وی افزود: اکنون صدور روادید اربعین حسینی از طریق کنسولگری 4 استان تهران، کرمانشاه، مشهد و اهواز انجام می گیرد که با شروع فعالیت دفاتر 12 استان دیگر از روز شنبه این تعداد به 16 دفتر خواهد رسید.
معاون عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه اکنون 2300 دفتر خدماتی دارای مجوز در سراسر کشور امور مربوط به زائران عتبات عالیات را به انجام می رسانند، گفت: متقاضیان سفر به عتبات عالیات به خصوص زائران اربعین حسینی باید با هوشیاری، مراقب ترفندهای سودجویان و کلاهبرداران فرصت طلب باشند.
محمدی تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته و به منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده و کلاهبرداری، از هیچ زائری وجه نقد دریافت نخواهد شد و این مهم فقط از طریق سیستم مجاز بانکی در سامانه سماح (سامانه ثبت نام زائران عتبات عالیات) به انجام میرسد.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون بیش از 260 هزار نفر برای حضور در آیین اربعین حسینی در سامانه سماح سازمان حج و زیارت نام نویسی کردهاند، گفت: فقط به زائران اربعین حسینی که در سامانه «سماح» ثبت نام و مراحل قانونی را طی کردهاند، اجازه ورود به عراق داده خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته، امسال نیز مرز شلمچه برای اتباع غیر ایرانی و مهران و چزابه برای زائران ایرانی برای تردد به عتبات در نظر گرفته شده است.