عضو فراکسیون امید مجلس دهم بر حسابرسی از گردش‌های مالی صندوق ذخیره فرهنگیان تاکید کرد و گفت: تغییر در ساختار صندوق ذخیره فرهنگیان دغدغه امروز فرهنگیان و نمایندگان است.

به گزارش مشرق، فریده اولاد قباد نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تعیین وضعیت و تغییر در ساختار صندوق ذخیره فرهنگیان و حسابرسی از گردش‌های مالی سنوات گذشته دغدغه امروز فرهنگیان و نمایندگان است.

وی با تاکید بر شفاف‌سازی در میزان درآمدهای این صندوق و اعطای تسهیلات مناسب به فرهنگیان از محل درآمدهای صندوق ذخیره، افزود: تاسیس "بانک قرض‌الحسنه فرهنگیان" و انتقال حقوق و دستمزد فرهنگیان به این بانک برای حل مشکلات این حوزه ضروری است.

عضو کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد:  گردش مالی سالانه 28 هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش می‌تواند بزرگترین سرمایه هر بانکی باشد و در به بهبود خدمات‌دهی و اختصاص تسهیلات با کارمزد پایین به فرهنگیان تاثیرگذار خواهد بود.

اولادقباد حذف بخشنامه ممنوعیت ادامه تحصیل بیش از یکبار پس از استخدام را از دیگر دغدغه‌های فرهنگیان عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به تغییر گسترده نظام آموزشی و محتوای کتب درسی، معلمان نیازمند ارتقای دانش حرفه‌ای هستند لذا ادامه تحصیل با استفاده از محیط‌های دانشگاهی حائز اهمیت بسیار بالایی دارد اما با ابلاغ بخشنامه ممنوعیت ادامه تحصیل در سال 94، فرهنگیان دارای مدرک فوق دیپلم تربیت معلم، در ادامه تحصیل دچار مشکل شده و خواستار تغییر و اصلاح این بخشنامه هستند.

وی با بیان اینکه وضعیت استخدامی معلمان قراردادی و حق‌التدریس باید پیگیری شود، افزود: عدم دریافت پاداش فوت همسر و پاداش ازدواج فرزند را باید به دیگر مطالبات فرهنگیان افزود ضمن آنکه آن‌ها حتی حاضرند به جای افزایش حقوق، یکی از فرزندان‌شان در آموزش و پرورش استخدام شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سرانه پرداختی مدارس علاوه بر اینکه تناسبی با نیازهای آن‌ها ندارد، تنها 10درصد نیازهای مدارس را پوشش دهند و به موقع نیز پرداخت نمی‌شوند. هوشمندسازی مدارس با وجود آنکه در تهران خوب عمل شده اما راه‌اندازی آن در شهرستان‌ها نیازمند تلاش مضاعف است.   

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نسبت به ضرورت نگاه ویژه به آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه به عنوان یک دستگاه مولد تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش حدود 25 درصد کارکنان دولت را تشکیل می‌دهند اما متاسفانه سهم آن از بودجه تخصیصی به کارکنان دولت، تنها 11 درصد است.

اولادقباد همچنین با اشاره به اینکه نامه بازنشستگان فرهنگی را که در آن به مطالبات و عدم دریافت پاداش بازنشستگی‌شان اشاره شده در جلسه فراکسیون امید به نوبخت ارائه کرده و نامه‌ای دراین خصوص از طرف برخی از نمایندگان به دفتر رئیس‌جمهوری ارسال شده است، اضافه کرد: امید است این نامه‌ها در اولین فرصت مورد توجه و پیگیری قرار گیرند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خاتمه با بیان اینکه اطلاع‌رسانی در امر آموزش بسیار ضعیف است، عنوان کرد: متاسفانه رسانه ملی با وجود وظایف خطیر آموزش و پرورش، برنامه منظمی برای مخاطبان آن ندارد؛ در حالی که13 میلیون دانش‌آموز و یک میلیون فرهنگی، بخش قابل توجهی از جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند اما رسانه ملی نگاه ویژه‌ای را در تحلیل مسائل مرتبط به آن‌ها دنبال نمی‌کند.
 
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس