به گزارش مشرق، روز پنــــــــــــــجشنبه گروه 19 نفره شامل زنان ومردان گردشگر، در منطقهای موسوم به دره ارواح در رود «دز»گرفتارشدند. اما 14 نفر از آنها نجات یافته و 2 نفر جان باختند. با این حال سرنوشت سه عضو دیگر این گروه همچنان درابهام است.
امیر عیسی زاده- معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول-دیروز گفت: تاکنون 18 تیم آبی به صورت جداگانه رودخانه دز را برای یافتن اثری از سه مفقود حادثه «چال کندی» رصد کردهاند.
همچنین روز یکشنبه سه اکیپ در خشکی، شرق رودخانه دز (شهیون) و غرب رودخـــــــــــانه (پاپی آباد اندیمشک) را جستوجو کردند که همه جستوجوها بینتیجه ماند.همچنین 12 تیم مختلف جست و جو در خشکی را انجام دادهاند و 60 نفر نیز در اندیمشک و در ساحل رودخانه دز عملیات را ادامه دادهاند.
روز دوشنبه نیز با همت استانداری خوزستان، تمامی نیروهای امدادی بسیج شدند و یک گروه 18 نفره همراه با دوربینهای مجهز و تیمهای پهبادی به منطقه اعزام شدند تا مناطق کوهستانی و دیوارههای رودخانه را تجسس کنند.گروه اعزامی استان شامل نیروهای امداد و نجات، قرارگاه خاتم سپاه و گروههای مردم نهاد در زمینه کوهنوردی و امداد ونجات هستند که تمام توان خود را برای یافتن اثری از مفقودان حادثه چال کندی بهکار گرفتهاند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول ادامه داد: برای جلوگیری از تلفات بیشتر باید کار جستوجو بهصورت کاملاً کارشناسی و با استفاده از تجهیزات فنی ادامه یابد. چراکه احتمال داده میشود برخی از شکافهای منطقه از دید پهپاد و بالگرد دور مانده باشند. همچنین گروههایی نیز در کوهستان سرگرم جستوجوهستند تا همه مناطق بررسی شده باشد.
البته برخی مناطق اندیمشک نیز هنوز بدرستی رصد نشده که دوباره رصد این مناطق انجام خواهد شد. ضمن اینکه رصد برخی مناطق بخش شهیون نیز انجام میشود. ازطرف دیگرحادثه چال کندی دزفول دوباره بازبینی شده و گروه امدادی ویژهای که از اهواز به دزفول آمدند محل حادثه را از منطقه کول خرسان تا محل حادثه بررسی کردند ولی این تلاشها نتیجهای در بر نداشت و همچنان اثری از سه مفقود نیست. اگر تا سهشنبه-امروز- جستوجو در خشکی بینتیجه باشد دوباره به گشت آبی خواهیم پرداخت و تمام توان خود را بر تجسس در رودخانه دز خواهیم گذاشت تا تکلیف سه گمشده دیگرمشخص شود.