کد خبر 720850
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
لطیفی

کارگردان سِر دلبران، راز این سریال را در نقد اجتماعی به جنس دینداری مردمانی می‌داند که فکر می‌کنند دیندارند، اما هیچ گاه نمی‌نشینند با خود فکر کنند و خود را به چالش بکشند که واقعا دیندار هستند یا نه.

به گزارش مشرق، لطیفی را هنگام کار در لوکیشن می‌بینم. گروه تلاش می‌کنند یکی از پلان‌ها را برای تصویربرداری آماده کنند لطیفی با اشاره به این که قصد ساخت یک فیلم سینمایی برای سازمان اوج داشته و به دلایلی به تعویق افتاده است، می‌گوید: به پیشنهاد دوستان قصه‌ای به من داده شد که در همان بدو خواندن احساس کردم که دوستش دارم. حتی به من گفتند تعدادی از قسمت‌ها آماده است. بخوان بعد نظر بده، اما نظرمن این بود با طرح و ایده ارتباط برقرار کنم و مهم نیست که فیلمنامه به کجا رفته و معتقدم می‌توانیم با هم روی این قصه خاص کار کنیم.

وی ادامه می‌دهد: حال و هوایی که درقصه هست سال‌ها در کارها نداشتیم و علاقه‌مند بودم این حس و حال را در یک سریال جست‌وجو کنم. برای همین با حسین حسنی و رضا خمسه نویسندگان فیلمنامه نشست‌هایی داشتم و براساس نظراتی که داشتم متن‌ها را بازنویسی کردند. کار به جایی رسید که نظر بچه‌های گروه را جلب کرد و مجموعه‌ای شدیم که قرار بود در آغاز تهران لوکیشن ما باشد، اما هرچه فکر کردم اگر بخواهم این کار را در تهران بسازم، مجموعه کامل نخواهد شد، چون در «سِر دلبران» می‌خواهم به سنت‌ها و حال و هوای محله‌های قدیمی بازگردم که چنین چیزی حتی در جنوب شهر تهران هم یافت نمی‌شود. هم شلوغ و هم به نظرم بی‌هویت شده، در یک طرف ساختمان پنج طبقه ساختند و در طرفی دیگر دو تا ساختمان قدیمی است. یک پل شکسته یک سمت و در کلون دار در سمت دیگر به هر حال ترجیح دادم آنجا کار نکنم، چون دیگر آن چیزی که می‌خواهیم در تهران نیست.

لطیفی در ادامه می‌گوید: تیم با شرایط سختی به یزد آمده‌ و الان همه خوشحالیم و به این واقعیت رسیدیم که اگر به یزد نمی‌آمدیم قصه تکمیل نمی‌شد. کارگردان سِر دلبران، راز این سریال را در نقد اجتماعی به جنس دینداری مردمانی می‌داند که فکر می‌کنند دیندارند، اما هیچ گاه نمی‌نشینند با خود فکر کنند و خود را به چالش بکشند که واقعا دیندار هستند یا نه. موضوعی که تاکنون به این شکل و تا این اندازه مورد توجه آثار هنری نبوده و قطعا سریال ماه رمضان امسال را دیدنی‌ خواهد کرد.

لطیفی در ادامه می‌گوید: خیلی از ما معتقدیم آدم‌های دینداری هستیم و باید خود را به چالش بکشیم و ببینیم دیندار هستیم یا نه. در قالب این قصه با آدم‌هایی همراه می‌شویم که هنوز صادق و پاک هستند و می‌توانند بد را از خوب تمیز دهند.

براساس قصه این مجموعه، روحانی مسجدی در شهر، دو سال پیش به رحمت خدا رفته و در این دو سال هر روحانی که مسئولیت این مسجد را به عهده می‌گیرد به شکلی از آنجا می‌رود و پا بند آنجا نمی‌شود و به نظر ماجرای مجموعه
سِر دلبران از آنجا جذاب می‌شود که کاراکتر اصلی، یعنی روحانی ساده دل و دوست‌داشتنی قصه برای امام جماعت همین مسجد از یک روستا به شهر آمده و بنا برگفته لطیفی و شواهد امر نقش این روحانی را برزو ارجمند بازی می‌کند.

لطیفی آن قدر با اشتیاق درباره کار و قصه این مجموعه صحبت می‌کند که هر شنونده‌ای را مشتاق دیدن این مجموعه می‌کند. او می‌گوید: بعد از آن که روحانی مسجد فوت می‌کند، به دفعات روحانیون دیگری به این مسجد آمده‌اند ولی ماندن در این مسجد کار راحتی نیست و آمدن روحانی از روستا با بازی برزو ارجمند هم بسادگی اتفاق نمی‌افتد و ماجراهایی دارد که مخاطب باید ببیند.

این کارگردان در دفاع از تیم تولید این مجموعه می‌گوید: این تیم در شرایطی سخت و در فشار کاری روزی 14 ساعت به حرمت ملتی کار می‌کند که حقشان دیدن کاری استاندارد است. نمی‌گویم کار عالی بلکه تاکید می‌کنم کار استاندارد باید ببینند. ما هم تمام تلاشمان را می‌کنیم کار را به پخش ماه رمضان برسانیم، اما اگر نرسید مردم گله نکنند. تلویزیون این‌قدر توانمندند که جای کارهایی را که نمی‌رسد پر کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس