به گزراش مشرق، آخرین تحولات میدانی از شرق استان حمص حاکیست، نیروهای مقاومت و ارتش سوریه پس از تثبیت مواضع در منطقه « الهیل»، از غروب روز گذشته عملیات جدیدی را در محور شرقی منطقه راهبردی « آراک» آغاز کردند و ساعتی قبل پس از درگیری های سنگین توانستند با عقب راندن عناصر تروریستی داعش، ایستگاه پمپاژ دوم را به کنترل خود درآورند.

درگیری ها در شرق این ایستگاه به شدت ادامه دارد و نیروهای متحد در تلاش هستند مواضع خود را در این منطقه تثبیت کنند. نیروهای جبهه مقاومت و ارتش سوریه پس از دو سال توانستند دوباره خود را به این منطقه راهبردی برسانند.
با پیشروی های صورت گرفته، فاصله نیروها با منطقه راهبردی « السخنه» به ۱۴ کیلومتر کاهش پیدا کرد. روز گذشته نیز عناصر تروریستی در یک ضد حمله تلاش کردند منطقه راهبردی الهیل را دوباره اشغال کنند که با مقاومت نیروهای ارتش و حزب الله این حملات ناکام ماند.