سرویس سیاست مشرق- اسحاق جهانگیری در برنامه تبلیغاتی خود در شبکه اول سیما گفت: گفت: زنان مظلوم ترین اقشار جامعه ما هستند که نه حرمتشان رعایت می شود و نه حقوقشان. نیمی از مدیریت کشور باید دست زنان باشد. [۱]
در شرایطی که دولت یازدهم به جای پاسخگویی در قبال کارنامه خالی اقتصادی خود بر مسائل حاشیهای تاکید دارد، بررسی ها نشان میدهد که حتی در همین مسائل نیز دست دولت تدبیر و امید خالی است.
در جریان مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، نامزدهای دولتی به دفعات در جواب سوالات مختلف بر شمار مدیران زن در دولت یازدهم تاکید داشته اند و رقبای خود را با این حربه به زنستیزی و نفی جایگاه زنان در امور اجتماعی متهم میکنند. فارغ از انتصابهای نمایشی در دولت یازدهم آمارها نشان میدهد که درصد مدیران زن در دولت یازدهم چندان هم بالا نیست.
فرهاد رهبر، مدیر سابق سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت شمار کل مدیران دولتی در سراسر کشور بیش از ۴۵۰ هزار نفر است [۲] که به گزارش مشاور وزیر و مدیر کل امور بانوان و خانواده وزارت کشور، از میان آنها ۲ هزار و ۱۷۰ مدیر زن شناسایی شدهاند [۳] و این یعنی کمتر از نیم درصد کل مدیران دولتی!
مقایسه این آمار با آنچه در مجموعهای چون شهرداری تهران محقق شده قابل تامل است. چنانکه شهردار تهران با بیان اینکه ۲۰درصد از کارکنان مجموعه شهرداری را زنان تشکیل می دهند گفت: زنان در ۱۳درصد از پست های شهرداری در سطوح مختلف مسئولیت دارند. [۴]