به گزارش مشرق، پایگاه اینترنتی المانیتور در گزارشی نوشت: مشاوران روحانی میگویند تقریباً هر کاری که میتوانستهاند برای بهتر کردن وضعیت اقتصادی انجام دادهاند.
المانیتور میافزاید: انتخابات 29 اردیبهشت در حالی قرار است در ایران برگزار شود که بیش از 1600 نفر در این انتخابات نامنویسی کرده و در نهایت شورای نگهبان شش نفر را به عنوان کاندیدای نهایی تأیید صلاحیت کرد.
تنها دو کاندیدا از این شش کاندیدای تأیید شده ظرفیت شکست دادن حسن روحانی را دارند؛ سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی و محمد باقر قالیباف شهردار تهران از میان این دو کاندیدا به نظر میرسد که رئیسی کاندیدایی است که میتواند جدیترین تهدید برای حسن روحانی در انتخابات پیشرو باشد. او در سمتهای مختلف قضایی مشغول بوده است.
یک فعال انتخابات به المانیتور گفت: سید ابراهیم رئیسی برای اعمال تغییرات در انتخابات کاندیدا شده است. رئیسی گفته است که بخشی از یک حزب یا جریان سیاسی نیست. وی میخواهد پس از سالها سوء مدیریت و فساد، رفاه را برای هموطنانش به ارمغان بیاورد. شش ماه پیش از انتخابات، هیچ کاندیدای واقعی برای متحد کردن اصولگرایان وجود نداشت. اسامی زیادی مطرح شده بود که سیاستمداران قابل احترامی بودند اما آنها پتانسیل ایجاد اتحاد میان اصولگرایان را نداشتند. تا زمانی که نام ابراهیم رئیسی برای کاندیداتوری انتخابات مطرح شد.
برخی از فعالان جوان بر این باور بودند که رئیسی قدرت اعمال تغییرات و ایجاد اتحاد را همزمان داراست. مردم نیز از رئیسی خواستند که برای ریاست جمهوری کاندیدا شود. وی کاندیداتوری را پذیرفت چون فکر میکرد زمان اعمال تغییرات واقعی در زندگی سیاسی ایرانیها فرا رسیده است. او فراتر از گروهها نامزد شده است.