به گزارش مشرق، موضوع برنامه شب گذشته «فقر فرهنگی» بود. در این برنامه مهران مدیری به چند نمونه فقر در فرهنگ اشاره کرد. او همچنین قسمتی از استندآپ خود را در مورد فرهنگ کتاب خواندن در کشورمان اجرا کرد.
در قسمتی از برنامه مدیری به نحوه نوشتن نادرست در فضای مجازی اشاره کرد و با شوخی گفت: «بزرگترین معضل حال فرهنگی ه کسره است.»
«مهمان داریم چه مهمانی! از خوبهای موسیقی کشورمان، خوش سلیقه، جوان و آینده دار» با این معرفی، طاها پارسا شجاع نوری و میلاد باقری از گروه دنگ شو به روی صحنه آمدند و قطعهای زیبا و کوتاه به صورت زنده برای بینندگان اجرا کردند.
طاها در ابتدای برنامه گفت: خوانندگی را زیاد دوست ندارد با این حال در این مسیر قرار گرفته است و به فیلمسازی علاقه بیشتری دارد.
میلاد نیز، چگونگی ورود خود به عرصه موسیقی را اینگونه توضیح داد: خانوادهام موسیقی را دنبال میکردند. آموزش آواز کلاسیک را با مهدی شمس نیکنام شروع کردم. بعد از آواز کلاسیک، آواز ایرانی را از برادرم آموختم. پاپ را به صورت شخصی کار کردم و خیلی علاقه به اپرا و کلاسیک دارم.
طاها شجاع نوری در مورد رفیق خواننده خود گفت: میلاد در تحریر خسیس است و به موقع تحریر میزند. یکی از شانسهای ما این بود که از اول با خوانندههای خوب کار کردیم.
مهران مدیری پرسید: تغییر زیادی از ابتدای گروه در اعضا داشتید؟
طاها جواب داد: اصل گروه ما از من و برادرم تشکیل شده است. در بخش خواننده از اینکه صداها و اسمهایی که قبلا وجود نداشته را معرفی میکنیم، خوشحالیم. ممکن است خودشان روی صدایشان مدعی نباشند ولی من مدعی هستم. میلاد بهترین خواننده از نظر نقش پذیری است.
میلاد باقری در مورد کار گروهی در ایران گفت: کار گروهی در ایران سخت است و فرهنگ آن هنوز جا نیفتاده است.
وی ادامه داد: معضل در زمینه گروه این است که آدمها به هم بها نمیدهند. چون هر آدمی دوست دارد خودش سوپراستار شود و چهره شدن را دوست دارند. ایران بیشتر خواننده محور است. شاعری که زحمت میکشد دیده نمی شود با اینکه او هم حقوقی دارد. ما به هم احترام نمیگذاریم.
مهران مدیری با بیان اینکه طاها فرزند آقای شجاع نوری تهیهکننده کشورمان است، به طاها گفت: دلیل علاقمندی تو به فیلمسازی میتواند پدرت باشد؟
طاها جواب داد: فیلمهای زیادی ساختم. ولی از جایی استیج موسیقی من را به سمت خود جذب کرد و نتوانستم هیجان آن را بدهم و هیجان فیلمسازی را بگیرم.
طاها شجاع نوری در قسمتی از برنامه یادی از مرحوم افشین یدالهی کرد و گفت: آخرین آهنگ آلبوم جدید ما «آخر قصه» کار افشین یدالهی است و من میخواستم آقای یدالهی خودشان بخوانند که گروه مخالفت کرد و چند وقت بعد فوت کردند.
مدیری نیز درباره مرحوم یدالهی گفت: من دوستی بیست ساله با افشین داشتم و شعر اکثر کارهایم را او سرودهد است. مرگ وی هنوز برایم باور کردنی نیست.
میلاد باقری در خصوص فقر فرهنگی در موسیقی بیان کرد: دوران خوبی در موسیقی نداریم و فقر فرهنگی وجود دارد. ما که تریبون بزرگتری به اسم استیج دستمان است وظیفه بزرگتری داریم. انتخاب شعر و موسیقی خوب و احترام به شنونده وظیفه ماست.
این خواننده همچنین در پایان برنامه درخواستی از موزیسینهای کشور داشت و گفت: من کرمانشاهی هستم یعنی از منطقه کردنشین. دوست دارم به بچههای شهرستانها امکان این داده شود که از امکانات و تربیت موسیقی استفاده کنند. هنرمندان کشور این محبت را بکنند و به موسیقی شهرستان بیشتر بها بدهند.
طاها شجاع نوری در مورد احساس خوشبختی گفت: «هیچ وقت آنقدر تاریک نیست که نتوانی آواز بخوانی».
طاها در ادامه برای «موزه دورهمی» بخشی از سازش را و میلاد یکی از کارهایش که یک موسیقی شیرازی است را تقدیم کردند. سپس میلاد باقری قسمتی از این موسیقی شیرازی را به صورت زنده اجرا کرد.
در پایان دو خواننده آهنگ «آخر قصه» را در برنامه «دورهمی» به روی صحنه بردند.