![](/Images/News/Smal_Pic/26-6-1389/IMAGE634204352435398750.jpg)
در ادامه اين جلسه موسوي امام جمعه و عمادي رئيس شوراي شهر سوسنگرد و جواد دل فکار سخناني در تجليل از مقام شهادت و حماسهسازيهاي مردم ديگر نقاط کشور در آزادسازي اين منطقه از خاک کشور عزيزمان سخناني ايراد کردند.
همچنين سرتيپ پورجمشيديان فرمانده سپاه عاشوراي آذربايجان شرقي طي سخناني ضمن اعلام اين که سوسنگرد براي رزمندگان شهرهاي مختلف من جمله آذربايجانيها سرزمين خاطرههاست، اظهار داشت: مردم سلحشور آذربايجان بيش از يکصد شهيد براي آزادسازي و رفع محاصره از شهر عاشقان شهادت تقديم به اسلام نمودند و ما ياد و خاطره اين شهيدان را گرامي داشته و فراموش نخواهيم کرد و اين سرافرازي و عزت امروزي خود را مديون نفسهاي گرم حضرت امام و تربت خون مطهر شهيدان است.
وي با بيان اين که اگر ميخواهيم اين عزت و سرافرازي باقي بماند بايد همواره ياد آنان را زنده نگه داشته و وحدت را محور فعاليتهاي خود قرار دهيم ادامه داد: نشست امروزمان اين پيام را دارد که رزمندگاني که امروز در اين جا جمع شدند همان جوانان آن روز خوزستاني، آذربايجاني، کرد، بلوچ و فارس و همان شهيدان باکري، تجلايي، ياقچيان و ديگر شهدا هستند که آمادگي خود را اعلام ميدارند تا چنانچه انقلاب نياز پيدا کرد با اقتدار در صحنه حضور يافته و امانت شهدا يعني انقلاب اسلامي را پاسداري خواهند نمود.
در ادامه اين مراسم پور رضا شاعر برجسته عرب اشعاري را در تجليل از رزمندگان آذربايجان به زبان عربي ايراد کرد.
همچنين در اين جلسه ياد شهداي آذربايجان به ويژه سرداران شهيد مرتضي ياقچيان، علي تجلايي، حسين توانا، مهدي مهدوي، دکتر نيکنام، کريم مسافري و نادر برپور گرامي داشته شد.
در پايان اين مراسم لوح يادبودي از سوي مسئولين دشت آزادگان و خوزستان به رزمندگان و مسئولين استان آذربايجان شرقي اهدا شد.
همچنين قرار بود استانداران خوزستان و آذربايجان شرقي شخصاً در مراسم حضور پيدا کنند که به علت مأموريتشان به خارج از کشور، نمايندگاني به اين مراسم ارسال کردند.
گفتني است، هزينه احداث اين ميدان و يادمان شهدا يک و نيم ميليارد ريال اعتبار ميباشد.