وی اقامه نماز جماعت در روز دهم محرم الحرام توسط امام حسین علیه السلام و یاران با وفایش را حاوی پیامهای مهم شمرد و افزود: مهمترین پیام نماز ظهر عاشورای حسینی، زنده نگه داشتن دین اسلام و احیای تمام ارزشهای والای الهی و انسانی بود.
وی در بخش دیگری از تبیین پیامهای این نماز با عظمت که در سختترین شرایط به جماعت اقامه شد اشاره داشت و گفت ، پیام نماز امام حسین(ع) به این معناست که هیچ عاملی نمیتواند مانع اقامه نماز شود ، حتی بزرگترین واقعه و حادثه زندگی نباید موجب فاصله افتادن نماز از وقتش شود.
دریس خاطر نشان کرد: چگونه میتوان عزادار و سوگوار واقعی امام بود ولی نماز را که امام حسین علیه السلام به خاطر آن قیام کرد ، مهم نشمرد و چگونه ممکن است کسی برای امام عزاداری کند و خود را علاقمند به او بداند در حالیکه از نماز خود محافظت نکند و آن را سبک بشمارد.
مدیر روابط عمومی و امور استانهای ستاد اقامه نماز به برنامهریزهای بسیار گسترده شورای اقامه نماز کشور در کل استانها و تمهیدات صورت گرفته جهت اقامه باشکوه آن اشاره کرد و نماز جماعت ظهر عاشورای حسینی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و از رسانه ملی و هیاتهای فعال مذهبی در این رابطه تقدیر و تشکر کرد .
وی همچنین به رشد 30 درصدی کمی و کیفی و گسترش نماز از مراکز استان به شهرها و روستاها اشاره کرد و دلیل آن را بصیرت بالا و روحیه انقلابی این ملت عاشورایی برشمرد که نشان از پیوند عمیق شور و شعور مردم عزادار با اهداف حادثه عظیم عاشوراست.