به گزارش مشرق به نقل از نشریه المنار فلسطین، تردیدی نیست که نبرد دیرالزور از اهمیت راهبردی برخودار است. آزادسازی این منطقه زمینه را برای رسیدن به شهر بوکمال از طریق شهر المیادین فراهم می کند. در این صورت ارتش سوریه با ارتش عراق با هم برخورد خواهند کرد. از این رو شکست محاصره دیرالزور ضربه کمرشکنی را به گروه داعش وارد می کند. زیرا دیرالزور یکی از استان های نفت خیز سوریه است و گروه داعش به دلیل وجود منابع نفت و گاز در این استان به آن توجه ویژه ای داشت.
پس از شکست محاصره دیرالزور توسط ارتش سوریه و همپیمانان آن نخستین هدف راهبردی دشمنان علیه سوریه که همان اشغال سراسر سوریه و تجزیه این کشور بود از بین خواهد رفت. پیروزی دیرالزور و جشن های پیروزی روحیه ارتش سوریه را بالا خواهد بود و برای بازپسگیری همه سرزمین های سوریه از کنترل گروه های تکفیری تلاش خواهد کرد. اما نزدیک بودن پایان جنگ سوریه و افزایش دامنه پیروزی های ارتش سوریه به ویژه پس از پیروزی در الرقه در شهر ادلب در شرایطی کنشگران منطقه ای و فرامنطقه ای بر سر حضور نیروهای دموکراتیک سوریه در آزادسازی شهر ادلب اختلاف نظر دارد گرهی را به وجود آورده است.
ترکیه درباره حضور نیروهای دموکراتیک کرد در نبرد آزادسازی ادلب ملاحظاتی دارد. این در شرایطی است که این نیروها هنوز هم در الرقه سرگرم نبرد هستند و توانسته اند بیش از65 درصد از این شهر را آزادسازند. این نیروها با توجه به اینکه از حمایت واشنگتن و مسکو برخوردارند معتقدند که می توانند شهرهای سوریه را از گروه داعش خارج سازند. با توجه به این مسائل و مشاهده دستاوردهای ارتش در میدان های نبرد سوریه به نظر می رسد جنگ سوریه رو به پایان است.