کد خبر 631154
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷

رئیس پلیس‌راه راهور ناجا گفت: تصادفات جاده‌ای تنها در نقاط حادثه‌خیز سالانه حدود 2400 میلیارد تومان خسارات مالی به کشور وارد و دو هزار نفر نیز در این مناطق کشته می شوند.

به گزارش مشرق، سرهنگ محمد حسین حمیدی، اظهار داشت: برابر آخرین جمع‌بندی‌های پلیس‌راه حدود 3400 محل حادثه‌خیز در جاده‌های برون‌شهری وجود دارد که علی‌رغم کاهش آنها طی سال‌های گذشته وضعیت 1500 محل از این تعداد بحرانی است و حجم زیادی از تصادفات فوتی و جرحی در آنها رخ می‌دهد.

وی با تاکید بر این که بررسی‌های پلیس‌راه نشان می‌دهد حدود 30 درصد تصادفات جاده‌ای در محل‌های حادثه‌خیز رخ می‌دهد، تصریح کرد: برابر آمارها سالانه حدود 2000 نفر تنها در این محل‌ها کشته می‌شوند.

رئیس پلیس‌راه راهور ناجا تاکید کرد: این حوادث در نقاطی رخ می‌دهد که آدرس آنها کاملا مشخص و علایم و تابلوهای آشکارساز نیز در آنها نصب شده است.

وی با اشاره به مطالعات انجام شده از سوی مرکز مطالعات پلیس راهور ناجا گفت: بر این اساس خسارت مستقیم مالی هر مرگ تصادفات یک میلیارد و 200 میلیون تومان است که با احتساب 2000 مرگ در محل‌های حادثه‌خیز باید گفت سالانه حدود 2400 میلیارد تومان به طور مستقیم محل‌های حادثه‌خیز فقط از بابت مرگ و میر به اقتصاد کشور خسارت وارد می‌کنند که این آمار جدا از سایر خسارات جانبی، زخمی‌ها و ایجاد مشکلات اجتماعی برای افراد است.
 
رئیس پلیس‌راه راهور ناجا با تاکید بر این که با اعتبارات فعلی امکان اصلاح محل‌های حادثه‌خیز وجود ندارد گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این که  اگرچه آمار تلفات تصادف‌های جاده ای کاهش یافته است اما آمار تلفات همچنان بالاست و نیروی انتظامی و دستگاههای مسئول باید تلاش کنند، این آمار به‌‎طور مستمر کاهش یابد، قطعا باید همه دستگاه‌های مسوول به خصوص مراجع قانونگذار اعتبارات ویژه‌ای را برای اصلاح سریع محل‌های حادثه‌خیز اختصاص دهند تا بتوانیم به فوریت از حداقل 2000 مرگ تصادفات در سال جلوگیری کنیم.
منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ایمان ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۴
    0 0
    در ایرانخودرو و سایپا رو گل بگیرید خود به خود هر سال شاهد کاهش امار کشته ها خواهید بود.صنعتی که در اون برای اشتغال نهایتاً 500 هزار نفر، در دو دهه بیش از 500 هزار کشته و چندین میلیون زخمی و نقص عضو به بار بیاد صنعت نیست فقط میشه اونو به ماشین کشتار ویا بیماری طاعون مقایسه کرد.فقط این صنعت نیاز به اراده و خود باوری که در صنایع نظامی به کار رفته و باعث پیشرفت شده را داره ،که اونهم فقط با به کارگیری مدیران لایقی که دارای دو پاسپورت نباشند و چشمشون به دست خودرو سازهای دست چندم خارجی برای کمک نباشه به دست میاد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس