به گزارش مشرق، حدود ۱۰هزار نفر از شهروندان الفوعه و کفریا در شمال شرق استان ادلب همچنان در محاصره عناصر تروریستی هستند و وضعیت آنان هر روز وخیم تر می شود.
ابوهادی یکی از شهروندان محاصره شده در شهرک الفوعه در گفت و گوی اختصاصی با مشرق به وضعیت بحرانی شهروندان در این شهرک ها اشاره کرد و گفت: همزمان با نزدیک شدن فصل تابستان و در پیش بودن ماه رمضان مشکلات مردم محاصره شده افزایش یافته زیرا کمبود سوخت، قطع برق و نبود آب شرب کافی رنج مردم را چند برابر کرده است.
وی نیاز شهروندان به دستگاه های ژنراتور برق را یکی از نیازهای اساسی مردم دانست و گفت: برق شهرک ها قطع شده و تنها امید مردم به این ژنراتورها است که می توانند حداقل نیازها را تامین کنند.
ابوهادی به کمبود آرد برای تهیه نان هم اشاره کرد و افزود: این مسئله باعث شده مردم به ویژه کودکان با سوء تغدیه جدی و انواع بیماری ها روبه رو شوند.
وی با بیان این که خرما هم می تواند از مرگ تدریجی شهروندان جلوگیری کند، گفت: درد مردم محاصره شده فقط کمبود آب، سوخت و نبود برق نیست چرا که در این شهرک ها خبری از کمک های اولیه پزشکی و غذایی نیست و همین مسئله باعث شده صدها تن جان خود را از دست بدهند و هزاران نفر دیگر مرگ را با چشمان خود احساس کنند.
احمد الفوعانی یکی از رزمنده های دفاع مردمی مستقر در شهرک الفوعه نیز در گفت وگو با مشرق افزود: در دو سال گذشته در چندین مرحله محموله هایی تحت عنوان کمک های غذایی و پزشکی به این شهرک ها ارسال شد اما مواد غذایی فاسد بودند و تجهیزات پزشکی نیز دستکاری شدند بودند به نحوه ای که قابلیت استفاده نداشتند.
وی نسبت به بروز فاجعه انسانی در شهرک های محاصره شده هشدار داد و گفت: نبود تجهیزات پزشکی مصیبت مردم محاصره شده را دو چندان کرده است.
الفوعانی با بیان این که فشار تروریست ها علیه شهروندان محاصره شده هر روز افزایش می یابد، گفت: تروریست ها در بازه های زمانی مختلف اقدام به شلیک خمپاره و هدف قرار دادن مردم با تک تیراندازهای خود می کنند که منجر به شهادت تعدادی زیادی از مردم شده است.
وی وجود تاجران و سودجویان فاسد را یکی دیگر از مشکلات مردم محاصره شده توصیف کرد و افزود: ضرباتی که این افراد در سال های گذشته به مردم وارد کرده اند کمتر از جنایت های تروریست ها نبوده است.
الفوعانی با بیان این که ۱۰ هزار شهروند بی گناه به کمک های فوری نیاز دارند، گفت: به دلیل شیوع بیماری، گرسنگی و نبود بهداشت روزانه تعدادی از مردم جان خود را از دست می دهند.
به گزارش مشرق، براساس توافقات به دست آمده ۱۰ هزار شهروند محاصره شده الفوعه و کفریا در مرحله دوم مبادله امکان آزادی خواهند داشت.