وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با اشاره به اینکه هم اکنون طرح جامع توسعه و سند توسعه ورزش وجود ندارد، گفت: در چنین حالتی نمی‌توان به درستی برای آینده و حضور در مسابقات مختلف برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش مشرق، نشست فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با مسعود سلطانی‌فر، وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان ظهر امروز سه‌شنبه ( 4 آبان ماه ) برگزار شد.

در ابتدای جلسه محمدرضا تابش، رئیس فراکسیون ورزش ضمن اشاره به سوابق اجرایی سلطانی‌فر در عرصه های مختلف، اظهار داشت: با توجه به اهمیت و تاثیرگذاری حوزه ورزش، باید ساختار وزارت ورزش و جوانان متناسب با انتظارات و تحولات تغییر کند.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون تربیت بدنی مربوط به دهه 50 است و باید بازنگری شود و در این میان طرح جامع ورزش نیز باید تدوین شود، اظهار کرد: باید از ظرفیت مردمی در قالب مشارکت های مردمی، سازمانی های مردم نهاد و غیره بهره برد.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک حوزه جوانان از ورزش، افزود: تقویت ورزش همگانی نیز باید در دستور کار این وزارتخانه قرار بگیرد.

رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ماده 10 اساسنامه فدراسیون های ورزشی باید اصلاح شود، خاطرنشان کرد: در این میان وزارت ورزش و جوانان باید نسبت به دخالت در گزینش روسای فدراسیون ها پرهیز کند.

در ادامه فاطمه ذوالقدر، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی بر اهمیت حوزه ورزش بانوان تاکید کرد.

محمدجواد جمالی نوبندگانی نیز با اشاره به اینکه کمبود امکانات ورزشی یکی از مشکلات کنونی در عرصه ورزش است، گفت: امروزه ضرورت استعدادیابی و توجه به ورزش قهرمانی بیش از پیش حس می شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید از تصمیم گیری های لحظه ای و احساسی جلوگیری کرد تا عرصه ورزش با رونق مواجه شود.

حبیب الله نیکزادی پناه، نماینده مردم بم، ریگان، فهرج، نرماشیر در مجلس شورای اسلامی نیز نسبت به از بین رفتن سالن های ورزشی حوزه انتخابیه خود گلایه و بر اهمیت دادن به انتصاب مدیران بومی در شهرستانها تاکید کرد.

در ادامه این جلسه، رحیم زارع با اشاره به اینکه عرصه ورزش کشور نیازمند مدیر کارآمد است، گفت: وزارت ورزش و جوانان باید برنامه محور باشد.

نماینده مردم آباده، بوانات و خرم بید در مجلس شورای اسلامی افزود: حوزه جوانان باید در کانون توجه مسئولان وزارت ورزش و جوانان قرار بگیرد.

محمدصادق حسنی جوریابی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عرصه ورزش، سیاسی نیست، از وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان نسبت به آشنایی با حوزه ورزش و سنخیت این حوزه با توانایی های وی سوال کرد.

همایون یوسفی در ادامه با اشاره به اینکه ورزش یک نیاز و مطالبه اجتماعی است، گفت: اگر در عرصه ورزش هزینه نشود، باید در عرصه های دیگر که دستاورد مناسبی ندارد هزینه انجام داد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه ورزش یکی از ملاک های توسعه یافتگی کشورها محسوب می شود، ادامه داد: متاسفانه در برنامه ششم توسعه، توجه مناسبی به بودجه عرصه ورزش نشده است.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخش های مختلف ورزش باید همگانی شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه عدم نگرش علمی در فدراسیون های ورزشی، عدم تعامل فدراسیون ها با مدیران استان ها و غیره از دیگر مشکلات این عرصه محسوب می شود.

زهرا سعیدی مبارکه، عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه باید تعامل جدی میان وزارت ورزش و جوانان با وزارت آموزش و پرورش صورت بگیرد، گفت: تعامل این وزارتخانه با مجلس شورای اسلامی نیز باید افزایش یابد تا حوزه ورزش با سرعت بیشتری به سمت پیشرفت حرکت کند.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: احیای معاونت ورزش بانوان نیز باید در دستور کار وزارت ورزش و جوانان قرار بگیرد.

سیدمهدی فرشادان، نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ضرورت استعدادیابی در مناطق محروم، بر لزوم برنامه ریزی به منظور اتمام پروژه های ورزشی تاکید کرد.

محمدرضا منصوری، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز بر اهمیت اقتصاد ورزش تاکید کرد و گفت: برای رشد در رشته های ورزشی، باید به افراد نوجوان و سنین پایه توجه جدی شود.

محمد خدابخشی، نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه عرصه ورزش و جوانان از نظر دولت در جایگاه مناسبی قرار ندارد و اعتبارات درنظر گرفته برای این بخش موید این مهم است، گفت: ضعف در بدنه کارشناسی ادارات ورزش شهرستانها محسوس است.

محمد عزیزی، نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی نیز بر اهمیت عرصه ورزش و حمایت از سلطانی‌فر برای تصدی وزارت ورزش و جوانان گفت.

*ضرورت تدوین طرح جامع توسعه ورزش

در ادامه این جلسه، مسعود سلطانی‌فر، وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ورزش کشور از قبل و بعد از ادغام این وزارتخانه با مشکلات اساسی و ریشه ای مواجه بوده است، گفت: البته نباید تلاش های گذشته را نادیده گرفت ولی هنوز با کشورهای پیشرفته در این حوزه فاصله وجود دارد.

وی با بیان اینکه در طول 70 سال گذشته مسابقات المپیک تعداد مدال های کشورمان شامل 17 مدال طلا، 21 نقره و 29 برنز بوده است، اظهار کرد: این امر در حالیست که برخی از ورزشکاران در کشورهای مختلف در یک رشته چندین مدال کسب کرده اند.

سلطانی‌فر با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی می توان شرایط مدال آوری در ورزش بانوان را فعال کرد، ادامه داد: هم اکنون ظرفیت خوبی در ورزش بانوان وجود دارد.

وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه هم اکنون طرح جامع توسعه و سند توسعه ورزش وجود ندارد، افزود: وقتی چنین طرح جامعی وجود ندارد نمی توان به درستی برای آینده و حضور در مسابقات مختلف برنامه ریزی کرد.

وی با بیان اینکه ساختارها در این عرصه باید اصلاح شود، گفت: هم اکنون حدود 8 هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای اتمام پروژه‌های ورزشی در سطح کشور نیاز است و این مبلغ در سال های آینده نیز بر اساس شرایط اقتصادی افزایش خواهد یافت.

سلطانی‌فر ضمن اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی باید با حمایت موجب رونق عرصه ورزش شود، تصریح کرد: به دنبال تعامل بیشتر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این حوزه هستیم.

وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در مدل مدیریتی در نظر گرفته شده باید به مشارکت بخش خصوصی در حوزه ورزش بها داده شود، اظهار کرد: هویت دادن و پررنگ کردن فدراسیون های ورزشی از دیگر نکاتی است که مورد توجه است.

*برنامه کاری‌ام را 5 ساله تنظیم کرده ام

وی گفت: باید بخشی از پروژه های نیمه تمام ورزشی را به بخش خصوصی واگذار کرد تا بخشی از مشکلات این عرصه برطرف شود.

وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در برنامه پیشنهادی به حوزه ورزش حرفه ای، تربیتی، قهرمانی و همگانی توجه شده است، خاطرنشان کرد: برنامه کاری‌ام را در قابل مدت زمانی کوتاه مدت و بلند مدت و به صورت 5 ساله تنظیم کرده ام.

منبع: خانه ملت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس