وی با اشاره به اینکه 27 هزار و 600 نفر در سال 84 در اثر تصادفات جان خود را از دست میدادند، افزود: در پایان سال 94 این تعداد به 16 هزار و 586 نفر رسید و کاهش 11 هزار نفری در آن شد که باز این رقم بسیار بالایی محسوب میشود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: در پنج ماهه سالجاری نیز تعداد 7 هزار و 83 نفر بر اثر حوادث و تصادفات رانندگی جان باختهاند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد کاهش نشان میدهد.
مهری به سه ضلع اصلی پیگیری ترافیک از جمله فرهنگ ترافیک، ایمنی خودرو و ایمنی جاده اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 850 نفر روزانه مجروح و 45 نفر در روز کشته میشدند که 50 درصد در خود صحنه و مابقی در بیمارستان کشته میشدند.
وی ایجاد چنین درسی را گام موثر در حل مشکل دانست گفت: زیرا هر مسالهای که به صورت علمی حل شود درست و نتیجه ارزندهای را خواهد داد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به اینکه 50.4 درصد این فوت در کشور توسط تصادفات صورت میگیرد، افزود: خسارت دیگر وارده با توجه به آمار بیشتر این افراد که در اثر سوانح ترافیکی جان خود را از دست میدهند افراد زیر 40 سال بوده که این افراد نیروی کار و جوان کشور محسوب میشوند.
مهری به فوت شدگان سوانح ترافیکی در جهان را اعلام کرده و گفت: سالانه در جهان 55 میلیون نفر نیز مجروح میشوند و باید شعار بهداشت جهانی در بازه زمانی عملی شود.
در پایان مراسم زنگ افتتاح کلاس ایمنی و ترافیک با یک واحد درسی و همچنین کتاب ایمنی و کتاب رونمایی شد.