کد خبر 721387
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۵
یادداشت

چرا وزیر محترم در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» در امر واردات پوشاک مشارکت می‌کند و سهمی در خانه‌نشین کردن صدها هزار نفر از کارگران در صنعت پوشاک را به عهده می‌گیرد؟

به گزارش مشرق، «سیدمسعود علوی» در سرمقاله شماره امروز روزنامه «رسالت» نوشت:

اصل یکصد و چهل و یکم قانون اساسی می گوید: «رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و کارمندان دولت نمی توانند بیش از یک شغل دولتی داشته باشند و داشتن هر نوع شغل دیگر در موسساتی که تمام یا قسمتی از سرمایه آن متعلق به دولت یا موسسات عمومی است و نمایندگی مجلس شورای اسلامی و وکالت دادگستری و مشاوره حقوقی و نیز ریاست و مدیریت عامل یاعضویت در هیئت مدیره انواع مختلف شرکت های خصوصی، جز شرکت های تعاونی ادارات و موسسات برای آنان ممنوع است. سمت های آموزشی در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی از این حکم مستثناست.»

همچنین تبصره ۵ ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل می گوید: متخلف از این قانون به انفصال خدمت موقت از ۶ ماه تا یکسال محکوم می‌گردد و وجوه دریافتی از مشاغلی که زمانی تصدی آن‌را داشته است به جز حقوق و مزایای شغل اصلی وی مسترد می‌گردد. در صورت تکرار در مرتبه دوم، علاوه بر استرداد وجوه موضوع این تبصره به‌انفصال دائم از مشاغل محکوم می‌گردد.‌تبصره ۶ همین قانون می گوید: آمر و صادرکننده احکام در صورت اطلاع به نصف مجازات مذکور در صدر تبصره محکوم می‌گردند. 


آقای قالیباف در مناظره روز جمعه از دوشغله بودن وزیر آموزش و پرورش پرده برداری کرد. پیش از این سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری، از کشف پوشاک قاچاق در ویلای لواسان خبر داد. منابع مستقل خبری اعلام کردند پوشاک قاچاق متعلق به دختر وزیر آموزش و پرورش بوده است؟! این منابع اعلام کردند فخرالدین احمدی دانش آشتیانی و خانواده‌اش در حوزه‌های مختلف از جمله واردات پوشاک و ... فعالیت دارند.

یکی از شرکت‌های خانوادگی ایشان «آمیتیس طراوت کودکی» به شماره ثبت ۴۵۸۸۸۹ است که در امر واردات پوشاک فعالیت می‌کند. مراجعه به سایت اینترنتی فروشگاه این شرکت (prenatal.ir) نشان می‌دهد که شرکت مذکور، نمایندگی انحصاری واردات پوشاک ایتالیایی با برند «پریناتال میلان» را در اختیار دارد.

اعضای هیئت‌مدیره این شرکت خانوادگی، آقای وزیر به همراه دختر و همسرش هستند که آقای دانش آشتیانی بعد از تصدی وزارت آموزش‌ و پرورش، همچنان در ترکیب هیئت‌ مدیره این شرکت باقی‌مانده است و در آخرین تغییرات این شرکت به تاریخ ۹۵/۱۲/۱۰ همچنان عضو هیئت ‌مدیره این شرکت است.


وزیر محترم کنونی آموزش و پرورش پیش از این معاون طرح و توسعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است. این در حالی است که آن موقع هم دوشغله بوده است.


سخن بر سر این نیست که کالای کشف شده، قاچاق بوده یا نبوده است. اثبات این اتهام باید فرایند قانونی خود را طی کند. سخن بر سر این است که اصل ۱۴۱ قانون اساسی و قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل توسط وزرا و کارمندان دولت چه می شود؟ چرا قانون اساسی و عادی در این مورد توسط یک وزیر، آن هم در نظام مقدس جمهوری اسلامی نادیده گرفته می شود؟ چه کسی مسئول خاک خوردن قوانین و زیر پا گذاشتن آن است؟ مجلس چرا در این باره ساکت است؟ دیوان محاسبات به عنوان مرجع مسئول چرا در این باره حرفی نمی زند؟ دستگاه قضائی چرا در این مورد، منفعل است؟ دادستان به عنوان مدعی العموم چه وظیفه ای در این خصوص بر عهده دارد؟


اگر اطلاعات فاش شده توسط منابع خبری مستقل، صحیح است، چرا وزیر آموزش و پرورش، منفصل از خدمت اعلام نمی شود؟ او همزمان، هم وزیر است و هم مدیر عامل، یا عضو هیئت مدیره یک شرکت خصوصی است. قانون در این باره هیچ ابهامی ندارد. اگر اطلاعات فاش شده، دروغ است، چرا از او اعاده حیثیت نمی شود؟


اظهارات آقای جهانگیری در مناظره، در پاسخ به آقای قالیباف، مشکل وزیر آموزش و پرورش را حل نکرد. او پذیرفت که دختر وزیر در امر واردات پوشاک دست دارد و ارزش محموله ای که قاچاق تلقی شده بیش از ۲۰۰ میلیون تومان است. 

رئیس اتحادیه تولید کنندگان پوشاک می گوید: «واردات پوشاک خارجی ۳۸۵ هزار نفر را بیکار کرده است.» چرا وزیر محترم در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» در امر واردات پوشاک مشارکت می کند و سهمی در خانه نشین کردن صدها هزار نفر از کارگران در صنعت پوشاک را به عهده می گیرد؟


***


دیروز مقام معظم رهبری در دیدار معلمان از یک خبط عظیم در دولت یازدهم پرده‌برداری کردند و آن پذیرش سند ۲۰۳۰ یونسکو بود !


نظام برای تحول در نظام آموزشی یک سند مهم و راهبردی دارد و آن سند «تحول بنیادین نظام ‌آموزش و پرورش» است . این سند را دولت کنار گذاشته‌ و یک سند به اصطلاح جهانی را که نوعی کاپیتولاسیون فرهنگی و آموزشی است دارد در آموزش و پرورش پیاده می کند. پذیرش داوطلبانه این سند هم از شگفتی های کارکردهای غلط در دولت یازدهم است . این سند بدون اینکه فرآیند قانونی را طی کند در دستور کار دولت در آموزش و پرورش قرار گرفته است و دارد اجرا می شود.


استاد رحیم پورازغدی در برنامه‌های روشنگرانه خود درباره این سند می گوید؛



- سند ۲۰۳۰ نوعی تطبیق آموزه‌های لیبرالی با مسائل آموزشی و فرهنگی و اجتماعی است.
- این سند یک نگاه لیبرال و نئولیبرال به حقوق کودک ، آموزش و پرورش، زن و خانواده است.
- این سند می گوید ؛ هر نوع تربیت دینی الهی خلاف حقوق بشر است.
- این سند حق همجنس‌بازی را جزء اصول حقوق بشر می داند.
- طبق سند ۲۰۳۰ در مدارس ما همجنس‌بازان می‌توانند کلاس آموزشی داشته باشند.


اصل ۷۷ قانون اساسی می گوید ؛


«عهدنامه‌ها ، مقاوله‌نامه‌ها، قراردادها و موافقت‌نامه‌های بین‌المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.»


اما دولت با دور زدن مجلس سند ۲۰۳۰ را به عنوان یک عهدنامه و قرارداد بین‌المللی اجرا می کند و مجلس متاسفانه در این باره ساکت است. سند ۲۰۳۰ فرمول سکولاریزه کردن آموزش و پرورش کشور است. چگونه است دولت جمهوری اسلامی برخلاف قانون اساسی تن به اجرای چنین سند خلاف شرع و قانون اساسی داده است.علت روشن است. وزیر از خدمت به نظام به دلایل پیش گفته منفصل است. او دقت کافی برای رسیدگی به وظایف ذاتی خود ندارد. دو شغله بودن یا سه‌شغله بودن آن هم در سمت بسیار مهمی چون وزارت آموزش و پرورش غفلت‌هایی پدید می‌آود که خسارات سنگینی در پی دارد.


اصل ۱۴۱ قانون اساسی و قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل بر اساس یک حکمت تدوین شده است.


اگر درک درستی از این حکمت نداشته باشیم به بیراهه می‌رویم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۸
    4 14
    مجلس که فعلا شده نوکر حلقه به گوش دولت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس