کد خبر 745905
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۸
اسراف

ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته می‌شود حدود ۶۸۰ میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به ۳۰۰ میلیون دلار در سال می‌رسد.

به گزارش مشرق،  بر اساس گزارش سازمان خواربار جهانی، دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته می‌شود که معادل یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور می‌ریزند، کافی است.

ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته می‌شود حدود ۶۸۰ میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به ۳۰۰ میلیون دلار در سال می‌رسد.

فائو، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.

بی بی سی در گزارش خود افزود: برای تولید یک عدد سیب رسیده، ۷۰ لیتر و برای تهیه یک ساندویج همبرگر دو هزار و ۵۰۰ لیتر آب مصرف می‌شود.

بر اساس گزارش‌های پیشین سازمان خواروبار جهانی، ۷۹۵ میلیون نفر در جهان، در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶، از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می‌بردند.
منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس