وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: من از تحلیل‌گران شبکه‌های فارسی زبان از جمله فارسی وان و من و تو بودم که تغییر سبک زندگی از شیوه‌های این شبکه‌ها‌ست.

به گزارش مشرق، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در همایش ملی اطلاعات و مردم که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، گفت: من از تحلیل‌گران شبکه‌های فارسی زبان از جمله "فارسی وان" و "من و تو" بودم و به جد تغییر سبک زندگی از شیوه‌های این شبکه‌ها بوده، به خصوص برنامه بفرمایید شام که موضوع شراب‌خواری را رواج می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما جابجایی مفهوم تهدید بود است، گفت: به عنوان یک اطلاعاتی قدیمی و از بنیان‌گذاران اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات که به آن افتخار می‌کنم، می‌گویم که امروز بیش از هر زمان دیگری به امنیت اخلاقی نیاز داریم.

ربیعی خاطرنشان کرد: در محضر رهبر انقلاب که بودیم در موضوع آسیب‌های اجتماعی گفتم که طلاق دیگر رابطه کلاسیک با فقر و بیکاری ندارد. امروز احساس خیانت و تغییر سبک زندگی و بلد نبودن رابطه جنسی عامل اول در طلاق است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه به امنیت اخلاقی بیشتر از هر زمان دیگری نیاز داریم، تصریح کرد: هر کسی جرم کرده باید در دادگاه‌ها ثابت شود. متاسفانه خیلی‌ها شفافیت را با بی‌آبرو کردن آدم‌ها اشتباه کردند؛ شفافیت را با بی‌حثیت کردن انسان‌ها اشتباه گرفتند.

وی در ادامه گفت: هر کسی جرم کرده در دادگاه باید محکوم شود. پدیده‌ای را که مردم آن را امر مقدس می‌دانند، آن را منتشر می‌کنند و چیزی را که فکر می‌کنند پربیننده است، یعنی فراگیری قرآن را به لطیفه تبدیل می‌کنند و این بزرگ‌ترین خیانت به ارزش‌های بنیادین جامعه است.

ربیعی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی مسائل خصوصی افراد را به صحنه عمومی کشانده‌اند، اظهار داشت: بیایید کمک کنیم تا جامعه و مردم بیش از همیشه به هم تکیه کنند و جای همدیگر را تنگ نکنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مردمی کردن اطلاعات را یکی از کارهای مترقی انقلاب دانست و گفت: این اقدام برخلاف روش‌های سنتی رایج سازمان‌های اطلاعاتی دنیا بود و آنها با این موضوع بیگانه بودند. اینکه مردم با اعتقاد اطلاعات بدهند در هیچ جا سابقه نداشت، چرا که مردم دستاوردی داشتند و آن را در خطر می‌دیدند که باعث می‌شد با دستگاه اطلاعاتی همکاری کنند.

ربیعی تصریح کرد: این اقدام کارکرد ویژه‌ای بود که فقط در جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت و مفهوم اطلاعات بیست میلیونی را بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی به کار گرفتند.

وی رابطه مردم با اطلاعات را با اهمیت دانست و اظهار داشت: ارتباط مردم با اطلاعات می‌تواند ما را در مواجه با تهدیدها یاری دهد و تا با تولید علم بتوانیم در مقابل نوع جدید ناامنی ایستادگی کنیم.

ربیعی با یادآوری جنبه دیگر اطلاعات و مردم، گفت: این ارتباط کمک می‌کند تا تهدید را به درستی درک و مشاهده کنیم و آنچه را که تهدید نیست، تهدید تلقی نکنیم.

وی تاکید کرد: همراهی مردم کمک می‌کند تا تهدیدها گسترش نیابد و هر موضوعی را در ساحت خود ببینیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در دنیای امروز تهدیدها، کنشگر و عامل مشخصی ندارند، جنس آنها به گونه‌ای است که با فرآیندها ارتباط دارد که می‌توان در رابطه مردم با اطلاعات با آنان مقابله کرد.

ربیعی با بیان اینکه اطلاعات جایی برای شنیدن صدای همه است، یادآور شد: در جامعه‌ای که صدایی در آن شنیده نشود، ناامن خواهد بود و اگر جامعه اطلاعاتی پیشگام شنیدن صدای مردم شود جامعه به سمت آرامش حرکت می‌کند.

وی یادآور شد: برای فعالیت اطلاعاتی نیازمند همه علوم همچون علوم سیاسی، ارتباطات، انسان‌شناسی، تجارت و بنگاه‌داری هستیم، ظرفیت دستگاه‌های اطلاعاتی می‌طلبد که با جامعه نخبگان و دانشگاه ارتباط داشته باشند.

همایش ملی اطلاعات و مردم صبح امروز با حضور شخصیت‌های علمی، دانشگاهی و پژوهشی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما گشایش یافت.
 
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس