کد خبر 640436
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۹

کوله‌جت یا جت پک در واقع یک کوله پشتی با موتور جت است که در فیلم‌های هالیوودی دیده‌ایم اما اکنون این ایده به واقعیت پیوسته است و قرار است در اختیار ارتش آمریکا قرار بگیرد.

به گزارش مشرق، «دیوید میمن» روز چهارشنبه بر فراز رودخانه «تیمز» لندن با وسیله‌ای به پرواز در آمد که پیش از این فقط در فیلم‌های تخیلی و پلیسی هالیوودی دیده شده بود.

وسیله‌ای به نام جت‌پک یا همان کوله‌جت که در واقع یک کوله پشتی مجهز به دو موتور جت است و با پوشیدن آن شخص می‌تواند مسافتی را به‌راحتی در آسمان پرواز کند.

ایده هالیوودی در اختیار ارتش آمریکا +عکس

ایده هالیوودی در اختیار ارتش آمریکا +عکس

ایده هالیوودی در اختیار ارتش آمریکا +عکس

ایده هالیوودی در اختیار ارتش آمریکا +عکس

میمن با حضور در استودیوی بی بی سی همچنین از قیمت تمام شده این کوله‌جت به ارزش 250 هزار دلار خبر داد و گفت که ارتش آمریکا در انتظار تولید انبوه این ایده هالیوودی است.

پیش بینی می‌شود کوله‌جت در سال آینده میلادی به تولید انبوه برسد.

فیلمی با عنوان «The Rocketeer» برای اولین بار در سال 1991 ایده کوله‌جت را نشان داد که در آن این وسیله به قهرمان فیلم برای پرواز کمک می‌کرد.

ایده هالیوودی در اختیار ارتش آمریکا +عکس

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • جواد ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    0 0
    دمش گرررم مثل بازی gta 5 باورم نمیشه همچین اختراع مهمی کردن
  • کارشناس زبان و ادبیات فارسی ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
    0 0
    موتور های مینی جتی که می بینید را می شود از اینترنت خرید و ایده اش ایده خاصی نیست ولی پیروز شدن در برابر چالش های فنی این کار است که اهمیت دارد برای نمونه می دانید که بیشترین نیرویی که پرنده ها نیازدارند هنگان بلند شدن است در حالی که موتور هایی در این اندازه معمولا اینقدر توان ندارند که برای بلند شدن از نقطه آغاز مناسب باشند هرچند که برای مراحل پس از آن می توانند نیروی مناسب را داشته باشند، مانند jetman که روی خودش بال بسته است و با همین پیشرانه ها پرواز می کند ولی من تا کنون ندیده ام که از نقطه صفر پرواز کرده باشد بلکه باید حتما از پرنده یا جای بلند بپرد. این هم که بال ندارند و جهت را با هدایت گاز های خروجی تعیین می کند بعد به نظر می رسد وزن بسیار زیادی داشته باشد که اینگونه روی چهارپایه گذاشته شده! همانگونه که گفتم رفع این چالش های فنی است که مهم می باشد، و کلا غرب یعنی همین و تفاوتش با مصرف کننده های جهان سومی مانند ما همین است، ایده ای را که از ابتدا جالب است اما ایراد دارد کنار نمی گذارند و آنقدر تجربه می کنند تا ایراد هایش را رفع کنند. باز کارشناسان هوافضا در اینباره بهتر می توانند نظر بدهند ما که مهندس نیستیم!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس