به گزارش مشرق، پوشش سنگ قبر (روپوش قبر) زری اطلسی و طرح محرابی متعلق به سده یازدهم هجری قمری با شماره موزه ۳۳۱۴ در شهر یزد، که نام بافنده آن غیاث نقش بند است، در تالار صفوی موزه دوران اسلامی موزه ملی ایران به نمایش در آمده است.
این اثر با طرح محرابی به پهنای: ۱۲۴ سانتیمتر و در ازای ۲۴۲ سانتیمتر بافته شده است. این بافته دارای سه حاشیه خارجی، میانی و داخلی است.
حاشیههای خارجی و داخلی با زمینه قرمز، گل و بوته طلایی هستند و حاشیه میانی پهن و با زمینه نخودی و صلوات بر چهارده معصوم به خط ثلث و رنگ لاجوردی بافته شده است.
متن دارای طرح محرابی است که بر روی زمینه سُرمه ای گل و بوته طلایی و قرمز نقش شده و بالای آن درون یک ترنج کلمه الله مشاهده میشود. درون حروف کلمه الله سوره الفاتحه بهخط کوفی و اسم بافنده "عمل غیاث نقشبند " بافته شده است.
بر حاشیه میانی این زری که در میان دو ردیف حاشیه باریک گل و بوته دار قرار گرفته، دعای صلوات بر ائمه معصومین به خط ثلث بافته شده است. این اثر در تاریخ ۷/خرداد/۱۳۹۴ در فهرست ثبت آثار ملّی منقول تاریخی– فرهنگی ایران به شمارۀ ۶۷ به ثبت رسید.
این پوشش زری اطلسی در تالار صفوی موزه دوران اسلامی موزه ملی ایران به نمایش درآمده و علاقمندان میتوانند از آن و دیگر آثار برجسته موزه ملی ایران همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۹ بازدید کنند.