به گزارش مشرق، با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری انتخابات زود هنگام پارلمان بریتانیا، نامزدهای این دوره از انتخابات رقابت خود را آغاز کرده اند و هر کدام برای جلب آرای بیشتر، مواضع متفاوتی را اتخاذ می کنند.
یکی از جنجالی ترین مواضعی که از سوی نامزدهای انتخاباتی اتخاذ می شود، موضوعاتی حول محور اسلام و حجاب است.
«کارولین سانتوس» نامزد حزب بریتانیای مستقل (Ukip) که در صدد تصاحب کرسی "همیلتون" و "روتر گلن" اسکاتلند در پارلمان است، در صفحه توییتر خود با هدف قرار دادن اسلام، آن را غده سرطانی خواند.
در پی این اظهار نظر جنجالی و شکایت یکی از سرمقاله نویس های «دیلی میل» از وی که او را متهم به سخنان توهین آمیز علیه دین اسلام کرده بود، شرکت توییتر، این تویت کارولین را پاک کرد.
با افزایش اعتراضات به این سخنان جنجالی سانتوس، وی در گفتگو با سایت خبری «ایندیپندنت» مجبور به توجیه سخنان خود شد و اعلام کرد: پیام من کاملا واضح بود، چراکه من هیچ گاه یک چهارم مردم زمین (مسلمانان) را متهم به چیزی نمی کنم و منظور من، غده سرطانی بودن اسلام افراطی است.
وی سپس افزود: در بخش هایی از "انگلستان" مشکلاتی با اسلام وجود دارد ولی در "اسکاتلند"، اسلام هیچ مشکلی ایجاد نکرده است و البته حل این مشکلات نیازمند مذاکرات بر پایه عقل و تفکر است تا مردم را از تندروی بازداریم.
این نامزد انتخابات پارلمان بریتانیا در پایان تاکید کرد: من احساس خوبی نسبت به اسلام ندارم، چراکه به عقیده من این دین گرایش های تندی نسبت به مساله بانوان و همجنسگرایان دارد و امیدوارم در طول سالیان آینده، شاهد تحول در این آموزه های اسلام باشیم، آنگونه که مسیحیت نیز از حدود ۱۰۰ سال پیش تاکنون، تحولاتی در آموزه های خود ایجاد کرده است.
گفتنی است اسلام و حجاب به دو موضوع بحث برانگیز در میان سیاستمداران اروپایی تبدیل شده است و آنان برای جلب آراء و اعتماد گروه های مختلف، موضع گیریهای متفاوتی در قبال اسلام و حجاب اتخاذ میکنند که بعضا جنجال هایی را ایجاد می کند.