به گزارش مشرق، کارشناسان تغذیه نکاتی را که باید به آنها توجه داشته باشیم مشخص میکنند.
چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟
به گفته کارشناسان، کسانی که رژیم غذایی سالمی ندارند، کسانی که یک یا چند گروه غذایی را از رژیم غذاییشان حذف کردهاند، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و کسانی که (احتمالا به دلیل مشکلات سلامت) کماشتها هستند، ممکن است 27 ماده مغذی لازم برای بدن را دریافت نکنند. کاستیهای زیادی در این نوع سبکهای زندگی وجوددارد و این افراد با مصرف مولتی ویتامینها میتوانند از رسیدن مواد لازم به بدنشان مطمئن شوند.
آنچه زنان به آنها نیاز دارند
به عنوان یک قانون کلی، اصلیترین مواد مغذی لازم برای زنان، اسید فولیک، کلسیم و ویتامین D است.
کارشناسان میگویند کاهش تراکم استخوانی چیزی است که بسیار شاهد آن هستیم، بنابراین بویژه درمورد زنان اطمینان از دریافت میزان کافی کلسیم و ویتامین D به سلامت استخوانی کمک خواهد کرد.
مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا توصیه میکند زنان در سنین باروری، روزانه 0.4 میلیگرم فولیک اسید دریافت کنند. این میزان میتواند تا 0.8 میلیگرم نیز افزایش پیدا کند.
همچنین میزان لازم برای دریافت کلسیم، روزانه هزار میلیگرم است که باید در دوزهای جداگانه مصرف شود زیرا بدن، هر بار فقط میتواند 500 میلیگرم کلسیم جذب کند.
نیاز روزانه به ویتامیD نیز روزانه حداقل هزار واحد ویتامین D است. پزشک ممکن است دوز بالاتری از این ویتامین تجویز کند که در آن صورت به انجام آزمایش خون نیاز است.
شکل مولتی ویتامین و زمان مصرف اهمیتی ندارد
این که مولتی ویتامین را به شکل کپسول، قرص، پودر، شربت یا قرص جویدنی مصرف کنید به انتخاب شما مربوط است.
آسان بودن نحوه مصرف میتواند معیار انتخاب باشد. در مورد زمان مصرف نیز زمان خاصی توصیه نمیشود. بعد از صبحانه یا قبل از خواب تفاوتی ایجاد نمیکند.
قبل از مصرف دقت کنید
کارشناسان نسبت به مصرف مولتی ویتامینهایی هشدار میدهند که گفته میشود انرژیزا هستند.
این نوع مولتیویتامینها ممکن است حاوی محرکهایی باشند که عوارض جانبی مانند سردرد، سرگیجه، افزایش ضربان قلب، بههم ریختن الگوی خواب و اضطراب به همراه دارند. بنابراین قبل از مصرف مولتی ویتامین به مواد تشکیلدهنده آن بیشتر دقت کنید.