهد شد و سایر مراکز تعیین شده در نقاط مختلف کشور نیز صدور روادید(ویزا) را از 15 مهر ماه انجام میدهند.
وی تصریح کرد: امیدواریم با برنامهریزیهای انجام شده برای صدور روادید(ویزا) و افزایش تعداد مراکز شاهد سرعت و رضایتمندی بیشتر زائران اربعین حسینی باشیم.
معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تمامی مراحل نامنویسی باید در سامانه سماح انجام بگیرد، گفت: مراحل دریافت ویزا توسط کارگزاران انجام میگیرد و زائران نباید دغدغهای در این رابطه داشته باشند.
محمدی اضافه کرد: موضوع افزایش مراکز صدور روادید(ویزا) یا زمانبندی در این زمینه فقط به خاطر تسهیل در سفر زائران اربعین حسینی است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
قیمت بیمه و خدمات پزشکی 25900 تومان
وی درباره قیمت بیمه زائران اربعین حسینی اظهار کرد: هزینههای بیمه و خدمات پزشکی بعد از رایزنیهای انجام گرفته 25 هزار و 900 تومان تعیین شد.
معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت در پاسخ به این پرسش که قیمت بیمه بعد از رایزنیهای فراوان 19 هزار 900 تومان در نظر گرفته شد و سایر افزایش قیمتها به چه علت است، گفت: سعی کردیم بیشترین خدمات بیمهای را با کمترین قیمت برای زائران اربعین فراهم آوریم بنابراین پس از بررسیهای لازم قیمت 19 هزار و 900 تومان مورد تایید قرار گرفت.
محمدی افزود: زائران اربعین حسینی به غیر از مبلغ بیمه باید 6 هزار تومان بابت خدمات پزشکی پرداخت کنند که در اصل مبلغ واریزی خدمات بیمهای و پزشکی 25 هزار و 900 تومان خواهد بود که پوشش در نظر گرفته شده بسیار کامل و مناسب خواهد بود.
وی تصریح کرد: علاقمندان سفر به عتبات در ایام اربعین حسینی باید عزیمت خود را در سامانه سماح ثبت کنند و تمامی مبالغ خدمات بیمهای و پزشکی نیز در مرحله نامنویسی دریافت و تایید خواهد شد و زائران در طول مسیر دغدغهای در این رابطه نخواهند داشت.
معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت تاکید کرد: زائران اربعین حسینی باید به مراحل ثبتنام، دریافت روادید و بیمه دقت داشته باشند چرا که گذراندن این مراحل برای علاقمندان به این سفر زیارتی الزامی است.
در حالیکه معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج زمان آغاز صدور ویزا را اول مهر ماه اعلام کرده است، روز گذشته حسین ذوالفقاری به عنوان رئیس ستاد اربعین حسینی اعلام کرد «صدور ویزا در چهار نقطه کنسولی از هفته گذشته آغاز شده و 12 نقطه دیگر نیز از 12 مهر ماه صدور روادید(ویزا) را آغاز خواهند کرد.»
همچنین نرخ بیمه زائران اربعین در حالی امروز 19 هزار و 900 تومان اعلام شده که پیش از این، ستاد اربعین قیمت آن را 14 هزار و 900 هزار تومان اعلام کرده بود.