به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهینشهر با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز مجلس گفت: در این جلسه وزیر آموزش و پرورش نقاط ضعف و قوت این وزارتخانه را تشریح کرد.
وی افزود: بطحایی عنوان کرد که تعداد معلمان، دبیران و آموزگان و کارمندان در وزارت آموزش و پرورش تناسبی ندارد و بخش عمدهای از کسانی که میتوان از آنها برای تدریس استفاده کرد با عنوان نیروی اداری و فعالیتهای غیرکلاسی به کار گرفته شدهاند و بهرهوری در این باره رعایت نمیشود.
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر آموزش و پرورش گفت که از هر 100 نفر 63 نفر در کلاس تدریس کرده و 37 نفر به عنوان نیروی اداری مشغول به کار هستند و حال آنکه نرم جهانی آن به این شکل است که 84 نفر در کلاس و برای تدریس فعالیت دارند و 16 نفر با عنوان نیروی اداری.
حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: وزیر آموزش و پرورش افزود حدود 32 درصد از مدارس کشور نیاز به تخریب و بازسازی دارند و از سوی دیگر 99 درصد از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق میشود و تنها کمتر از یک درصد از آن صرف فعالیتهای دیگر در این وزارتخانه میشود.
وی افزود: بطحایی عنوان کرد هر دولتی که بر سر کار میآید در سال اولی کاری خود بودجه آموزش و پرورش را 35 درصد افزایش میدهد اما در سالهای بعد شاهد حتی کاهش بودجه این وزارتخانه در بودجه سالیانه هستیم و از ابتدای انقلاب تاکنون همه دولتها تنها 10 درصد از بودجه سالیانه را به وزارت آموزش و پرورش اختصاص دادهاند.
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر آموزش و پرورش گفت در ارتباط با سرانه آموزش در کشور در مناطق پرجمعیت این میزان برای هر دانشآموز 3.3 متر مربع و در کل کشور 5 متر مربع است و حال آنکه میزان جهانی آن 8.4 متر مربع به ازای هر نفع است.
حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: بطحایی همچنین گفت که از سال 91 شاهد شیب ملایم رشد دانشآموزان بودهایم که تعداد دانشآموزان در سال 1400 به 14 میلیون نفر و در سال 1405 به 16 میلیون نفر خواهد رسید.