به گزارش مشرق، سرهنگ عبدالله لشکری با اشاره به اقدامات دریابانی هرمزگان در سواحل استان اظهار داشت: پایش الکترونیکی مرزها و سواحل را در دستور کار خود قرار داده و در نظر داریم تا هر 2300 کیلومتر ساحل هرمزگان اعم از سرزمین اصلی و جزایر را تحت پوشش پایش الکترونیکی قرار دهیم.
وی بیان داشت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه جدی با قاچاق کالا، مبارزه با قاچاق در اولویت قرار گرفت و رشد قابل توجهی در این زمینه داشتهایم. مبارزه با قاچاق کلان مدنظر بوده به طوری که 50 درصد افزایش کشف در پروندههای کلان قاچاق کالا و ارز داشتهایم؛ رویکرد ما رویکرد کولهبری نیست و بیشتر قاچاق کلان و لنجها و شناورهایی که بیش از 500 میلیون تا یکمیلیارد تومان قاچاق میکنند، بوده است.
جانشین فرمانده دریابانی هرمزگان ادامه داد: پس از انسداد مرزهای شرقی، قاچاقچیان مسیر دریا را برای حمل مواد مخدر انتخاب کردهاند که خوشبختانه با استفاده از پایش الکترونیکی و گشتهای شبانه روزی در دریا و کارهای اطلاعاتی، کشفیات مناسبی صورت گرفته و در زمینه مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 46 درصد افزایش کشف داشتهایم.
وی در ادامه از کشف 8 تن و 350 کیلوگرم انواع مواد مخدر در هرمزگان خبر داد و افزود: مسیر دریا برای سوداگران مرگ ناامن است و بدانند که ایران چه در خشکی و چه در دریا برای قاچاقچیان مواد مخدر ناامن بوده و برخورد جدی با سوداگران مرگ در دستور کار جدی دریابانی قرار دارد.
جانشین فرماندهی دریابانی هرمزگان با اشاره به تجاوزات شناورهای بیگانه به مرزهای آبی ایران گفت: در سال جاری حدود 10 مورد تجاوز شناورهای صیادی صورت گرفته که تمامی این موارد توقیف و برخی از آنها با دستور مقامات قضایی مصادره شده و برخی دیگر نیز که به اشتباه وارد آبهای ایران شده بودند بعد از طی شدن مراحل قضایی به صاحبانشان برگردانده شد.
سرهنگ لشکری در ادامه بیان داشت: البته دو مورد صیادان ایرانی نیز از محدوده صید خارج و وارد آبهای عمان شده بودند اما به واسطه ارتباط خوب بین 2 کشور ایران و عمان به راحتی آزاد و با رایزنی، صیادان ایرانی را تحویل گرفتیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هموطنان با توجه به نزدیکی ایام نوروز، ایمنی دریا و تذکرات دریابانی را جدی بگیرند و همچنین مسائل ایمنی از قبیل استفاده از جلیقه نجات را رعایت و از شناورهای ایمن و مورد تائید اداره بنادر و دریانوردی استفاده کنند.